Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΆΡΗΣ - Πάο 1-0 ΨΥΧΑΡΕΣ

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ μας, κατάφερε και πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη από όλες τις απόψεις, απέναντι στα βαζέλια, συνοδεύοντάς την με καλή και παθιασμένη εμφάνιση.

Το γκολ το πέτυχε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Νούνο Κοέλιο, δίνοντας 3 υπερπολυτίμους βαθμούς για τη συνέχεια στην ομάδα μας.



Ο αγώνας

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που χρειαζόταν τους βαθμούς, με πολλές μονομαχίες και πολλές κάρτες. Ο Αγκάνθο έχασε μεγάλη φάση στο 10', αφού απέκρουσε όμορφα ο Καρνέζης, ενώ στο 25ο λεπτό, ο Αγκάνθο και πάλι αστοχεί στο πέναλτι που παραχώρησε με χέρι ο παίκτης του βάζελου (το έβγαλε ο Καρνέζης).

Ο ΆΡΗΣ ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, όμως σταδιακά υποχώρησε και έδωσε τον δικαίωμα στον κακό έως τότε Πάο να κάνει κάποιες φάσεις, με κινητήριο μοχλό τον Μαυρία. Λίγο η τύχη, λίγο οι αμυντικοί, λίγο ο Διούδης δεν κατάφερε ο βάζελος να σκοράρει.

Το χρυσό γκολ για τον ΆΡΗ ήρθε στο 89', με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κοτσαρίδη.

Οι παίκτες

Διούδης: Εξαιρετικός.
Παπαζαχαρίας: Η καλύτερή του εμφάνιση.
Πουλίδο: Μέτριος.
Ψυχογιός: Μας δικαιώνει που φωνάζαμε για να παίξει.
Ζαραδούκας: Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Κοέλιο: Πολύ καλός αμυντικά, σκόραρε κιόλας.
Παπαστεριανός: Ο MVP.
Καζναφέρης: Κακός.
Διαμαντάκος: Προσπάθησε όσο μπορούσε.
Τάτος: Σε κάποια σημεία ήταν πολύ καλός, πρέπει να γίνει λίγο πιο ομαδικός.
Αγκάνθο: Δεν μου άρεσε σήμερα.
Κοτσαρίδης: Προσπάθησε, αλλά δεν του έβγαινε.
Σουνάς: Δεν είχε χρόνο να κάνει κάτι.
Ηρακλής: Επιτέλους ντεμπούτο!

Γενικά

Ο ΆΡΗΣ πήρε σήμερα μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Βέβαια, οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι, αφού το ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι καθαρίσαμε. Σε καμία περίπτωση. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και οι παίκτες μας να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Από σήμερα, πέραν των 3 βαθμών, κρατάω και το πάθος των παικτών, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση και πολλές φορές αλλάξαμε υπέροχα τη μπάλα. Πολύ χάλι ο βάζελος. Συνεχίζουμε δυναμικά!!!


2 σχόλια:

VardARIS είπε... 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:10 μ.μ.

Βελλίδη συμφωνώ απόλυτα ειδικά και στον MVP Παπαστεριανό. Κάλυπτε εκτός από το χώρο του κέντρου και διαγώνια και έδινε πολλές βοήθειες στο δεξί μπακ Ψυχογιό.

Πάντως γενικότερα έκαναν καλή εμφάνιση τα κεντρικά χαφ (και όμως ναι ο Κοέλιο)!

Από εκεί και πέρα πολύ καλός ο Ψυχογιός, και πρέπει να κάνω κωλοτούμπα (αλά Ραπτόπουλου) και να πω ότι τον κατηγόρησα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα έκλεισε στόματα. Τόσο αμυντικά έσβησε αυτόν τον αστείο που αγόρασε ο Παναθηναϊκός αλλά και επιθετικά βοήθησε πολύ.

Τέλος ο Μιχαλήτσος τα έχωσε άσχημα και μάλλον με το δίκιο του, αφού άκουσε πολύ κριτική και χωρίς να φταίει ο ίδιος.

Skolix είπε... 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:55 π.μ.

Παίδες, απαιτείται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος.

Για σήμερα, η ομάδα έκανε ψυχωμένη εμφάνιση και έβγαλε πάθος. Ήταν ανώτερη του Παο για περίπου 60 λεπτά. Κόντεψε να την πατήσει όμως από απαράδεκτα αμυντικά λάθη, τα οποία βλέπουμε όλη τη χρονιά βέβαια, απλά σήμερα σταθήκαμε λίγο πιο τυχεροί.

Όσο για τους παίκτες, ο Διούδης έχει πολύ ταλέντο, δείχνει σιγουριά και ήταν καλός. Εξαιρετικός κατ εμέ δεν ήταν λόγω του μεγάλου λάθους που έκανε με τα πόδια και οδήγησε στην ευκαιρία του Τοτσέ.

Κοέλιο - Παπαλάντ πραγματικά εξαιρετικοί, πολύ καλός ο Ψυχογιός κατάπιε αυτό τον αστείο Ισπανό που φέρανε. Με τον Μαυρία αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα, αλλά και πάλι κράτησε καλά. Ο Αγκάνθο δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Τάτος μέτριος, ο Κάσνα ανέβηκε πολύ στο β' ίσως γιατί δε μπορεί να παίξει με ανάποδο πόδι. Καλύτερα Κάσνα πάντως έξω δεξιά και Γιαννίωτα αλλαγή. Διαμαντάκος - Κοτσαρίδης δε φάνηκαν, Ζαραδούκας με καλές και κακές στιγμές, Παπασούγκαρ σταθερός και καλός, Πουλίδο όντως μέτριος με ορισμένα λάθη που παραλίγο να κοστίσουν. Επίσης, κάποια στιγμή στο β' νόμισε ότι είναι ο Λούσιο και κατέβηκε να βάλει γκολ παίζοντας μπροστά για κανά δίλεπτο.

Το έγραψα και στο chat: όταν εκτελούμε κόρνερ, είναι δυνατόν να μένει μόνο ένας παίκτης πίσω, συγκεκριμένα σήμερα ο Ψυχογιός; Κοντέψαμε να φάμε 2 φορές γκολ από αντεπίθεση.

Ελπίζουμε σε νίκη του Οφη αύριο και συνεχίζουμε τη μάχη.