Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Με τι σύστημα θα αγωνιστούμε φέτος? (2ο μέρος)

Οι φετινές μεταγραφές έχουν , κατά πάσα πιθανότητα , ολοκληρωθεί  αφού αποκτήθηκαν 12 καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Αν μάλιστα συμπεριλάβουμε και τους Σταυρόπουλο και Λεμονή που προέρχονται από τις ακαδημίες ,τότε ο αριθμός ανεβαίνει στους 14.

Έχοντας λοιπόν πλήρες ρόστερ και μετά από τα φιλικά προετοιμασίας , είναι ξεκάθαρο σε τι σύστημα θα βασιστούμε.





Οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν κάνουν εφικτή τη χρήση του 4-2-3-1  με τους σωστούς παίκτες στην σωστή θέση , χωρίς πειράματα !

Με βάση λοιπόν τα φιλικά προετοιμασίας αυτή θα είναι η βασική μας ενδεκάδα :


Στο τέρμα το προβάδισμα έχει ο Διούδης αφού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκεται ο Ψυχογιός (?) με τον Τσουμάνη , ενώ στο κέντρο της άμυνας έχουν κλειδώσει θέση από καιρό οι Πουλίδο και Κύργιας.

Στα αμυντικά χάφ σίγουρος είναι ο Παπαδόπουλος ενώ ερωτηματικό υπάρχει για το αν θα παίξει βασικός και ο Ελσνέρ. Μέχρι στιγμής πάντως πιο πολύ αγωνίστηκαν ο Οικονομόπουλος και ο Τριανταφυλλάκος.

Η μεσοεπιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από 3 νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στην θέση 10 θα βρίσκεται ο Τάτος έχοντας στα εξτρέμ τον ταχύτατο Ουντόζι και τον Ιμπέχ (όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας).

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μανιάς , γιατί ο Αγκάνθο έχει χάσει πολύ έδαφος με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Αγγελούδη σε πολλά παιχνίδια αφού έδειξε πολύ καλά στοιχεία.


4 σχόλια:

psomod είπε... 16 Αυγούστου 2013 στις 12:21 π.μ.

Αδερφέ Γιώργο, πολύ ωραίο το άρθρο σου.
Εγώ θα ήθελα η ομάδα να παίξει ρόμβο με κόφτη τον Νταμαρλή,μέσα δεξιά τον Τριανταφυλάκο,μέσα αριστερά το Παπαδόπουλο,δεκάρι το Τάτο και οι δυο επιθετικοί Ουντοτζι ελεύθερος και Μα(μ)ιάς φουνταριστός. Αυτά προϋποθέτουν δυο δυνατά μπακ-χαφ γι αυτό θα προτιμούσα τον Κοτσαριδη αριστερά(τον ψήνει για αυτό το ρόλο ο κόουτς) και τον Ψυχογιο δεξιά όσο για κεντρικους αμυντικούς ο Κυργιας με τον Πουλιδο νομίζω ότι είναι πιο έτοιμοι αν και υστερουν στο ψηλό παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε... 16 Αυγούστου 2013 στις 2:02 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Giorgos T. είπε... 17 Αυγούστου 2013 στις 12:21 μ.μ.

ενδιαφέρουσα η αποψή σου φίλε , απ ότι καταλαβαίνω θέλεις ''κλειστό'' ρόμβο , αλλά αν παίξουμε με αυτό το σύστημα ουσιαστικά αχρηστεύουμε τους Ιμπέχ , Σταυρόπουλο , Καραγιάννη.

Και ο Ουντόζι πιστεύω είναι καλύτερος στα πλάγια απ ότι σε ελεύθερο ρόλο...

Skolix είπε... 17 Αυγούστου 2013 στις 1:21 μ.μ.

Όντως ενδιαφέρουσα η άποψη. Δεν είναι κακή σαν ιδέα, αλλά όπως επισημαίνεις θέλει δυνατά μπακ. Ίσως είναι μια καλή λύση για καλή άμυνα σε δύσκολα εκτός έδρας.

Η ομάδα δομήθηκε για 4-2-3-1, οπότε δύσκολα θα ξεφύγει από αυτό. Θα πάιξει και 4-3-3 κάποιες φορές λογικά.