Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αστέρας Τρίπολης - ΆΡΗΣ 1-1 Πάλι καλά

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας στην Τρίπολη όλοι μας είχαν χαμένους. Από την μία η ασταθής αμυντική μας λειτουργία και η απουσία του Αγκάνθο και από την άλλη η δυναμική εντός έδρας του Αστέρα (αν είναι δυνατόν) δημιούργησαν αυτές τις απόψεις. Παρόλα αυτά, τελικό σκορ 1-1, με ένα μείγμα από καλές και κακές στιγμές (από τη μία δεχτήκαμε ένα μυστήριο γκολ, από τη άλλη πιάσαμε πέναλτι).



Καλός ο πόντος με βάση τα δεδομένα πριν τον αγώνα. Τα ερωτηματικά, παραμένουν, παρά ταύτα. Είχαμε ευκαιρία για διπλό. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε έναν μετριότατο Αστέρα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεχόμαστε γκολ. 

Ο αγώνας ήταν πολύ κακός. Θα έλεγα, δεν βλεπόταν. Ευτυχήσαμε να προηγθούμε νωρίς με το πέναλτι του Γιαννιώτα. Κάναμε, συντήρηση του αποτελέσματος μέχρι ενός σημείο, αλλά δυστυχώς

δεν κρατήσαμε το 0-1. Με μια κόντρα στο σώμα του Γιαννίτση, έπειτα από σέντρα η μπάλα άλλαξε πορεία και «κρέμασε» τον Διούδη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι που το απέκρουσε ο Διούδης.

Όλα αυτά, είναι δείγματα μιας ασταθούς και ανισόρροπης ομάδας που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τίποτα. Δεν έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Είτε στο αμυντικό κομμάτι, είτε στο επιθετικό, είτε στο συνολικό. Δεν έχουμε διάρκεια. Με τον έναν ή το άλλον τρόπο θα φάμε γκολ.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε τρείς βαθμούς και να ανεβούμε λίγο στην βαιθμολογία. Και προσωπικά, δεν είμαι και ευχαριστημένος. Θα μου πείτε, ποιος είναι ; ; ;

Μάθαμε, να τα βάζουμε με την γκαντεμιά, την κακοτυχία… Εμείς όμως τι κάνουμε γι αυτό ; ; ; Δουλέψαμε όπως έπρεπε την ομάδα για να έχει διάρκεια ; ; ; Κάναμε τις προσθήκες που έπρεπε ; ; ; Τρίχες και μάλιστα κατσαρές… Μόνο προπονητές ξέρουμε να αλλάζουμε, να ακούμε τους παράγοντες μας (πρώην και νυν) να πλακώνονται μεταξύ τους και να λέμε εντάξει μωρέ ας δώσουμε χρόνο στην ομάδα…

Ποιο χρόνο ; ; ; Εδώ, ξεχάσαμε τι θα πει νίκη και μηδέν παθητικό… Δεν είμαι ευχαριστημένος, Ό-Χ-Ι

Το θετικό είναι το σχετικά καλό παιχνίδι που έκανε ο Γιαννιώτας (σε σχέση με τα άλλα)… Τώρα, στο αγωνιστικό ο τύπος από την Ισπανία, αναμένεται να μας «σφίξει» πίσω. Και καλά θα κάνει… Μήνες τώρα το φωνάζουμε και οι άλλοι τον χαβά τους. Έπρεπε να έρθει ο άλλος από την Ισπανία για να το πει και να το δουλέψει ; ; ;

Τέλος πάντων… Ας το κάνει πρώτα και μετά βλέπουμε…

Αλλά και πάλι, στο άγχος θα είμαστε. Στο τι έκανε η αεκ και η κερκυρα και στο τι θα κάνει η ξάνθη και ο οφη… Να χαμε να λέγαμε, δηλαδή… Τι ωραία ; ; ; Καλό κατάντημα… Μπράβο σε όσους το κατάφεραν και σε μας μαζί…

15 σχόλια:

Skolix είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:27 μ.μ.

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η ισοπαλία, καθώς ήρθε σε μια καλή έδρα, πιάνοντας και πέναλτι, αλλά από την άλλη είναι άλλο ένα τρίποντο που γλιστράει από τα χέρια μας.

