Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ολυμπιακός-ΆΡΗΣ 1-0 και ΆΡΗΣ-Πανελευσινιακός 75-61

Καλησπέρα σε όλους. Αγωνιστική δράση είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με αμφότερα τα πρωταθλήματα να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Ο υποβιβασμένος ΆΡΗΣ στο ποδόσφαιρο έχασε αξιοπρεπώς από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Καραϊσκάκης, ενώ ο μπασκετικός ΆΡΗΣ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού στο Παλέ με 75-61. Ας δούμε συνοπτικά τι έγινε στα 2 αυτά παιχνίδια.





Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, όπως και τα τελευταία 2 του πρωταθλήματος που έπονται, ο ΆΡΗΣ στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ήταν φανερό ότι έκανε αγγαρεία.

Ο Ρομπέρτο ήταν σε καλή μέρα, ο διαιτητής υπέδειξε 2 φορές λάθος σε θέση οφσάιντ τον Μανιά, ο οποίος έχασε κάποιες ευκαιρίες, και ο αγώνας κρίθηκε προς το τέλος με γκολ του Νέλσον Βαλντές.



Όλη τη βδομάδα η επικαιρότητα στο μπάσκετ επικεντρώθηκε στη φυγή του Αθηναίου, ωστόσο η ομάδα έδειξε συνεπής στο σημαντικότατο ραντεβού της με τη νίκη.

Έχοντας τον Ασημακόπουλο σε πολύ καλή μέρα, τον Λαρεντζάκη να είναι η αποκάλυψη, και με πολύ καλή ομαδική δουλειά, ο ΆΡΗΣ κέρδισε με 75-61 τον Πανελευσινιακό και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Πλέον απομένουν 3 παιχνίδια και ίσως 2 νίκες να φτάσουν για την κατάκτηση της 6ης θέσης.


1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 31 Μαρτίου 2014 στις 6:55 μ.μ.

Η προσοχη μας στο μπασκετ πλεον...

Για το ποδοσφαιρο θα εχουμε ολο τον χρονο να τα πουμε το καλοκαιρι