Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Περί παραρτημάτων...

Επειδή, με αφορμή τους πρόσφατους δανεισμούς των Ζαραδούκα, Διαμαντάκου και Τάτου, ακούγονται πολλά, ότι ο ΆΡΗΣ είναι παράρτημα του γαύρου κλπ., αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω ένα, έστω μικρό, άρθρο, για να ξεκαθαρίσω το τι σημαίνει παράρτημα και αν ο ΆΡΗΣ, και οποιαδήοπτε ομάδα, γίνεται παράρτημα με 2 δανεικούς (;;;...).




Αν είναι να σωθώ...

Στα @@ μου αν θα πάρω δανεικούς ή θα αγοράσω, αν θα πάρω παίκτες από τη Μπαρτσελόνα το γαύρο ή τον Τηλυκράτη (με όλο το σεβασμό). Εμένα με νοιάζει η ουσία. Αν στο τέλος της χρονιάς σώσω την κατηγορία, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου φέτος, δε με νοιάζει τίποτα άλλο.

Και αν το πάτε έτσι, η Μίλαν είναι παράρτημα της Ίντερ που παίρνει μερικές φορές δανεικούς; Ή μήπως η Λίβερπουλ της Τσέλσι; Θα τρελαθούμε. Και να ενημερώσω, ότι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...

Και βγαίνουν και μιλάνε ΠΟΙΟΙ;

Οι ασπρόμαυροι; Μουααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα. Ας γελάσω! Αυτοί που επί χρόνια διατελούσαν το μόνιμο παράρτημα του γαυροβάζελου; Την 4η ομάδα του ΠΟΚ; Τι λέτε ρε; Θα ασχοληθώ εγώ μ' αυτούς τώρα;

Μία ομάδα που είναι τεράστιο μέρος του συστήματος; Τους μόνιμα ευνοημένυος και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου; Τους χαϊδεμένους της Επο και της Σούπερ Λιγδ; Τα Γκαγκατσόπαιδα; Που είχαν το γιο του Γκαγκάτση στη διοίκησή τους; Πάτε καλά ρε; Αντε σοβαρευτείτε!

Συμπέρασμα

Ο ΆΡΗΣ δεν ήταν ούτε είναι παράρτημα και τσιράκι κανενός. Απλά κοιτάζει το τομάρι του. Αν είχατε εσείς άλλη λύση ώστε να σωθεί η ομάδα αγωνιστικά, ας την προτείνατε. Εδώ μερικά παιδιά, όπως ο Σωτήρης, το 'χαν προτείνει 1 μήνα πριν, αυτό που σμυβαίνει τώρα.

Αυτά προς μερικό ξεκαθάρισμα για το τι σημαίνει ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 5:32 μ.μ.

FILIKA ME TOUS KATAKTHTES MONO ESY ARH GLUKIA MOU AGAPH MEGALH,GI"AYTO SE FONAZOUN SKOLIX.PAME RE PARARTHMA GERA PAME
EGO PANTOS AN EIMOUN ARIANOS THA NTREPOMOUNA OPOS NTREPESTE KAI SEIS BEBAIA KAI TO KRYBETE.TOULAXISTON ME TON SAOYRIDH TETOIA REZILIKIA DEN EIXATEKSEFTYLES

Unknown είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 5:41 μ.μ.

Εσυ αντε στην τρυπα σου προλαβες και εγραψες σχολιο 2 λεπτα αφου το ανεβασα τραγικε.
Οσο γι' αυτα που λες, καταρχην εισαι πολυ λιγος να μιλησεις για ενα ατομο οπως ο Skolix, ποσο μαλλον οταν δεν τον ξερεις προσωπικα.
Δευτερον, αν εμεις ντρεπομαστε εσεις δηλαδη τι θα επρεπε να κανετε; Τους λογους τους γραφω παραπανω. Γελοιε.

jim είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 5:47 μ.μ.

Πολλά μπορούν να λεχθούν. Και γω τις τελευταίες μέρες, έκανα λογοπαίγνιο το ποιημα "φεγγαράκι μου λαμπρό" που λέγαμε μικροί σε "αρματάκι μου καλο"...