Γιαννώτας πολύ καλός, όπως και οι Κοέλιο, Γιαννίτσης. Από κει και πέρα, η παρουσία του Fab5 πίσω δεξιά, μου δίνει την ελπίδα ότι μπορώ και γω κάποια μέρα να παίξω στην αγαπημένη μου ομάδα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδί, αλλά είναι παντελώς άσχετος. Μια μόνιμη τρύπα πίσω δεξιά. Δεν ξέρω αν βοήθούσε ή όχι ο Κάζνα, αλλά ο Fab5 είχε μονίμως λάθος θέση, δεν έπαιζε ποτέ στην ευθεία με τους άλλους και άφηνε συνέχεια αμαρκάριστο τον αριστερό εξτρέμ του Αστέρα. Χώρια που το παληκάρι δεν μπορεί να σπριντάρει ούτε αν του ρίξεις νέφτι στον κώλο.

Συνεχίζουμε...

VardARIS είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:36 μ.μ.

Και το αυτογκόλ από την πλευρά του ήρθε Skolix. Το παράδοξο είναι ότι προτιμήθηκε αυτός και όχι ο Ψυχογιός ή ο Κασναφέρης. Ελπίζω να είδε το λάθος ο Αλκαράθ και να το διορθώσει την επόμενη αγωνιστική με Ξάνθη.

Κρίμα, ήμασταν κοντά στο να πάρουμε το τρίποντο και να πάρουμε μια μικρή ανάσα, αλλά ατυχία - απειρία - κακή φυσική κατάσταση, κόστισαν και πάλι. Η ομάδα ικανοποίησε πιστεύω ειδικά στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο 2ο και ειδικά μετά το 70 θυμίσαμε τον γνωστό κακό Άρη.

Ο επόμενος τελικός με Ξάνθη. Να δούμε αν θα είναι κεκλεισμένων ή με κόσμο...

Unknown είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:38 μ.μ.

Ας δούμε και τα του αγώνα λίγο. Να μιλήσουμε για μπάλα, αν επιτρέπεται φυσικά.

Η ομάδα και πάλι δε μου άρεσε. Ξεκίνησε πολύ καλά, έβγαινε μπροστά, έκανε φάσεις, αλλά μόλις έβαλε το γκολ κλείστηκε πίσω και δεν μπορούσε να βγάλει αντεπίθεση. Το 4-4-2 θέλει πολύ χρόνο για να το αφομοιώσουν οι παίκτες γιατί είναι από τα δυσκολότερα συστήματα.

Ο Διούδης για άλλη μια φορά έδειξε ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Έπαιξε πολύ καλά, πέραν από την απόκρουση του πέναλτι, αν και στο γκολ πιστεύω πως φέρει μία έστω και μικρή ευθύνη, αλλά επηρεάστηκε από την κόντρα στον Γιαννίτση κι αυτός. Όπως και να 'χει, ο Βελλίδης φέτος δεν είναι καλύτερος και πρέπει να παίζει πειρσσότερο ο Σωκράτης.

Το δίδυμο Γιαννίτσης-Παντίδος, απέδειξε για πολλοστή φορά πως το πρόβλημα δεν είναι ατομικό, ούτε μόνο στην 4αδα της άμυνας. Είναι συνολικό. Κράζαμε τον Παπαζαχαρία. Δεν έπαιξε. Τα ίδια είδαμε στην άμυνα. Δεν τους κατηγορώ για έλλειψη πάθους, αλλά ο ΆΡΗΣ είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, και αποδεδειγμένο και από τους αριθμούς.

Τέρμα λάθος η χρησιμοποίηση του Fab5 στα δεξιά της άμυνας. Άντε τον βάζεις βασικό, δε βλέπεις ότι δεν το 'χει; Ότι δεν μπορεί; Ο Ψυχογιός πρέπει να παίζει, είναι σημαντικός όπως και να το κάνουμε, αφού δεν έχουμε άλλον δεξί μπακ. Μόνο ο Κάζνα περιστασιακά. Πρέπει να αρχίζει να ξαναπαίζει.

Πολύ θετική η εμφάνιση του Γιαννιώτα. Αυτό ακριβώς θέλουμε να βλέπουμε από αυτόν φέτος. Έκανε άνω κάτω την άμυνα του Αστέρα, πραγματοποίησε πολλές και καλές κούρσες, περιόρισε την κατάχρηση μπάλας και σε μια φάση στην αρχή θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί τον χρειαζόμαστε. 3ο του γκολ.

Τώρα, έχουμε μεσοβδόμαδα το ματς κυπέλλου στην Καλλιθέα, το οποίο, άσχετα αν θα με κράξετε, δε με ενδιαφέρει. Ακολουθεί ο τελικός με την Ξάνθη την Κυριακή, όπου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ''δίκαιης'' τιμωρίας μας. Η νίκη είναι μονόδρομος την Κυριακή.

