Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εδώ το πόρισμα, εκεί το πόρισμα, που είναι το πόρισμα ? ? ?

Την περασμένη εβδομάδα βγήκα με τίτλο "Εδώ η ΑΜΚ, εκεί η ΑΜΚ, που είναι η ΑΜΚ ; ; ; " . . . Τώρα κρατάω το ίδιο στυλ αλλά αλλάζω το θέμα . . . Εδω το πόρισμα του ελέγχου, εκεί το πόρισμα του ελέγχου, που είναι το πόρισμα του ελέγχου ; ; ; Οεόοοοο . . .

Περιμένετε το πόρισμα ΑΡΕΙΑΝΟΙ ; ; ; Θααααααα το δείτε . . .

Περιμένετε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΑΡΕΙΑΝΟΙ ; ; ; Θααααααα την δείτε . . .

Περιμένετε κάτι άλλο ΑΡΕΙΑΝΟΙ ; ; ; Θααααααα το δείτε . . . Σε λίγο θα μας λένε ΘΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ . . .

Η ουσία είναι ότι ο καιρός περνάει και από ουσία Μ-Η-Δ-Ε-Ν . . . Οικονομικά ; ; ; ΜΗΔΕΝ . . . ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ; ; ; ΜΗΔΕΝ . . . ΘΕΣΜΙΚΑ ; ; ; ΜΗΔΕΝ . . . ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ; ; ; Εκεί κάτι μπορούμε αλλά πάει χαμένος ο ιδρώτας . . .

Για να πάω στο ψαχνό στα γρήγορα . . .

Που είναι η οργάνωση των οπαδών ρε σεις ; ; ; Γιατί σιωπούν έτσι οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ ; ; ; Αν αυτά γινόταν πριν μερικά χρόνια θα γινόταν η δευτέρα παρουσία . . . Και τώρα δεν ανοίγει μύτη . . . Τι περιμένουν οι οπαδοί ρε σεις ; ; ;

Βλέπουν ότι είμαστε από φιρμάνι σε φιρμάνι . . . Από καρπαζιά σε καρπαζιά . . . Σε όλα τα επίπεδα... Από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ μας έχουν κάνει ΘΑΡΕΙΑΝΟΥΣ . . .

Τώρα θυμήθηκαν οι άλλοι ότι αν βγουν τα αποτελέσματα θα επηρεάσουν την ομάδα... Ρε μας περνάνε για σκυλάκια  . . . Η κατάσταση είναι Α-Η-Δ-Ι-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η . . . Σ-Ι-Χ-Α-Μ-Ε-Ρ-Η . . . Και όλοι εκεί νομίζουν ότι έχουν δίκιο . . .

Που είναι ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΒΡΕ ; ; ; Που είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου βρε ; ; ; Που είναι το Άρθρο 99 βρε ; ; ; Που είναι οι χορηγίες βρε ; ; ; Που είναι το αγωνιστικό βρε ; ; ; Που είναι η διαφάνεια βρε ; ; ; Καλά για την λέσχη ούτε λόγος...

Κάρβουνο και μάλιστα καμένο . . .

Η ομάδα έχει βγάλει τρίτη, έχει βάλει τετάρτη και σε λίγο ετοιμάζεται για πέπμτη . ..  Και ξέρετε που πάει ; ; ; Καρφί για φούντο . . . Αυτή την αίσθηση έχω . . . Σκοπός ποιος ήταν, είναι και θα είναι ; ; ; Να σωθούμε . . . Ε, πως θα σωθούμε ; ; ;

Το παραμύθι του δήθεν επενδυτή αν ο ΆΡΗΣ πέσει Γ Εθνική ας το κρατήσουν όποιοι θέλουν... Εγώ δεν εμπιστεύομαι Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν... Και δεν το κρατάω . . . Δεν πείθομαι... Θέλω τον ΆΡΗ στην Ά Εθνική με τις προϋποθέσεις που έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό . . .

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . . . . . . .

Και λίγα λόγια για τον αγωνιστικό γιατί κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και μας δουλεύουν . . .

Ρε Μιλίνκοβιτς τι κάνεις ρεεεε ; ; ; Βάζεις τον πουλίδο στο 87 ενώ κερδίζουμε 2-3 ρε ; ; ; Δεν ντρέπεσαι ρε ; ; ; Δεν σέβεσαι τον ιδρώτα που έχυσαν οι υπόλοιποι 11 μέχρι τότε ρε ; ; ; Την απόσταση των 1000 χιλιομέτρων του ταξιδιού που έκανες δεν την σέβεσαι ρε ; ; ; (Καλά εμάς όλοι γραμμένους μας έχετε) . . . Και βάζεις τον πουλίδο στο 87 ενώ κερδίζουμε ρεεεεεεε ; ; ;

Να αποδείξεις τι ρε μιλίνκοβιτς ; ; ; ; ;  Τιιιιιιιι ; ; ; Άσε την ομάδα με 10 ρεεεεε..Μην τον βάζεις αυτόν μέσα...

