Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η εκπομπή του Super 3 : αλήθειες και απόψεις

Πολλές απόψεις ακούστηκαν χθες το απόγευμα στην εκπομπή του Super 3, στον arena fm 89.4.

Η εκπομπή που κράτησε περίπου 2 ώρες ,  κινήθηκε σε 2 βασικούς άξονες :












 - Ο πρώτος ήταν φυσικά να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή. Είναι αυτονόητο ! Ο κόσμος θα δώσει για άλλη μια φορά δυναμικά το παρών , στο πλευρό του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας.

- Δεν θα μπορούσαν φυσικά να περάσουν απαρατήρητα τα ''καμώματα'' του προέδρου. Εν συντομία λοιπόν , η άποψη του συνδέσμου είναι ότι το παιχνίδι με τον συμπολίτη είναι ένα απλό παιχνίδι και όχι το ματς των 100χρόνων!Ότι ο Σκόρδας δημιουργεί κλίμα , για το δικό του συμφέρον.

-Τονίστηκε μάλιστα ότι την Κυριακή δεν πρέπει να συμβεί τίποτα ! Οι φιλοξενούμενοι της πόλης θα έρθουν και θα φύγουν χωρίς να γίνει το παραμικρό. Ούτε τα ντού μέσα στο γήπεδο , ούτε η...σκοποβολή με μπουκάλια είναι η λύση.

Ειδικά σε αυτό το τελευταίο ,συμφωνώ απόλυτα. Είμαι βέβαιος ότι μας την έχουν...στημένη στην γωνία οι εισαγγελείς και τα άλλα παιδιά και περιμένουν αφορμή για να μας χαντακώσουν. Για αυτό και εμείς πρέπει να αγνοήσουμε τις προκλήσεις τόσο του διαιτητή όσο και των παλαιστών του συμπολίτη , που θα έρθουν να πουλήσουν τρέλα και βλαχομαγκιές στα 20χρονα !




Την Κυριακή  ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ !



3 σχόλια:

VardARIS είπε... 14 Μαρτίου 2014 στις 1:53 μ.μ.

Πολύ καλή η εκπομπή, την άκουσα με ενδιαφέρον ολόκληρη.

Ειδικά το παλικάρι που βγαίνει στην ώρα των ακροατών είναι "όλα τα λεφτά". Κάνει πραγματική κατάθεση ψυχής. Απλά συγκινητικός...

Giorgos T. είπε... 14 Μαρτίου 2014 στις 5:15 μ.μ.

Γενικα ειχε ενδιαφερον η εκπομπη. Τοσο για τις αποψεις που ακουστηκαν , αλλα και απο τα τηλεφωνηματα!

Ανώνυμος είπε... 14 Μαρτίου 2014 στις 8:42 μ.μ.


https://apps.facebook.com/ligaultras/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0 Παιδιά αυτό είναι ένα παιχνιδάκι που υπαρχει και εχουμε βρεθεί πολλά Αριανάκια. Αν θέλετε να το αρχίσετε θα δώσετε μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα της καρδιάς μας.