Πέρα από την πλάκα, τα λογοπαίγνια και τις καζουρες άλλων οπαδών η δική μου η γνώμη ειναι ότι αυτό με τους πολλούς δανεικους είναι απόρροια των καταστάσεων του παρελθόντος. Εδω που φτάσαμε, δεν υπήρχε άλλη λύση.

Αν γινόταν αυτό, το 2009-2010 θα γκρεμιζόταν τα τσιμεντα του γηπεδου και θα βρικολάκιαζαν οι νεκροί συνοπαδοί μας...

Αλλά, εδώ που φτάσαμε πολλοί λένε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα...

Είναι σαν να έχει μείνει χήρα μία μητέρα, να έχει 4 παιδιά, να μην έχει δουλειά, να χρωσταει σε ότι κινειται και να είναι όμορφη γυναικα. Και να έρχεται ένας άσχημος, καιροσκόπος λεφτάς και να την λέει αν γίνεις γκόμενα μου θα σωθείς και συ και τα παιδια σου θα ζησουν ανετα...

Οπότε, σώνεται προσωρινά..

Το θέμα είναι ότι αυτός ο λεφτάς που την γουστάρει, μπορεί να την γουστάρει και 5-10 κρεβάτια και μετά άντε και πνίξου και συ και οτι εχεις...

Μ' αυτο το παράδειγμα, θέλω να πω ότι μπορεί να σωθούμε αγωνιστικά, αλλά τα προβλήματα μας σε οικονομικό-διοικτικό επίπεδο δεν τα σώνουμε...

Και τα πραγματικά προβλήματα αυτά είναι (τα οικονομικό-διοικητικά)... Μέχρι να λυθούν θα είμαστε στην μετριότητα με δανεικούς και ξέρω γω..

Άλλοι θα πουν, διάλυσε τα όλα και χτίσε από την αρχή. Δ εθνική δηλαδή, αφμ αλλο και βητα η γαμα και σε 2-3 χρονια ξανα στην α εθνικη με μηδενικα χρεη. Φυσικά, χανουν αυτοι που εχουν να παιρνουν ετσι..

Και πάλι, ομως καποιοι θα πουν ότι και να καθαρισουμε απο χρεη πάλι θα ξαναγινουν...

Οπότε, καταλήγουμε στο ότι και να πούμε για γινει θα υπάρξει αυτοματη αναίρεση από αλλο επιχειρημα..

Οσο δεν υπάρχουν βασικά πράγματα ρυθμισμένα στις ομάδες και στο κρατος πρώτα απ' όλα, θα υπάρχουν τα χρωστούμενα, τα παραρτήματα, οι δανεικοί, οι αναιρεσεις κλπ κλπ κλπ...

Και εν τέλη ; ; ; Και ζήσαν όλοι καλά και οι άλλοι καλύτερα... Όχι εμείς όμως...

VardARIS είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 7:06 μ.μ.

Μαθήματα περηφάνιας φίλε Ανώνυμε δεχόμαστε μόνον από Καλαμαριώτες, όχι από μπαουκτζήδες ή τους αε ποντίων. Τόσα χρόνια ήμουν άσπιλος και αμόλυντος και παρόλα αυτά πάλι μερικοί έβρισκαν ευκαιρία να με κατηγορήσουν ότι ήμουν τσιράκι του βάζελου (λόγω Κόντη) - κάτι που δεν ίσχυε τελικά και με αποδείξεις.

Από εκεί και πέρα για μερικούς συναρειανούς που το παίζουν καμπόσοι και λένε ότι τρίζουν τα κόκαλα κ.α. τέτοιες μλκίες, αν αυτοί προτιμούν να ζήσουν ακόμη μια πτώση - ρετσινιά, τότε μπράβο τους. Όμως η πλειοψηφία του λαού του Άρη δεν το δέχεται και κατά την γνώμη μου καλά κάνει και έχει συνεργασία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή με έναν αντίπαλό του για το προσωπικό του καθαρά συμφέρον.

