Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Μανόλη, Γρηγόρη, Νούνο ευχαριστούμε!

Καλησπέρα σε όλους. Παρελθόν και επίσημα αποτέλεσαν 3 παίκτες της ομάδας, αφού δεν καταφέραμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό τους, λόγω διαφορών στο οικονομικό κομμάτι.

Ο λόγος για τους Μανόλη Παπαστεριανό, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Νούνο Κοέλιο.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικά την περίπτωση και των 3 και φυσικά θα τους ευχηθούμε τα καλύτερα!





Μανόλης Παπαστεριανός

Πορεία με τον ΆΡΗ: Ήταν μεταγραφή Τσιώλη στον ΆΡΗ, το 2011. Ωστόσο, ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει όσο χρόνο θα ήθελε, με συνέπεια να παίξει μόλις σε 9 ματς, και στα περισσότερα από αυτά ως... δεξί μπακ!

Η φετινή σεζόν ήταν προσωπικά εξαιρετική για τον Παπαστεριανό! Μαζί με άλλους 3 Έλληνες (Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Βελλίδης) παρέμεινε στην ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα και ανταπεξήλθε πλήρως!



Πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Δικαίωσε το ρόλο του ηγέτη στο κέντρο και ήταν καθοριστικός σε πολλά ματς και σε πολλές στιγμές για τον ΆΡΗ. Δίκαια κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου! Βέβαια, είχε και αυτός τις κακές στιγμές του, αλλά γενικά είχε εξαιρετική παρουσία!

Άποψη: Ο MVP της φετινής σεζόν. Προσωπικά θα ήθελα να μείνει οπωσδήποτε, αλλά τα 180 που ζητάει περίπου αν δεν κάνω λάθος είναι απαγορευτικό ποσό για την ομάδα. Όμως είναι ένας υπερπολύτιμος παίκτης στο χώρο του κέντρου, ειδικά σε αυτόν τον ΆΡΗ! Κάθε επιτυχία και ευχαριστούμε!



Γρηγόρης Παπαζαχαρίας

Πορεία με τον ΆΡΗ: Ήρθε στον ΆΡΗ το 2010 επί θητείας Κούπερ. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός (στη μέση αν δεν κάνω λάθος) στην προετοιμασία τον άφησε εκτός για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα (γύρω στους 6 μήνες!) και έτσι το ντεμπούτο του το έκαν τον Φεβρουάριο, απέναντι στον Ατρόμητο. Μόλις 3 παιχνίδια έπαιξε τη σεζόν 2010-2011.



Τη δεύτερη σεζόν (2011-2012) ο Τσιώλης τον κράτησε στο ρόστερ. Και πάλι χρειάστηκε καιρός για να πάρει χρόνο ο Παπαζαχαρίας. Τις καλύτερες εμφανίσεις του με τον ΆΡΗ τις έκανε εκείνη την περίοδο ως αμυντικό χαφ μάλιστα, επί θητείας Μασάδο. Η καλύτερή του εμφάνιση ήταν αυτή στο 0-2 επί της Ξάνθης. Συνολικά 14 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Την περσινή σεζόν (2012-2013) λόγω των οικονομικών προβλημάτων ο Παπαζαχαρίας, που έβαλε στην άκρη τα λεφτά και αποφάσισε μαζί με άλλους 3 έμπειρους Έλληνες να παραμείνουν στην ομάδα, και ανακηρύχτηκε αρχηγός από τους συμπαίκτες του. Έπαιξε με πάθος, όμως πολλές φορές ήταν μοιραίος και ο κόσμος τον έκραζε. 24 συμμετοχές αυτή τη σεζόν.

