Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αλλαγή προπονητή (;)

Καλησπέρα σε όλους. Μετά και την τραγική πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αρκετές αγωνιστικές, μέσα στο 2014 γενικά, φουντώνουν ολοένα οι φήμες για αλλαγή προπονητή, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα, με τα ονόματα να είναι αρκετά.

Παρακάτω θα παραθέσω μία σύντομη άποψη για το θέμα που έχει προκύψει για τον πάγκο του ΆΡΗ και περιμένω και τις δικές σας απόψεις.






Ο Σούλης

Η αλήθεια είναι ότι ο ερχομός του Σούλη ως αντικαταστάτη του Μιλίνκοβιτς δεν βοήθησε καθόλου στην πορεία της ομάδας. Κατά τη γνώμη μου ένας προπονητή που πήρε πολύ παραπάνω δόξα από ότι αρμόζει, λόγω των περσινών τελευταίων αγωνιστικών, καθώς είναι ένας κάτω του μετρίου Έλληνας προπονητής της σειράς.

Αλλαγή ή όχι;

Έτσι κι αλλιώς το θεσμό του προπονητή τον έχουμε ξεφτιλίσει στον ΆΡΗ. Δεν θα περιμένουμε το τώρα. Κατά τη γνώμη μου, αν γίνει αλλαγή προπονητή, θα πρέπει να είναι μόνο για το μέλλον. Έτσι κι αλλιώς η τωρινή κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε ας δει ο προπονητής μερικά στοιχεία της ομάδας και θα κάνει, πιο ενημερωμένος για το υλικό, μαζί με την -όποια- διοίκηση, τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Όνομα;;;

Έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, τα οποία θα πολλαπλασιαστούν αν φύγει και επίσημα ο Σούλης. Για μένα, ο καταλληλότερος προπονητής για να έρθει και να μας πάρει είναι ο Σάκης Τσιώλης, για αρκετούς λόγους:


  • Πονάει την ομάδα
  • Είναι αγαπητός στον κόσμο
  • Είναι πολύ καλός προπονητής
  • Είναι προπονητής για χρόνια
  • Είναι ελεύθερος


Πολλοί ίσως διαφωνήσετε αλλά θεωρώ πως ο Τσιώλης είναι ό,τι καλύτερο για προπονητή για τις επόμενες χρονιές.


6 σχόλια:

VardARIS είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

Συμφωνώ Νίκο, με τη διαφορά όμως ότι ο Τσιώλης ακούγεται ότι έχει κλείσει ήδη στην άεκ μετά το καλοκαίρι.

Αν δεν κάνω λάθος ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ελεύθερος, (πρώην ΠΑΣ). Θα τον ενδιέφερε ένα τριετές πλάνο, που δυστυχώς όμως θα αρχίζει από τα χωράφια - ξερά της Γ' Εθνικής?

Ανώνυμος είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 2:11 μ.μ.

Οπως και δηποτε χρειαζομαστε εναν να αλλαξει την ψυχολογια..εστω για αυτα τα 5-6 ματς ωστε να διεκδικησουμε το θαυμα..(και φυσικα την νικη επι του μπαοκ που θα ειναι καταστροφη για αυτους)....

Μαραουντερ3

Unknown είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 3:02 μ.μ.

VardAri και ο Χριστοπουλος θα ηταν πολυ καλη επιλογη, αν δεν ειναι διαθεσιμος ο Τσιωλης εφοσον εχει κλεισει στην Αεκ ΑΝ αποφασισουμε να τον προσεγγισουμε.

Μαραουντερ νομιζω οτι ειναι λαθος αυτη η προσεγγιση. Πρεπει να παρουμε αποφαση οτι η ομαδα εχει πεσει και να κανουμε σωστες κινησεις ενοψει της νεας σεζον. Ο προπονητης που θα ερθει δεν θα πρεπει να ειναι η λυση για μεχρι το τελος της χρονιας, αλλα αυτος που θα πορευτουμε τα επομενα χρονια τουλαχιστον μεχρι να ανεβουμε ξανα στην πρωτη κατηγορια (ελπιζω να ειναι οσο το δυνατον πιο συντομο αυτο το διαστημα).

Ανώνυμος είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 3:13 μ.μ.

Πολεμο ως το τελος νικ..δεν γινεται να πεσουμε αμαχητι..

marauder3

VardARIS είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 3:59 μ.μ.

Και να αναφέρω κάτι και για τον Σούλη: όταν ήταν ο Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του Άρη, έβγαινε σε συνεντεύξεις και έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν ο Άρης να μην έχει κάνει νίκη στο γήπεδό του. Ευτυχώς που ήρθες ρε Σούλη και το διόρθωσες αυτό: έκανες ΜΙΑ!

Τι να πεις για έναν προπονητή που σε κρίσιμα ματς που παιζόταν η κατηγορία αυτός συνέχιζε να κάνει πειράματα. Και τι δεν είδαν τα μάτια μας φέτος:
- Κύργια δεξί μπακ
- Νταμαρλή στόπερ
- Βλάχο δεξί χαφ (που έπαθε κράμπα στο 42'!!!)
- Τσουμάνη αριστερό χαφ
- Μανιά αριστερό χαφ
- Αγκάνθο 10άρι
- Σουνά αμ. χαφ
- Εξαφάνιση Ψυχογιού
- Εξαφάνιση Κοτσαρίδη

Σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε προσδοκίες από το υπάρχον υλικό. Ωστόσο προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ομάδα μας είναι χειρότερη από αυτές της Βέροιας, του Πλατανιά ή του Απόλλωνα.

Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Η ηρεμία σε μια ομάδα, το αν θα είναι οικονομικά τακτοποιημένο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διαιτησία κλπ. Ο Άρης δεν είχε τίποτα από όλα αυτά, για αυτό και δίκαια πέφτουμε.

Giorgos T. είπε... 9 Μαρτίου 2014 στις 9:33 μ.μ.

Μακρια ο Τσιωλης απο την ομαδα ! Ειναι επικυνδυνος ο ανθρωπος , δεν ξερω τι του βρισκετε και τον θελετε , παροτι εχει αποτυχει παταγωδως στην προηγουμενη θητεια του.

Εγω ψηφιζω παραμονη σουλη ως το τελος για φετος , αφου οτι και να κανουμε δεν σωζεται η παρτιδα.

Επειτα το καλοκαιρι θα εχουμε οσο χρονο θελουμε να κανουμε αναλυσεις και να γκρινιαζουμε !