Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό είναι αρρώστια...

Καλησπέρα σε όλους. Έπειτα από ''αίτημα'' του πολύ καλού μου φίλου και επί χρόνια αναγνώστη του arisgod, του NAVAS, έφτιαξα ένα άρθρο σχετικά με την παραφιλολογία γύρω από το θέμα προπονητή.

Πολλά ακούγονται. Αντί η ομάδα, να χαίρεται έπειτα από μία σημαντικότατη νίκη, να προσπαθήσει απτόητη να διορθώσει τα λάθη της και να κοιτάξει τη συνέχεια, κάθεται και ασχολείται με το θέμα προπονητή.


Τη γνώμη μου για τον Μιχαλήτσο την ξέρετε εδώ και καιρό, σας τα έχω πρήξει κιόλας. Για όσους διαβάζουν πρώτη φορα άρθρο μου, ας διαβάσουν:

Είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για τον ΆΡΗ. Ξέρει πολύ καλά την ομάδα, αφού όλη τη χρονιά ήταν μέσα σε αυτήν, παρακολουθούσε όλες τις προπονήσεις και όλους τους αγώνες, μιλάει με τους παίκτες. Είναι ένας άνθρωπος από τα σπλάχνα της ομάδας και ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή, αφού γνωρίζει και τα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πολύ καλά, αγωνιστικά και μη.

Αυτή είναι η άποψή μου για τον Μιχαλήτσο με λίγα λόγια. Από το τέλος του αγώνα με το βάζελο έως τώρα ακούμε κια διαβάζουμε διάφορα. Ότι ο Μιχαλήτσος έκανε δηλώσεις που έιπε κάποιες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, άσχετα αν σε κάποιους πόνεσε και τις άλλαξαν στα άρθρα τους, και γι' αυτό είναι κοντά στην παραίτησή του.

Χθες το μεσημέρι είχε συνάντηση με τη διοίκηση, με αυτόν τον Αλεξανδρίδη από την ΚΜΑ νομίζω, ώστε να συζητήσουν αναφορικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του ΆΡΗ. Λέει ότι ίσως υποβάλλει την παραίτησή του λόγω του ότι οι οπαδοί τον κατηγορούν.

Και ρωτάω εγώ: Δηλαδή οι οπαδοί του ΆΡΗ είναι μόνο ο Super 3;;; Επειδή έβγαλαν την ανακοίνωση λέγοντας ''φέρτε κανονικό προπονητή''; Τι λέτε ρε; Με την άποψη των λίγων θα συμβιβαστούμε ή με των πολλών; Αυτοί λένε ότι θέλουνε. Και είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύουν αυτό όλα τους τα μέλη, παρα μόνο τα ''ηγετικά'' και γι' αυτό βγήκε η ανακοίνωση.

Καμία εμπάθεια δεν βγάζω με τον σύνδεσμο. Δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όταν κάνουν κάτι καλό στην ΚΕΡΚΙΔΑ, γιατί ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, θα τους πω μπραβο, αλλά αν μπλέκουν στα διοικητικά της ομάδας και θέλουν να υπερισχύσει η άποψή τους και μόνο, λες και μόνο αυτοί υπάρχουν στην ομάδα, θα τους ξεφωνίσω.

Από την πλευρά της διοίκησης, θα ήταν Ε-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α αν έδιωχναν τον Μιχαλήτσος. Και ποιος θα 'ρθει ρε Φωστήρες; Ο... Μάντζιος; Ο Ντούσκο που έχει να κάνει καλή πορεία από τότε που ήταν σε μας; Ο Λεμονής; Και ο Μουρίνιο να έρθει, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ;

Η ομάδα Κ-Α-Ι-Γ-Ε-Τ-Α-Ι. Η ομάδα Π-Ε-Φ-Τ-Ε-Ι. Πάρτε το χαμπάρι ΟΛΟΙ. Η ομάδα περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία της. Έχει 8 αγωνιστικές που σε κάθε λεπτό, παίζει την επιβίωσή της! Δεν υπάρχουν περιθώρια για πιστώσεις χρόνου στον νέο προπονητή, για να μάθει την ομάδα, ούτε για πειράματα, ούτε για τίποτα. (Την περίπτωση του ξένου προπονητή δεν χρειάζεται να τη σχολιάσω.)

Καταλήγοντας και να μην πολύκουράζω, αυτή ήταν, είναι και θα είναι η πρότασή μου: ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

Και έπειτα, φαίνεται ότι η παρουσία του επιδρά θετικά στην ψυχολογία των παικτών, κάτι που φαίνεται στις δηλώσεις του αλλά και το πάθος που έχουν στο γήπεδο.

