Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Απόλλων Σμύρνης - Άρης (Preview)

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο αγώνα του Άρη μας για την φετινή σεζόν , με αντίπαλο τον Απόλλων στην Ριζούπολη. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια και θέλουν ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εμείς πάλι θέλουμε να μπούμε με το δεξί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και να αποφύγουμε τις περιπέτειες.



 ΑΡΗΣ

Η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Αγκάνθο...

Ο Χατζηνικολάου αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με την εξής ενδεκάδα :

 
*Το κατά πόσο έτοιμος είναι ο Ιμπέχ για την αρχική ενδεκάδα θα φανεί σήμερα...

Την αποστολή συμπληρώνουν οι : Έλσνερ , Αγγελούδης , Καραγκούνης, Καρασαλίδης , Λεμονής , Μπουζάνης , Οικονομόπουλος , Σουνάς , Σταυρόπουλος.


Προσοχή : Ο Ουντόζι έδειξε στα φιλικά ότι στην καλή του μέρα μπορεί άνετα να κάνει την διαφορά και να πετύχει γκολ. Το αρνητικό είναι ότι συνήθως δεν δίνει πάσα όταν πρέπει με αποτέλεσμα να χάνει την μπάλα εύκολα.



Απόλλων Σμύρνης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν  υπολογίζει για σήμερα τους Κανακούδη , Ζουέλα , Μπάρκογλου , Αργυρόπουλο.
Θέση βασικού αναμένεται να έχουν οι :


*Ναι ,το σήμα είναι της Καλαμαριάς , γιατί το προγραμματάκι που χρησιμοποιώ δεν είχε τον Απόλλων Σμύρνης στις επιλογές.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι :  Γουμάγιας , Διαμάντης , Καμαρά , Δημογιάννης , Τσιλιγκίρης , Τσεμπερίδης , Τσοκάνης , Φαρινόλα.

Προσοχή : Ο Πετρόπουλος αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για την άμυνα μας. Όλοι θυμάστε τον περσινό του γκολ στο Βικελίδης (εκείνο το οφσάιντ που δεν δόθηκε ποτέ) . Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρεθεί αμαρκάριστος στην περιοχή μας...


*** Όσοι δεν έδωσαν ακόμα την πρόβλεψή τους στα πλαίσια του διαγωνισμού μας , μπορούν να το κάνουν μέχρι 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.






0 σχόλια: