Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης στον Άρη !

Ο Άρης πραγματοποίησε άλλη μια μεταγραφή. Ο λόγος για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Ηλία Καρασαλίδη που υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.








Ο Καρασαλίδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ,ενώ παράλληλα μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ (το καλό του πόδι είναι το αριστερό) αλλά και ως αμυντικός μέσος. Την περσινή χρονιά συμπλήρωσε 27 συμμετοχές ενώ αντίκρισε 5 κίτρινες κάρτες σε 1940 αγωνιστικά λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης γεννήθηκε στις 03/05/1991 στη Θεσσαλονίκη (κατάγεται από τα Κ. Πορρόια Σερρών), έχει ύψος 1,86 και βάρος 83 κιλά.
Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους φορούσε την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ την σεζόν 2010-’11 αγωνίστηκε διαδοχικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ».
 

3 σχόλια:

Skolix είπε... 9 Αυγούστου 2013 στις 6:27 μ.μ.

Γεια σου george! Επέστρεψες δυναμικά βλέπω ;)

Με αφορμή τη μεταγραφή αυτή, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι: πολύ αμφιβόλου ποιότητας υλικό, από χαμηλά ράφια, μαζεύεται στην ομάδα. Και αν κάποια ξεχώρισαν έστω και στη Β' (Μανιάς, Κύργιας), είμαι πολύ καχύποπτος με αυτούς που δεν κάνουν τη διαφορά ούτε στις μικρότερες κατηγορίες ή σε πιο αδύναμες ομάδες (πχ Τσουμάνης στην Κέρκυρα πέρσι).

Είμαι σύμφωνος να παίρνουμε παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες, αλλά παίκτες που ξεχωρίζουν εκεί, πχ ενα σέντερ μπακ με 30-35 συμμετοχές, έναν επιθετικό με αρκετά γκολ (Μανιάς). Άμα δεν ξεχωρίζεις στα χαμηλά, δύσκολα να πιάσεις στον Άρη.

Φυσικά και ο Καρασαλίδης θα κριθεί στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι γεμίζουμε το ρόστερ, απλά για να το γεμίσουμε.

Ανώνυμος είπε... 9 Αυγούστου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Σε ματς δεν τον έχω δει
Από το βίντεο που ανέβασε ο μάνατζερ του,
δεν μου θύμισε στόππερ.
Δεν μου θύμισε αμυντικό γενικότερα.
Περιττές τρίπλες στην άμυνα είδα.
Από θετικά, αξιοπρεπέστατο κοντρόλ για κεντρικό αμυντικό.
Μάλλον πρόκειτα για κίνηση χωρίς ουσία - λύση χαμηλού κόστους
και μηδενικού ρίσκου
Περου

Giorgos T. είπε... 10 Αυγούστου 2013 στις 10:58 π.μ.

θα συμφωνησω και με τους 2 σας.

το σημαντικο για μενα ειναι να μην δημιουργηθουν νεα χρεη. οποτε με βαση αυτο , αναγκαστικα (και λογο απαγορυσης μεταγραφων) θα αποκτηθουν παικτες απο β εθνικη. μπορει να μην βγουν ολοι ,αλλα καποιοι απο αυτους σιγουρα θα στεριωσουν.