Ζητώ συγγνώμη αν κούρασα...

jim είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:58 μ.μ.

Το Κυπελλο βελλιδη ουτε εμενα με νοιαζει για πολλους λογους..

Τωρα... Μεχρι να αφομοιωσουν οι δικοι μας το 4-4-2 θα περάσουν και 4-5 ματς... Οι αλλαγες προπονητων αυτα κάνουν... Αυτο που θελω, είναι να δουλευτει η αμυντική λειτουργια (ειναι πιο ευκολο να δουλευτει η αμυνα απο την επιθεση)...

Και μετα να δουμε τι θα γινει με Αγκανθο.. Και τον Γεναρη, να κοιταξουμε να κναουμε 2-3 προσθηκες..

Βαρδαρη, θα εχουμε πολλους τελικους στην συνεχεια. Την εδρα μας να εκμεταλλευτουμε...

Σκολιξ, ο Γιαννιωτας έκανε καλο ματς, οντως. Ηταν Επικινδυνος για τον αντιπαλο. Μακαρι να συνεχισει ετσι...

ΝΑVAS είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:21 μ.μ.

ΣΚΟΛΙΞ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ

ΠΟΙΟΣ ΚΟΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΩΝΩΝ ΠΑΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.Ο ΤΟΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΑΛΚΑΟ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ Χ

VardARIS είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:29 μ.μ.

Παιδιά εγώ σήμερα τον Κοέλιο ούτε τον πρόσεξα! Μερικές φορές άκουγα, έκοψε την μπάλα ο Κοέλιο, και έλεγα, "α παίζει και αυτός!". Πάντως Navas όλοι οι προπονητές που ήρθαν στον Άρη τον έβαζαν βασικό, (και δεν είναι 1 ή 2!), οπότε δεν μπορεί κάτι θα έβλεπαν που δεν βλέπουμε εμείς...

jim είπε... 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:48 μ.μ.

Παιδιά, ο παίκτης γενικότερα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Καταρχήν, ανύπαρκτος επιθετικά. Αναρωτιέμαι, αν εχει κανει εστω κι ενα σουτ... Μηδεν συμμετοχη στην αναπτυξη της ομάδας...

Ο ρόλος του ειναι καθαρα αμυντικογενης. Που και εκει δεν κάνει την διαφορά. Όμως από τη άλλη πλευρά, τι να πρωτοπρολαβει να κανει με τοσο κακη λειτουργια...

Σημερα, ακομα και μεσα στην λασπουρα φαγαμε γκολ. Εστω και μ' αυτο το τρόπο. Δουλειά αμυντικά θέλουμε. Ιδιαίτερα μαθήματα τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο... Στην κυριολεξία ιδιαίτερα. Αν δεν διορθώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, δεν θα τα καταφέρουμε...

Και το καλό στο ποδόσφαιρο είναι ότι η αμυντική λειτουργία δουλεύεταικαι φέρνει αποτελέσματα πιο εύκολα , από ότι η επιθετική λειτουργία, η ανάπτυξη...

Οπότε, στρώσιμο και δουλειά...

RedDragon είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:26 π.μ.

Για τον Κοέλιο έχω διαφορετική άποψη. Μπορεί να μην είναι παιχταράς κ να μην βάζει γκολ αλλά στην ομάδα που έχουμε ξεχωρίζει.

Ή μάλλον να το πω καλύτερα πατάει πολύ καλύτερα εκεί στο κέντρο. Είναι ο μόνος που θα πάει να πάρει τη μπάλα να προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι ενώ είναι κ καλός αμυντικά. Πηδάει σε όλες τις κεφαλιές, πέφτει για τάκλιν.

Σήμερα επίσης αδικείτε τον Fab5. Θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλός για τα δεδομένα του.

Γενικά η ομάδα μέχρι το 78 που τρώμε το γκολ ήταν εξαιρετική. Η άμυνα πολύ πιο δεμένη. Το γκολ το τρώμε από ατυχία καθαρά.

Μετά το γκολ όμως μας έπιασε πανικός.

Κρατάμε τον 1 βαθμό αλλά αν κερδίσει η Αεκ αύριο θα είμαστε κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Χρειαζόμαστε νίκες...

Skolix είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:28 π.μ.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα τα πρωτα 30 λεπτα, αλλα ο Κοελιο μου φανηκε καλυτερος και εκανε μερικα πολυ καλα κοψιματα ψηλα στη μεσαια γραμμη. Δεν ειπα οτι εγινε Ρεντοντο ξαφνικα, ουτε εμενα μ γεμιζει το ματι.

