Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ...

Τους τελευταίος μήνες, βλέπουμε επανηλλειμένως, η μάλλον δεν βλέπουμε, το όνομα του Ερωτόκριτου Νταμαρλή να μην συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές για τους αγώνες. Για την ακρίβεια, αυτό το φαινόμενο παρατηρείται από τη φυγή του Κατσαβάκη. Πολλοί από μας αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει και αυτή η ταλεντάρα μένει εκτός, και φωνάζουμε να επανέλθει.





Χάνεται μία επένδυση για το μέλλον

Αναμφίβολα, στα πρώτα ματς της σεζόν όπου χρησιμοποιήθηκε, αφού απολάμβανε την αμέριστη εμπιστοσύνη του Mr Μάκη, μας έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, παρότι είναι μόλις 19 χρονών, ήταν σταθερά από τους καλύτερους του γηπέδο σε κάθε ματς, και κέρδιζε πολλά μπράβο από τους οπαδούς.

Πολλοί από μας πίστεψαν ότι ο ΆΡΗΣ έχει βγάλει ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ για το μέλλον, που αν στηριχτεί και προσεχθεί και δουλευτεί κατάλληλα, θα έχει άκρως επιτυχημένη πορεία με τον ΆΡΗ και ίσως απέφερε έσοδα στο μέλλον από ενδεχόμενη πώλησή του.

Έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας καλός αμυντικός χαφ. Έχει αντοχή, όσο και αν πολλοί δεν το κατάλαβαν, αφού από το 70 και μετά κουραζόταν (ε βέβαια οι Ελληνάρες περιμένουν από τον 19χρονο να κρατήσει όλο το κέντρο), έχει καλή πάσα, διαβάζει το παιχνίδι, δύναμη, κερδίζει στον αέρα μονομαχίες, και μάλιστα τον είδαμε και να σουτάρει. Τι άλλο από έναν 19χρονο;

Ο λόγος δεν μπορεί να είναι αγωνιστικός 

Και με το που φεύγει ο Κατσαβάκης, βλέπουμε σιγά σιγά να ζεσταίνει μονίμως τον πάγκο, και σταδιακά να είναι συνεχώς εκτός αποστολής. Αυτό ξεκίνησε με το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή στον πάγκο, και το ''έργο'' συνέχισςε ''πιστά'' ο Αλκαράθ. Από πολλούς οπαδούς, και από μένα φυσικά, ξέφευγε από μέσα τους ένα ''γιατί;;;''. Γιατί δεν παίζει;

Εγώ πιστεύω πως ο λόγος που δεν παίζει μόνο αγωνιστικός δεν έιναι. Θα ήταν φελλοί όλοι οι προπονητές. Άλλοι λένε ότι τον αφήνουν εκτός επειδή ήταν παιδί του Κατσαβάκη. Γιατί ο Σουνάς τι ήταν και εξελίχθηκε σε βασικό μέλος; Έ; Ίσως να έχει πέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Όμως το παραμικρό τέτοιο δεν έχει ακουστεί-γραφτεί.

Κάποιοι κάτι μας κρύβουν. Και θα βγεί προς τα έξω σύντομα...

Γνώμη μου

Να επανέλθει με κλειστά μάτια, είναι από τα λίγα ενδεχόμενα κέρδη που μπορεί να έχει η ομάδα φέτος.





Υ.Γ. Το ματς με Πλατανιά δε χρήζει ανάλυσης. Νικάμε σωνόμαστε, 1Χ πέφτουμε σταδιακά. Απλά...


1 σχόλια:

Skolix είπε... 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:38 μ.μ.

Όντως περίεργη κατάσταση. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά δεν πρέπει να χαθεί ένα τόσο καλό ταλέντο έτσι άδοξα.