Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Σιδηρόπουλε , μπορείς!

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος στα Γιάννενα (τώρα ξέρουμε σε  τι οφείλεται ο πάγος στην πλάγια του γηπέδου). Η μάλλον έστειλε τον εκπρόσωπό του , τον Σιδηρόπουλο. Ο γέρος με τις κάρτες λοιπόν πήρε το όπλο του , τους ανεκδιήγητους βοηθούς του , αλλά ξέχασε τα γυαλιά του στο σπίτι. Το αποτέλεσμα ήταν το γελοίο αυτό υποκείμενο με νοημοσύνη βατράχου να παίξει για άλλη μια φορά με τα νεύρα μας.

Για την ιστορία ,  ο Άρης ηττήθηκε στα Γιάννενα με 2-1. Ντε Βινσέντι , Μανιάς και Λίλα τα γκολ.




Δυστυχώς είδαμε μόνο 1 ημίχρονο ποδόσφαιρο , προτού μας καταστρέψει το παιχνίδι ο Σιδηρόπουλος. 

Σε αυτό το ημίχρονο , ο Άρης παρουσιάστηκε πειθαρχημένος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να αναπτυχθεί ορθολογικά , πράγμα που πέτυχε ως ένα βαθμό με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Τάτο. Δεν θυμάμαι να είδα άλλη φορά φέτος τον Άρη να κάνει τέτοιο ημίχρονο. Μπορεί να μην απείλησε πολύ , να μην έκανε κάτι το φοβερό , αλλά είδα προσπάθεια και σωστές μεταβιβάσεις. Είδα τους παίκτες να επικοινωνούν στο γήπεδο και να αναπτύσσονται σωστά , με την μπάλα κάτω. Στην άμυνα έκλεισε όλους τους χώρους βγάζοντας όλα τα ατού του ΠΑΣ εκτός παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου.

Και κάπου εκεί αποφάσισε να επέμβει ο Σιδηρόπουλος. Σε μια φάση που οι γηπεδούχοι τα έχουν χαμένα στον αγωνιστικό χώρο , αποφασίζουν να το γυρίσουν στις βλαχομαγκιές , πάγια τακτική κάθε μικρής ομάδας-ομάδας γειτονιάς... Γιατί ας μην γελιόμαστε , ο ΠΑΣ δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό. Το έδειξε σήμερα μέσα στο γήπεδο.

Στο 45 λοιπόν , ο Ντάσιος ( επίκουρος καθηγητής βλαχομαγκιάς) δίνει μπουνιά που θα ζήλευε και ο...Πάμπλο στον Τάτο , με τον διαιτητή να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και να παρακολουθεί. Πολύ σωστά λοιπόν δίνει την κόκκινη στον αρχηγό του ΠΑΣ και στην συνέχεια γυρνάει και δίνει κόκκινη στον Τάτο. Δυστηχώς δεν μπορώ να γνωρίζω τι όνειρο είδε το βράδυ και πήρε τέτοια απόφαση. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι απέβαλλε (δεν έτυχε , πέτυχε !) τον ποιοτικότερο παίκτη μας στερόντας του παράλληλα την παρουσία του στον επόμενο κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας...

Δηλαδή ρε απίθανε , δίνεις αποβολή στο θύμα ?

Αλλά όχι δεν σταμάτησε εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε με το έτσι θέλω να δώσει το παιχνίδι στον ΠΑΣ , παρέα βέβαια με τους τραγικούς επόπτες. Δίνει λοιπόν χέρι στο τείχος παρακαλώ , και υποδεικνύει πέναλτι. Στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό ο Άρης αντέδρασε και σκόραρε , κάτι που άξιζε και με το παραπάνω βάση της εμφάνισής του.

Ο Σιδηρόπουλος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 70 οι οθόνες μας κατέγραψαν τον ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ο επόπτης έδωσε φάουλ , που μετουσίωσε σε γκολ ο Λίλα.

Το μενού συμπληρώθηκε με 2 λεπτά καθυστερήσεων σε παιχνίδι που είχε ήδη 3 γκολ και 4 αλλαγές.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον συγκεκριμένο κύριο (όπως και πολλούς συναδέλφους του).

**Άλλη μια σελίδα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα για την ελληνική διαιτησία . Εύγε Σιδηρόπουλε ! Οφείλουμε να τον προτείνουμε στην UEFA , για να σφυρίξει και στο Τσαμπιονς Λιγκ.  

**Σταματήστε να παίζετε με την νοημοσύνη και τα νεύρα μας!!! Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει !

**Για να γίνει μια ομάδα μεγάλη δεν αρκεί να τερματίσει μια φορά στην ιστορία της στην 5η θέση. Χρειάζεται και αλλαγή νοοτροπίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και δυστυχώς ο ΠΑΣ έχει ακόμα νοοτροπία τοπικού πρωταθλήματος και ομαδούλας γειτονιάς...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:06 π.μ.

