Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καλλιθέα - ΆΡΗΣ 3-1 Τα λόγια είναι περιττά

Ήττα με 3-1 το τελικό αποτέλεσμα. Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α. Εχει σημασία ;;; Τι σημασία να έχει όταν οι περισσότεροι από εμάς αυτό θέλαμε... Για διάφορους λόγους. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα. Να θέλουν οι οπαδοί μιας ομάδας αποκλεισμό γιατί κάτι ξέρουν. Εκεί μας έφτασαν οι φωστήρες όλων των χρόνων. Και με την δική μας συγκατάθεση φυσικά. Υπάρχει και ο επαναληπτικός όμως η ομάδα δεν πείθει.



Και πως να πείσει, όταν τρώει τριάρα από τον 15o της βήτα εθνικής. Καλά κρασιά. Και τεσσάρες από τον Πανθρακικό και τον ασπρόμαυρο... Καλά κρασιά στο τετράγωνο.. Βάλτε και τις ήττες από Πλατανιά και ΠΑΣ και λέμε καλά κρασιά εις τον κύβο (όπως λεν και οι μαθηματικοί).

Παπαρίτσες γράφω αυτή την στιγμή αλλά προκειμένου να νευριάζουμε και να βγαίνουμε εκτός εαυτού, είναι προτιμότερο. Τρίχες κατσαρές.

Οι οπαδοί έχασαν το ενδιαφέρον τους. Έχασαν το κίνητρο τους. Και πως να μην το χάσουν, που από την στιγμή που θα ασχοληθείς με την ομάδα αποκτάς ταυτόχρονα πρόβλημα στην ζωή σου. Αγχώνεσαι, στενοχωριέσαι, νευριάζεις, θλίβεσαι, βρίζεις, καταριέσαι, ακούς παπαρίτσες παντού, γνώμες κλπ..

Και το κακό στον ΆΡΗ είναι ότι οι απόψεις είναι σαν τις πίσω διόδους της περιφέρειας του ανθρώπινου σώματος (κοινώς του πρωκτού). Καθένας έχει και από μία...

Χρόνια τώρα... Οι μεν και οι δε... Οι υπέρ και οι αντί. Οι αυτοί και οι απέναντι. Οι έτσι και οι αλλιώς. Η ομάδα κατάντησε η χαρά του κάθε πικραμένου αντιπάλου.

Ήρθε και ο φουκαράς ο Ισπανός να κάνει χαϊρι.. Ρε που έρχεσαι άνθρωπέ μου ; ; ; Δεν ήξερες.. Δεν ρώταγες ; ; ; Στην εποχή του Facebook (τρομάρα μας) ζεις..

Ας βελτιώσει ο άνθρωπος λίγο την άμυνα και βλέπουμε... Άσε που αν δεν κερδίσει την Ξάνθη θα αρχίσουν μουρμούρες... Αρειανή συνήθεια αυτή... Παίζει να σπάσουμε και το ρεκόρ αλλαγής προπονητών σε ένα χρόνο... Ικανούς, μας έχω...

Τέλος πάντων (αυτό μας μάρανε), η ουσία είναι στο ματς της Κυριακής. Το σημερινό είναι μια ξεφτίλα ακόμα, που δεν μας χαλάει κιόλας. Ξέρετε... Μια παντρεμένη που έχει πάει με 12 άλλους άντρες, ιερόδουλη (το λέω σεμνά) θα την πουν. Οπότε σου λέει με λένε που με λένε έτσι δεν πάω και με 13 και με 14... Τσάμπα είναι... Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

Πέρα από αυτό, στην επόμενη φάση περίμενε στην γωνία ο "καταβροχθιστής ασπρόμαυρος" (πω πω σκιάχτηκα ρε σεις)... Σου λέει 6ος - 7ος (δεν θυμάμαι κιολας) σερί αποκλεισμός θα είναι βαρύς. Βάλε ότι ειναι και καλύτερος αγωνιστικά (ποια μπάρτσα τώρα) σου λέει θα φάμε 4άρα πάλι...