Εμένα ο Μιλίνκοβιτς μ' αυτή την κίνηση του με έχασε...ήμουν μαζί του, αλλά όχι πια... Όπως βλέπω τους υπόλοιπους βλέπω κι αυτόν πλέον... Δεν με πείθει πλέον . . .

Εσείς ρε αλάνια ; ; ; Για τους παίκτες λέω . . . . Ρε Αγγελούδη . . . Ρε Τάτο . . . Ρε Νταμαρλή . . . Ρε Οικονομόπουλε . . . Κάντε μια συγκέντρωση και βγάλτε τον εκτός ομάδας . . . Αφού τσάμπα πάει ο ιδρώτας σας... Αποβάλλετέ τον με τον τρόπο σας . . .

Σε φάση που αν τον βάλει μέσα ο Σέρβος βγάλτε τις φανέλες και δώστε τες στον Σέρβο . . .

Αυτά . . . .

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε  . . . . . . . . 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:39 μ.μ.

Περα απο τις κραυγες αγωνιες ολωνων , υπαρχουν και οι αυτουργοι αυτης της καταστασης και των αποτελεσματων της...και δεν ειναι αλλη απο τη διοικηση της ΠΑΕ και ΚΜΑ......Οι παικτες εχουν το μικροτερο μεριδιο ευθυνης οπως και ο προπονητης....τα ψεματα κι οι λασπες ανηκουν σε αυτους που τις πετανε.....δειτε ποιοι τις πετανε λοιπον...ας παρουμε χαμπαρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι η ομαδα ΔΕΝ εχει αγωνιστικο προβλημα κι ουτε αξιζει αυτη η ομαδα - ροστερ την τελευταια θεση....αλλα ειναι τα θεματα που καινε.....απο μενα αποχη απο το γηπεδο απο εδω και στο εξης μεχρι την αλλαγη των διοικησεων ΠΑΕ και ΚΜΑ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε... 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

Γεια σας μαγκες,

Εχω πανω απο ενα χρονο να γραψω στο μπλογκ γιατι εχω αηδιασει με ολα αυτα που εξελίσσονται στην ομαδαρα που αγαπαω απο 5 χρονων.

Ειμαι 36 χρονων και πρωτη φορα νιωθω τοση αγανάκτηση και στεναχωρια για ολα αυτα που γινονται στον συλλογο.

Η ομαδα αυτη την στιγμη βρισκεται στο χειλος του γκρεμου και οδηγειται με μαθηματικη ακριβεια στον αφανισμο.

Τα τελευταια χρονια ζουμε μια αρρωστημενη κατασταση η οποια διογκώθηκε και πηρε την μορφη γαγκρενας που τηνει να σαπισει καθε ζωτικο μελος του οργανισμου που λεγεται Αρης.

Καθε μερα και μια καινουργια ειδηση σκαει απο τους φορεις που εχουν αναλαβει και οριζουν τις τυχες του Συλλογου η οποια μας φερνει ολο και πιο κοντα στον διχασμο και ακομα πιο κοντα στην απαξιωση της λατρειας που λεγεται Αρης.

ΚΜΑ,Ηλιαδης αλλα και παλιοτερα Αθανασιαδης, Σκορδας, Κοντης, Ζαμπετας, και πολλοι αλλοι εγραψαν ολοι τους το επιμυθιο πανω στην ταφοπλακα του Συλλογου.

Μας αναγκασαν οι παραπανω απο οπαδοι να γινουμε δικηγοροι οικονομολογοι, ψυχολογοι μηπως και καταλαβουμε τι στο διαολο γινεται στον Συλλογο.

Τελευταιο χαρακτηριστικο παραδειγμα το θεμα με τον πορισμα.

Το πορισμα που εννοειται πως δεν θα εβγαινε ποτε στην επιφανεια αφενός διοτι θα αποδειξει πως ολες οι τελευταιες διοικησεις εχουν κανει ατασθαλιες και ειναι υπολογες για την οικονομικη κατασταση του συλλογου και αρα πρεπει να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι και αφετερου (και δυστυχως εκει πατανε οσοι τρεμουν να ανοιξει το πορισμα) γιατι θα μπορουσε να αποτελεσει λογο τιμωριας της ιδιας της ομαδας (αφαιρεση βαθμων, πτωση στην Γ Εθνικη κτλ) και για αυτους τους λογους δεν παραληφθηκε.

Ομως αυτο ειναι απλα μια σταγονα στον ωκεανό των προβληματων του συλλογου.

Το βασικοτερο και κυριοτερο προβλημα αυτη την στιγμη ειναι η ελλειψη ρευστου. Εαν δεν μπουν αμεσα λεφτα στον συλλογο τοτε τα πραγματα γινονται παρα πολυ δυσκολα.

Ηδη η απόρριψη της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 μας καθιστά αυτόματα εξαιρετικά ευάλωτους ενάντια στους πιστωτές και αργά η γρηγορα οι αρμοδιες επιτροπες θα μας βαλουν το μαχαιρι στο κοκκαλο.

