Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αυτός δεν είναι ΆΡΗΣ...

Σιχάματα εσείς που τα κάνατε... Ντροπιάζετε τον πιο περήφανο κόσμο της χώρας...


Υ.Γ. Το ματς με τον Τέλη ανάξιο σχολιασμού... Ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ μου...

Υ.Γ.2 ΕΕΕ ΟΟΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ

Υ.Γ.3 ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΗ

Υ.Γ.4 ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ!!!





4 σχόλια:

Gymless είπε... 26 Μαρτίου 2014 στις 8:00 μ.μ.

Αυτά τα σιχάματα του σ3 πόσο ακόμα θα μας ξευτελιζουν? Στα 100 χρόνια αυτοί σκότωσαν την ομάδα, α να χαθείτε αποβράσματα, πουθενάδες... πάρτε την καφρίλα σας και εξαφανιστείτε ... ντρέπομαι που είμαι αρειανός.
Από εδώ και πέρα τέρμα ο 'Αρης για εμένα , άρης είστε και φαίνεσται όλοι εσείς του σ3 οι διοικήσεις σας και οι αρεινάρες δημοσιογράφοι και πολιτικοι...αυτη η ομάδα όπως έχει γίνει το dna της είναι πολύ λίγη για εμένα, είναι κρίμα για την προσωπικότητά μου να υποστηρίζει αυτή τη σαπίλα ,δεν μπορεί να είμαι άρης είναι προσβολή πλέον αυτό... αντε γεια οριστικά από μένα ...και θα φροντίσω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν μακριά από την αρώστια σας.

Lucas4 είπε... 26 Μαρτίου 2014 στις 8:23 μ.μ.

Έχω να σου πω ένα μπράβο Nick. Νομίζω είναι το μοναδικό blog του Άρη που ανέβασε για τα αποβράσματα. Αλλά δυστυχώς η μαλακία δεν έχει χρώμα ούτε ομάδα. Και δικοί μας πριν καιρό είχαν γράψει στην βάση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όσο για το ότι κράζεις τους παίχτες της ομάδας σου, καλώς ή κακώς δεν φταίνε αυτοί. Τι άλλο μπορούν να σου κάνουν; Το έβλεπα το ματς με φίλο μου Αρειανό και γελούσαμε. Ούτε κοντρόλ.
Φταίνε όλοι αυτοί που τους έφεραν. Φταίνε οι διοικούντες σου που σου έφεραν παίχτες οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες όχι απλά θα έπαιζαν μπάλα στον Άρη, αλλά ούτε καν έξω από το Χαριλάου δεν θα περνούσαν.
Εντελώς φιλικά και δίχως ειρωνία το σχόλιο μου.

VardARIS είπε... 26 Μαρτίου 2014 στις 10:19 μ.μ.

@Gymless
Μην αδικείς έναν ολόκληρο σύνδεσμο και έναν ολόκληρο λαό επειδή βρέθηκαν 5 μλκες που έγραψαν με σπρέι στον Λευκό Πύργο.

Όλοι νιώθουμε πικρία, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και δε μιλιόμαστε, αλλά τον Άρη δε γίνεται να τον αφήσουμε. Προσωπικά αρκετές φορές φέτος είπα τέλος, δεν ξαναβλέπω παιχνίδι του Άρη για να μην χαλιέμαι ψυχολογικά, αλλά και πάλι ήμουν εκεί...

Φίλος μου που έκανε κρατητήριο για τον Άρη, και λερώθηκε το ποινικό του μητρώο, μου έλεγε ότι τέλος για αυτόν ο Άρης. Και ήταν λογικό, αλλά τελικά δεν κράτησε την υπόσχεση που έδωσε. Μετά από 2-3 μήνες πάλι ήταν στο Χαριλάου και από τότε δεν χάνει παιχνίδι...

Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα από αυτό που προτείνεις στο τέλος. Να φροντίσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την παιδεία ώστε να μην κάνουν τα ίδια λάθη που κάναμε εμείς, να έχουν κριτική σκέψη και να ξέρουν τι είναι σωστό και τι λάθος, να μην κάνουν καφριλίκια (π.χ. σπρέι σε ιστορικά μνημεία πόλεων και πάει λέγοντας)...

VardARIS είπε... 26 Μαρτίου 2014 στις 10:24 μ.μ.

Φίλε Lucas4, έχεις δίκιο σε όλα όσα αναφέρεις.

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν 5 μλκες που χαλάνε την εικόνα. Έχουμε δει συνθήματα σε μνημεία της Θεσσαλονίκης τόσο από Αρειανούς, Παοκτζήδες αλλά και Ηρακληδείς. Είπαμε η μλκία είναι ανίκητη...

Όσο για τους παίκτες μας, δεν περιμέναμε το σημερινό για να καταλάβουμε ότι είναι άμπαλοι. Όλη τη χρονιά τα ίδια βλέπαμε.

Ο Σκόρδας κάθεται ακόμη στο γραφεί του? Τι περιμένεις άλλο ρε ξεφτίλα για να σηκωθείς να φύγεις?