Περιμένω απόψεις σας.

6 σχόλια:

RedDragon είπε... 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:07 μ.μ.

Ο Μιχαλήτσιος πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ.

Δεν θα ασχοληθώ με το πόσο καλός προπονητής είναι ούτε που με νοιάζει. Όταν έχεις αλλάξει ήδη 4 προπονητές καταλαβαίνει κανείς ότι δεν παίζει κ τόσο σημαντικό ρόλο.

Εφόσον οι παίχτες τον στηρίζουν κ τον θέλουν τον κρατάμε διότι κακά τα ψέματα οι παίχτες είναι αυτοί που θα σώσουν ή θα ρίξουν την ομάδα κ όχι ο Μιχαλήτσιος που ήρθε για 10 παιχνίδια...

Οι παίχτες είναι αυτοί που θα πρέπει να ματώσουν τις φανέλες στα επόμενα παιχνίδια αν θέλουν να σώσουν την ομάδα.

giorgos super3 είπε... 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:47 μ.μ.

συμφωνω κ εγω...μιχαλητσιος επιβαλλεται να μεινει,δν μπορω να σκεφτω καποιον καλυτερο αυτη τη στιγμη για την ομαδα! ξερει τους παικτες,ξερει την κατασταση της ομαδας και φυσικα μας νιωθει,ποναει κ αυτος για την ομαδα!

Ανώνυμος είπε... 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:20 μ.μ.

O MHXALITSIOS PREPEI NA FYGEI GIATI TO EIPE O SUPER 3
KATI PARAPANO THA KSEROYN TA PAIDIA STON SYNDESMO

ΝΑVAS είπε... 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:45 μ.μ.

O MIXAΛΗΤΣΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ.
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ...ΓΡΝΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:44 μ.μ.

ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΟΕΛΙΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΨΥΧΟΓΙΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΦΑ.

jim είπε... 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:09 μ.μ.

Όγιος, Ερνάντεθ, Ολίβα, Μπάγιεβιτς, Ερνάντεθ (ξανά), Μαζίνιο - Ντονάτο, Κούπερ, Μιχαλήτσος, Τσιώλης, Πρόμπριεζ, Μασάδο, Κατσαβάκης, Μπογιουκλης - Πασσαλής, Αλκαράθ, Μιχαλήτσος... Και έχει ακομα...

15 προπονητές μέσα σε 7 αγωνιστικές περιόδους... Ούτε 2, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις.. Την τελευταία φορά που κρατήσαμε προπονητή για ολόκληρη της σεζόν, ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..Το 2004-2005, δηλαδή..

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το θέμα προπονητή στον ΆΡΗ. Εχει ξεφτελιστεί το θεμα και είναι ντροπή πλεον.. Και γω καποτε, από δω εγραφα κι εγραφα γι αυτο το θεμα αλλά όταν καταλαβα ότι γινονται τα ιδια και τα ιδια σταματησα να ασχολουμαι...

Εσεις πιστευετε οτι και να μεινει ο Μιχαλήτσος τώρα, θα συνεχισει να ειναι στο μελλον.. Άλλους 2-3 θα αλλαξουν και του χρονου πάλι...

Αν θέλετε την γνώμη μου, ο Μιχαλήτσος έπρεπε να είναι στον ΑΡΗ προπονητης εδώ και δύο χρόνια. Από τοτε που εφυγε ο Κούπερ, δηλαδή... Ο Πρόμπριεζ καλύτερος ήταν ; ; ; Η ο Αλκαραθ ; ; ; Ή ο Κατσαβάκης ; ; ;

Τωρα, αν κάποιοι ήθελαν (λέω ηθελαν γιατι απ' ότι έμαθα έμεινε ο Μιχαλήτσος) και θέλουν να φυγει απο προπονητης ντε και καλά, ας φτιάξουν ένα γηπεδάκι μόνοι τους, ας κάνουν νέα ομάδα, νέα χρώματα, νεες φανελες και ας πάρουν όποιον προπονητη γουστάρουν...

Ο Μιχαλήτσος, είναι ο μόνος που δεν φταίει... Δεν θα τον βγάλουμε και αποδιοπομπαίο τράγο τον άνθρωπο... Ε όχι δα... Αυτο μας έλειπε..

Και κάτι ακόμα... κύριοι στην ομάδα... Τι γίνεται με τον οικονομικό έλεγχο ; ; ;