Για το θέμα επενδυτή δεν θελω καν να το αναφέρω διοτι το θεωρω γελιο. (Μακαρι να διαψευστω)

Τα περιθωρια λοιπον εχουν στενεψει απελπιστικα.

Ειναι πολλα αυτα που μπορουν να ειπωθούν αλλα αυτα δεν ομως θα αλλαξουν τιποτα και κανεναν.

Ας βαλει ο Θεος του πολεμου το χερι του.


Ρουκουνας

jim είπε... 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:45 μ.μ.

Ανώνυμε, εγώ δεν είπα ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι παίκτες και οι προπονητές.Απλά ασχολήθηκα στο τέλος της ανάρτησης μου και λίγο με το αγωνιστικό.

Όπως και να τον κάνουμε παίκτης πουλίδο δεν υπάρχει, οπότε δεν έχει λόγο ύπαρξης στην ομάδα. Ο μιλίνκοβιτς μ αυτή την επιλογή του, έχασε πολλούς..Μαζί και μένα...

Αυτό είπα.. Κατά τα άλλα μόνο κάρβουνο.. Ποια παε και ποια λέσχη .. . ότι να ναι..

Και με την αποχή τι νομίζεις ότι θα αλλάξει ; ; ; θα τους ξυθεί το αυτί μήπως ; ; ; Θα χαρουν κιολας...

jim είπε... 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:52 μ.μ.

Ρούκουνα, που χάθηκες ρε φιλε ; ; ; Πω πω... Πολύ καιρό είχες να γραψεις..

Δυστυχώς όπως τα λες ειναι... Και ήδη όσοι έχουν αν παίρνουν άρχισαν να "βαράνε"....

Η ομάδα δεν πάει πουθενά έτσι..Μονο για φούντο παει.. Και η ουσία είναι ότι τσάμπα χάθηκε καιρός.

Όπως λες, χρήμα χρειάζεται... Όμως δύσκολα να το βάλει καποιος.

Ανώνυμος είπε... 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:58 μ.μ.

Τζιμαρα δεν χάθηκα ρε φίλε. Σας διαβαζω αλλά είμαι τόσο απογοητευμένος με αυτά που γίνονται που πραγματικά δεν έχω όρεξη να γράψω τίποτα.

Επειδή όμως βλέπω πως το καταστρωμα μπάζει από παντού και πως είναι θέμα χρόνου να βουλιάξει το καράβι όλοι εμείς οι αγνοί οπαδοί δεμένοι στο κατάρτι έχουμε την υποχρέωση να φωναξουμε
Όποιος μιλάει για Γ Εθνική .....

Μονο ενωμένοι μπορούμε να διώξουμε την σαπίλα.

Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε.

Γιατί ο Άρης είναι πάνω από όλους.

Ρούκουνας

Giorgos T. είπε... 11 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:04 μ.μ.

οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς παραμένουμε άπραγοι! μας έχουν τάξει τόσα πολλά φέτος και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

Τώρα περιμένουμε να βγει ο Κωσταντινίδης στην συνέντευξη να πει τα δικά του ,αλλά χρήμα δεν πρόκειται να βάλει. Το πόρισμα ξεχάστε το , αν δες γίνει κάτι συνταρακτικό...

Τώρα για τους Βολιβιανούς και τους Άραβες , κρατήστε το σαν παραμυθάκι για τα 5 χρονα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει!

Ανώνυμος είπε... 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:45 μ.μ.

Που ειναι η αγαπη που μ ανεβαζε στα συννεφα;Που ελεγε κι ο αγαπητος αοιδος!Που το ενα που το αλλο και της π.. Το κιγκλιδωμα!Μας συνουσιαζουν και εμεις ανοιγουμε τα ποδια!Και σαν αρειανοι και σαν ελληνες!Εχουμε γινει μαμουχαλοι.Τι αποχαυνωση ειναι αυτη;Μηπως οντως μας ψεκαζουν;Τι θα γινει με την ομαδα που αγαπαμε;Καποιοι θελουν την διαλυση του Αρη.Θα τους αφησουμε να συνεχισουν το εργο τους;Θα κοιταμε να συντριβεται ο αγαπημενος μας συλλογος μενωντας με τα χερια σταυρωμενα;Αριστέα

jim είπε... 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:15 μ.μ.

Ρητορικά ερωτήματα θέτεις Αριστέα...

Πολύ καλά τα λες (και γω τα θέτω αυτα τα ερωτήματα εδώ και χρόνια)..Δυστυχώς όμως καθόμαστε και τα δεχόμαστε όλα χωρίς αντιδρούμε..

Ή καλύτερα, αντιδράμε..Στον συμπολίτη μας στο απέναντι αυτοκίνητο, στο απέναντι σπίτι, στην δίπλα γειτονιά..Γιατί μόνο εκεί φτάνει η μαγκιά μας..

Για παραπάνω ούτε λόγος... Χεσμεντέν μετά..