Και ναι σίγουρα ο γαύρος θα έχει το πάνω χέρι στο μέλλον σε μια περίπτωση μεταγραφής (βλ. Γιαννιώτα). Αλλά κακά τα ψέμματα, γιατί παλαιότερα δεν το είχε? Είδαμε τι έγινε και με τον Γαβραάμ και με τον μεγάλο πρόεδρο Σκόρδα, που χειρίστηκε άψογα τη συγκεκριμένη υπόθεση (και όχι μόνον αυτή)...

Κλείνοντας για να μην το κουράζουμε και επειδή "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί", οι φίλοι μας οι συμπολίτες βρήκαν ευκαιρία να ξεσαλώσουν, καθώς βλέπουν ότι θα ζοριστούν πολύ με την ομάδα του Δώνη να πάρουν βαθμό στο Βικελίδης (αν είναι ο μεγάλος αυτός προπονητής, ακόμη στον πάγκο τους)...

Skolix είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 7:06 μ.μ.

Δεν ασχολούμαι καν Nick, άσε τον να λέει.

Όσο για τους δανεισμούς: ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Μακάρι να μπορούσαμε να το παλέψουμε χωρίς κανέναν δανεισμό, αλλά όταν καίγεται ο κ...ς σου προχωράς και δεν ακούς τίποτα. Άλλωστε σε 2 θέσεις που πονάμε (αριστερό μπακ και επιθετικό χαφ) νομίζω δεν υπήρχαν και πολλές άλλες ποιοτικές επιλογές.

Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, η ομάδα είναι αδύναμη. Παλιά δε μας δίναν το Μήτρογλου, γιατί μας υπολόγιζαν και δεν ήθελαν να μας ισχυροποιήσουν.

Να σωθεί η χρονιά παιδιά και αφήστε τους όλους να λένε για παραρτήματα και τσιράκια. Ξέρουμε πολύ καλά από κουμπαριές και αλισβερίσια εκεί στη γειτονιά.

Ανώνυμος είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 9:53 μ.μ.

EISTE PALAVOI RE?OUTE KAN HKSERA OTI YPARXEI STO BLOG ATOMO ME NICKNAME SKOLIX
SKOULIKIA ENNOOUSA KAI TO EIPA ME KOMPSO TROPO.KATA TA ALLA O JIM MIA XARA TA LEEI.TOULAXISTON EXEI TA KAKALA KAI PARADEXETE ORISMENA PRAGMATA.OLOI OI ALOI EISTE BLAXOMAGES TOU PLHKTROLOGIOU

Unknown είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

@Jim

Δε διαφωνουμε αλλα να σου πω 2 πραγματακια που πιστευω:

1) Τα διοικητικοοικονομικα προβληματα, θα συνεχισουν να υπαρχουν για πολλες σεζον ακομα, εφοσον δε βρεθει ενας επιχειρηματιας με σεβαστη δυναμικη. Οσο τρελο κι αν ακουγεται. Ολα τα χρονα ετσι θα 'ναι. Με το τσιγκελι. Εκτος κι αν γινει αγορα ΑΦΜ.

2) Ασφαλως και τα διοικητικοοικομνομικα ειναι τα μεγαλυτερα μας προβληματα, αλλα δεν παυει να ειμαστε προβληματικοι και στο αγωνιστικο. Οποτε, επιβαλλεται να παλεψουμε να σωσουμε τη χρονια, γιατι ποιος προτιμαει να υποβιβαστει αγωνιστικα και να διαλυθει τελειως απο το να πεσει δ εθνκη πτωχευμενος και να κανει νεα αρχη. Οποτε, επιβαλλουμε να κοιταξουμε το αγωνιστικο.

3) Εξαιρετικο το παραδειγμα σου. Αντικατοπτριζει πληρως την ολη κατασταση. Πολυ ευστοχο.

@Skolix

Αυτο λεω κι εγω. Αν ειναι να σωθω, δεν με νοιαζει πραγματικα απο που θα παρω παικτες.