Για τον Ασλανιδη, δεν λεω οτι δεν προσπαθει, απλα δε μπορει καθολου. Ειναι για Γ εθνικη και κατω.

Το κυπελλο δε με νοιαζει καθολου. Θα ηθελα να προκριθουμε και να φυγουμε πιο αξιοπρεπως σε μεταγενεστερη φαση.

VardARIS είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:58 π.μ.

Μια και αναφέρεστε στο παιχνίδι κυπέλλου, ο Αλκαράθ από ότι διαβάζω θα προφυλάξει μερικούς "βασικούς" και μερικούς με προβλήματα τραυματισμών. Την έχει πάρει χαμπάρι, (ή του έχουν πει) ότι ο "τελικός" είναι άλλος!

Παρόλα αυτά αν προκριθούμε θα είναι σημαντικά τα έσοδα που θα έχουμε από το παιχνίδι με τον συμπολίτη. Οπότε πρέπει να το μετρήσουμε και αυτό.

jim είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:18 μ.μ.

Vardari, σημαντικά τα έσοδα, αλλά παίζει να φάμε και "γροθιά"... Ειναι διπλα ματς. Δεν ειναι μονό. Κακα τα ψεματα ειναι πολυ καλυτεροι απο εμας και πιο παθιασμενοι...

Unknown είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:40 μ.μ.

Ο Κοελιο οπως και να το κανουμε ειναι καλος αμυντικα. Απλα εμεις, αφου ξοδεψαμε τη μια απο τις 3 θεσεις ξενων μας γι αυτον, περιμενουμε περισσοτερα και οτι θα ειναι ο ηγετης του κεντρου. Ειναι απλα ενα καλο αμυντικο χαφ, οπως ο Πουλιδο ειναι απλα ενα καλο στοπερ και τπτ παραπανω. Αλλα, αυτους εχουμε, αυτους θα στηριξουμε...

VardARIS είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:51 μ.μ.

Jim εννοείται πως δεν υποστηρίζω ότι θα προκριθούμε. Απλά αυτό που λέω είναι ότι αν αγωνιστούμε στο Χαριλάου θα έχουμε καλές εισπράξεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

jim είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:17 μ.μ.

Vellidi, καλά τα λες για Πουλίδο και Κοέλιο. Όσο για την στηριξη, άστο. Βαρεθήκαμε να στηρίζουμε και να μην εισπράττουμε...

Vardari, είμαι ειλικρινής τύπος ρε φίλε. Και το γόητρο μετράει για μένα. Ναι, θα έχουμε εισπράξεις. Όμως, δεν γουστάρω να με αποκλείσουν για 6η φορά. Και τώρα είναι πολύ καλύτεροι. Δεν ειναι όποως το 2009, που θα περνουσε ο πιο τυχερός.

Δεν γουστάρω, κι αλλη 4άρα. Γιατί τόσα θα φάμε. Δεν το έχουν οι παίκτες μας. Θα μου πεις, τώρα δεν ειναι πληγμα στο γοητρο να σε αποκλεισει η Καλλιθεα.. Να σου πω... Το προτιμώ φίλε μου. Παρά να σκύβω το κεφάλι ή να παραδέχομαι μπροστά τους ότι είναι καλύτεροι...

Και τα περί περηφάνειας και τρίχες κατσαρές εγώ τα ακούω βερεσέ. Είδα την περηφάνεια, των ΑΡΕΙΑΝΩΝ διοικήσεων που φτάσαμε. Να μην ξέρουμε αν θα πάρουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημέροτητα και αδεια συμμετοχης στο πρωτάθλημα...

Συν τοις αλλοις, δεν μας παιρνει σαν ομαδα να εχουμε 2 ματς την εβδομαδα... Καλυτερα ένα..

KANTHAR0S είπε... 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:41 μ.μ.

Παιδιά, χρυσός ο βαθμός. Τι να λέμε τώρα;

Στην φάση που βρίσκεται η ομάδα και με την ψυχολογία που έχουν οι παίχτες πρέπει να κοιτάμε τα αποτελέσματα κι όχι την εμφάνιση. Δυστυχώς, στην κατάσταση που βρισκόμαστε μόνο αυτά έχουν σημασία. Έτσι στήθηκε η ομάδα. Εκτός αν η διοίκηση έχει στο μυαλό της κάποιο διαφορετικό πλάνο.