Τα νευρα μου στο κοκκινο!Δε φτανουν οι φουστιες που εκανε ο διαιτητης ειχαμε και τους μπουρτζοβλαχους να μας κανουνε μαγκιες.Αι σιχτηρ πια.Ο Δικος μου που δεν ειναι αρειανος μου ειπε παλι σας σφαξανε!Βλεπεις δε μπορεσα να δω τον αγωνα,καταντησαν το ποδοσφαιρο το αθλημα των φτωχων σπορ για λιγους.και σας παρακαλω μην μου πειτε να ειμαι κοσμια γιατι ειναι αδυνατον με τοση αδικια.Οχι οτι ευνοουν τον πας,απλα θελουν να μας χαντακωσουν.Αριστέα

Vamos_G1 είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:11 π.μ.

Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια κ τα ίδια, αλλά θα τα ξαναπώ για χιλιοστή φορά έως ότου κάποιος με ακούσει: όσο δεν αλλάζουμε αντιμετώπιση στο θέμα της διαιτησίας, κάθε σ/κ θα βλέπουμε όλο κ χειρότερα, μέχρι κάποια στιγμή να μας αρέσει κιόλας κ να αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε.

Για την ομάδα δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο 1ο ημίχρονο εμένα μ'άρεσε. Κ σαν απόδοση παικτών κ σαν κινήσεις προπονητή (πρόσωπα/σύστημα). Το μόνο που με χάλασε στον Σούλη σμρ ήταν ότι άργησε πάρα πολύ να κάνει τις αλλαγές. Anyway, αν έχουμε με κάποιον προπονητή ελπίδες σωτηρίας, αυτός σίγουρα δεν ήταν ο σέρβος, αλλά πιθανότατα να είναι ο Σούλης.

Τέλος όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, άποψη μου είναι ότι με οτιδήποτε λιγότερο από βλαχοδήμο-γιαννιώτα-παπαστεριανό κ επιστροφή ουντότζι, κουνάμε μαντήλι. Αυτά.

Giorgos T. είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:23 π.μ.

Αριστεα , κανεις δεν μπορει να ειναι ''κοσμιος'' μετα απο αυτα ! Και με αυτα που εγραψα , ημουν ΗΡΕΜΟΣ μπορω να πω !

Vamos για την διαιτησια οσο μενουμε απραγοι , φυσικα και δεν θα αλλαξει κατι. Για το πρωτο ημιχρονο , πραγματικα ειδα κατι διαφορετικο απο τον Αρη , ελπιζω να μην ηταν τυχαιο !

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου για τις αλλαγες , επρεπε να τις κανει νωριτερα ! Για τις μεταγραφες το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να αποκτηθουν ολοι οσοι ειπες.Πιο πιθανο θεωρω το σεναριο Παπαστεριανος- Βλαχοδημος.

navas είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:27 π.μ.

ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ VAMOS G1

Unknown είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:49 μ.μ.

Αρκετα καλη εμφανιση απο την ομαδα, που αφησε θετικα μηνυματα για τη συνεχεια, ομως για αλλη μια φορα πληρωσαμε τις στημενες φασεις.

Να φανταστείτε, όταν κέρδισαν φάουλ σε εκείνο το σημείο, λέω στον φίλο μου που βλέπαμε το ματς ''δες ένα ωραίο 2-1 τώρα''. Ήμουν τόσο σίγουρος και επαληθεύτηκα. Ούτε αντέδρασα στο γκολ.. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με την άμυνά μας.

Σε αυτό το διάστημα που δεν θα υπάρχουν αγώνες πρέπει να υπάρξει πολύ δουλειά. Ναι να πάρουν 2-3 μέρες άδεια για γιορτές οι παίκτες αλλά να γίνουν και διορθωτικές κινήσεις. Το υλικό δεν είναι τόσο τραγικό, είναι όμως αδούλευτο. Είμαι αισιόδοξος αρκεί να υπάρχει διάθεση για δουλειά από όλους.

Για τη διαιτησια τι να πω.. Τα εχουν πει ολοι και δν θελω να επαναλαμβανομαι. Η Παε κατι πρεπει να κανει επιτελους γιατι και οι οπαδοι δεν θα αντεξουν για πολυ ακομα...

Για να κλεισω, η ομάδα πραγματοποίησε άλλη μία σχετικά καλή εμφάνιση, όμως αυτές δεν αρκούν πλέον. Χρειαζόμαστε βαθμούς και νίκες, και αυτά θα έρθουν μόνο με την ουσιαστική και γρήγορη ενίσχυση τον Γενάρη σε καίριες θέσεις.

Τις επομενες ημερες θα ασχοληθουμε εκτενεστερα με το κεφαλαιο ενισχυση..

psomod είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:17 μ.μ.

το αυγό είναι πλέον στο ποπό μας.
νοοτροπία ΚΟΥΠΕΡ μη δίνουμε άλλοθι στους ποδοσφαιριστες ότι φταίει μόνο ο ΚΟΡΑΚΑΣ!!!
αντεπίθεση σε όλα τα ΜΈΤΩΠΑ και επιτελούς φέτος ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ του κόσμου από το σύνδεσμο όπως ΜΌΝΟ αυτός μπορεί.
ΓΙΑΝΙΩΤΑΣ-ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ-ΒΕΛΙΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ
και πάνω από 24 ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ ή ΜΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:40 μ.μ.

ΑΝ Κ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΊΑ ΤΟΥ ΑΡΗ Κ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΑΣΕ ΑΔΙΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ.Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΌ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:48 μ.μ.

Μονο ο παπαστεριανος ειναι εφικτος...

Μαραουντερ3