Οσον αφορα τωρα εσενα, Ανωνυμε, που τις τελευταιες 2 μερες μας τα χεις κανει πλανητες, βλαχομαγκας ολοι ξερουμε ποιος ειναι σε αυτη τη συζητηση. Αντε γυρνα στην τρυπα σου και παρατα μας εμας, πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου. Αρχικπομπλεξικε, οπως ολοι οι ομοιοι σου.

jim είπε... 23 Ιανουαρίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

Παιδιά, όσων αφορά το αγωνιστικό η ομάδα, δυναμώνει και πιθανόν να σωθεί...

Ο Σωτήρης, είχε εκφράσει τέτοιου είδους άποψη (περί δανεισμών από τον οσφπ, περί προσέγγισης για Γιαννιώτα κλπ). Αγωνιστικά οκ. Θα υπάρξει βελτίωση και άντε βγαίνει η χρονιά..

Αρματα ξε αρματα, καζουρα ξε καζουρα, πειτε οτι σωνεται η ομαδα. Εγώ, δεν είπα ότι κακώς πήραμε τους τρεις δανεικούς. Αν διαβάσετε το αρθρο, που ανεβασα πριν 2 μηνες περιπου με την γνωμη του Σωτηρη, συμφωνησα μαζι του.

Και γω εγραφα ότι η ομάδα πρέπει να δυναμωσει παρασκηνιακά. Οχι μονον σε θεματα δανεικων αλλα παντού.

Αυτα, όμως δεν αναιρούν ότι "σκύψαμε"... Άλλοι το έκαναν χρόνια πριν, αλλοι το κάνουν αργα ή γρηγορα. Και δεν κατηγόρησα, ουτε ειπα κατι κακο.

Όταν λέγαμε, ότι πρεπει να δυναμωσουμε παρασκηνιακά αυτα έπρεπε να τα περιμένουμε. Εις γνωση μας τα λέγαμε.

Είπαμε... Κάποιοι λένε "τα πάντα για να σωθεί η ομάδα"..

Και γω αυτό λέω...Αλλά με σκεπτικο σε βαθος χρονου και όχι με πρόσκαιρο σκεπτικό ενος εξαμήνου..

Περιμένω τα αποτελέσματα της διαχείρισης.. Που είναι ; ; ; Περιμενω ονόματα και λίστες...Που είναι ; ; ;

Εγώ αν δεν πληρώσω το ρεύμα θα μου το κόψουν (το ρεύμα εννοώ.. Που πλάκα πλάκα, το κρατος θα μας κοψει και το αλλο).

Εγώ ξέρω ότι για 3-4 χρόνια έπαιρνα το διαρκείας μου και δεν έχανα ματς και στηριζα και έτρεχα και ξαφνικά έγινε μπάχαλο η ομάδα...

Έχω αδικο να είμαι σκασμένος και εξοργισμένος ; ; ; Όχι...

Γι αυτό εγραψα ότι "Και ζήσαν όλοι καλά και οι άλλοι καλύτερα... Όχι εμείς όμως...".

Γι αυτο και έγραψα στο τσατ ότι αυτοι οι δανεισμοι ειναι αλλη μια καταντια για τον ΑΡΗ. Και ας ελεγα και γω να δυναμωσουμε παρασκηνιακά...Εις γνωση μου το έλεγα και δεν μετανιωνω..

Γιατί, δεν μας άφησαν και άλλη επιλογή..Γιατί, ότι και αν δοκιμασουμε να κανουμε θα βρει μπροστα του ενα αλλα και ενα εμποδιο...

Μάθαμε να φαγωνομαστε μεταξυ μας. Γι αυτο δεν παμε μπροστα. Δεν εχουμε ενοτητα.


KANTHAR0S είπε... 24 Ιανουαρίου 2013 στις 3:10 π.μ.

Πολύ σωστό αυτό που είπες: αυτό έλειπε να γινόταν κάποιος παράρτημα σε δέκα μέρες.

Είναι προφανές ότι έχει στηθεί κακός επικοινωνιακός μηχανισμός εις βάρος του Άρη που προπαγανδίζει το υποτιθέμενο δέσιμό μας ''στο άρμα του Ολυμπιακού. Ο Άρης συνιστά δικό του άρμα.