Εισέπραξε όμως την αγάπη του κόσμου στο εκτός έδρας παιχνίδι επί του Ατρομήτου, που με τα κλάματά του στην άδικη αποβολή του Αγκάνθο στο 19' ξέσπασε και έλεγε στον διαιτητή ''μη μας γαμάς, άσε μας να παίξουμε'', προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο! Όπως έκλαψε και μετά το τέλος του ματς, όταν ο ΆΡΗΣ πήρε τη σημαντικότερη νίκη της φετινής σεζόν. Έτσι, δίκαια ο κόσμος του έλεγε ''είσαι ένας από εμάς πλέον!''.

Άποψη: Κάτω του μετρίου παίκτης. Δεν μπορεί να σταθεί στον ΆΡΗ. Πολύ ασταθής στις απομακρύνσεις του, τραγικές μεταβιβάσεις. Αλλά είναι ψυχάρα. Κατεύθυνε και ενθάρρυνε τους νεαρούς συμπαίκτες του και με τα δάκρυά του με κέρδισε και εμένα και θα τον θυμάμαι! Κάθε επιτυχία και ευχαριστούμε!



Νούνο Κοέλιο


Πορεία με τον ΆΡΗ: Ο Πορτογάλος ήρθε το περσινό καλοκαίρι (2012) στην ομάδα ως δανεικός από τη Μπενφίκα, και ανέλαβε το βάρος του ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Βέβαια, δεν δικαίωσε πλήρως τον χαρακτηρισμό του ηγέτη, αλλά ήταν πολλές φορές σημαντικός για την ομάδα.





Κυρίως με τις αρκετές αναχαιτίσεις του, αλλά και με τα γκολ του. Σε 25 συμμετοχές που πραγματοποίησε (αν δεν κάνω λάθος περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη μας), σκόραρε 2 γκολ: το ένα έδωσε 3 υπερπολύτιμους βαθμούς στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού, και το άλλο άνοιξε το δρόμο στο 4-0 επί του Λεβαδειακού.

Άποψη: Στα μάτια μου είναι ένας μέτριος παίκτης, αλλά στον περσινό ΆΡΗ ήταν σημαντικότατος και 11αδάτος. Βέβαια και που φεύγει δεν θα κλάψουμε, αλλά όσο μπορούσε, βοήθησε και με το παραπάνω! Είναι παίκτης του 6 που σου δίνει το 6 σε κάθε ματς, απλά! Κάθε επιτυχία και ευχαριστούμε!



Καλή επιτυχία και στους 3 σας!


6 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 2 Ιουλίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

οι απουσιες του θα φανουν πιστευω μεσα στην χρονια, ιδιως του παπαστεριανου.

απ την αλλη πλευρα ομως,
ειναι πως (απ οτι φαινεται τουλαχιστον) δεν κραταμε παικτες που δεν μπορουμε να πληρωσουμε. αυτο ειναι καλο γιατι ετσι δεν θα δημιουργηθουν προσθετα χρεη.

Unknown είπε... 2 Ιουλίου 2013 στις 3:32 μ.μ.

Οντως καλο ειναι που παιρνουμε παικτες καλους αντικαταστατες, ποιοτικους, και με σαφεστατα μικροτερα συμβολαια.

VardARIS είπε... 2 Ιουλίου 2013 στις 4:31 μ.μ.

Nick είναι σα να το έγραψα εγώ το άρθρο. Συμφωνώ σε όλα, και ειδικά για τον MVP Παπαστεριανό (πέρυσι).

Καλή τύχη σε όλους να είναι γερά τα παιδιά να παίξουν μπάλα.

Unknown είπε... 2 Ιουλίου 2013 στις 5:22 μ.μ.

Ειδες ΒαρδΑρη; Σε γλιτωνω και απο δουλεια :P :P

Βεβαια καλη τυχη και στους 3 γιατι εδωσαν οτι ειχαν και δεν ειχαν για την ομαδα.

Unknown είπε... 2 Ιουλίου 2013 στις 5:34 μ.μ.

Φιλε ποδοσφαιρισταραδες δεν ειναι αλλα οφειλεις να σεβαστεις οτι εδωσαν τα παντα για να σωσουν την ομαδα και το καταφεραν.