Κάποιοι πιο επαγγελματιές σκέφτηκαν αλλιώς... Θα κάνουμε εισπράξεις... Αλλά ποιες εισπράξεις σου λένε οι άλλοι, μπροστά στην πολλοστή ξεφτίλα... Εντάξει... Στο παραπάνω παράδειγμα με την παντρεμένη μπορεί να πάει και με 13 και με 14 αλλά δεν θα το κάνει και μπροστά στον άντρα της... Εκτός κι αν είναι μαζόχες... (Δεν υπάρχουν και λίγοι σ' αυτό το θέμα)...

Αλλά στο οπαδικό θέμα, μαζοχισμός δεν υπάρχει....  Μόνο κοροϊδία, υπάρχει...







8 σχόλια:

Unknown είπε... 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:15 μ.μ.

Δικιο σε ολα εχεις Jim. Ολοι πλεον νιωθουμε ενα απο τα παρακατω: θυμωμενοι, ξενερωμενοι, κουρασμενοι, κλπ. Αν και, το λεγαμε εδω και καιρο, οτι δεν θα ερχοταν και η καταστροφη. Βεβαια ειναι ντροπη αποκλεισμος (διαφαινομενος) απο ομαδα β εθνικης, αλλα στοχος μας φετος ειναι να σωθουμε. Οχι να παμε μπροστα στο κυπελλο. Δεν ειναι Europa League να παρεις λεφτα.

Πλεον, στρεφομαστε στον ΤΕΛΙΚΟ με την Ξανθη. Απο τα πιο κομβικα ματς της χρονιας. Ισως ακουγεται κλισε, αλλα εγω ετσι το βλεπω.

Καλο κουραγιο μαγκες...

jim είπε... 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:21 μ.μ.

Και που εχουμε δικιο τι γινεται ; ; ; Απολυτως τιποτα...

Τι κλισε;;; Ο πρωτος απο τους τελικους ειναι... Αν μιλησουμε ετσι...

KANTHAR0S είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:32 π.μ.

Το αποτέλεσμα με την Καλλιθέα και ο επακόλουθος αποκλεισμός ελάχιστη σημασία έχουν. Δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί.

Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό, αλλά όχι τελικός. Αν αρχίσουμε να βαφτίζουμε από τώρα τα ματς σαν τελικούς, καήκαμε. Οι παίχτες βρίσκονται ήδη σε υπέρμετρη πίεση. Και καταλαβαίνουν τη δεινή θέση της ομάδας. Ας μην κάνουμε την αποστολή τους πιο δύσκολη.

jim είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:39 π.μ.

Το θέμα αγαπητέ Κάνθαρε δεν είναι ότι οι παίκτες βρισκονται σε υπερμετρη πιεση. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτους, δεν την σηκώνουν την πίεση (εστω και την μικρή.. Πόσο μάλλον την υπέρμετρη που λες φιλε)..

Και μένα, να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει να λεω αγωνες πρωταθληματος τελικους. Κακα τα ψεματα, όμως είναι από τα ματς κλειδια αυτο της Κυριακης...

Σωτήρης είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:30 π.μ.

Όπως έγραψα και στο chat ήταν η πρώτη φορά που χάσαμε και δεν στεναχωρήθηκα. Όχι ότι χάρηκα, αλλά ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα ειδικά με αυτούς που παίζανε. Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμή για τους παίκτες ή εσκεμμένο για να μείνουμε εκτός κυπέλλου.

Πάντως αυτή την καταστροφολογία των αριανών site πάλι σήμερα δεν την καταλαβαίνω. Αντί να επικεντρώνονται όλοι στο παιχνίδι με ξάνθη (και μετά με νιονιο) λένε για ξεφτίλες και π@π@ριες.

Και λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει. Αυτός ο μεγαλοιδεατισμός μας έφτασε στα σημερινά χάλια, καιρός να το ξεπεράσουμε.

Δεν εννοώ να χαιρόμαστε για τέτοιες ήττες, αλλά να επικεντρωνόμαστε στην ουσία και να μην είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Πρέπει να υπάρχει και το μέτρο.

jim είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:47 μ.μ.

Οπως και να το κάνουμε Σωτήρη, είναι ξεφτίλα...

Και μόνο που λες ότι ηταν αναμενομενο αποτελεσμα ειναι ξεφτιλα..

Δεν εννοω εσενα αποκλειστικά.. Και συ μερος του κοσμου εισαι..Και τον κοσμο τον εφτασαν σ' αυτο το σημειο οι καταστασεις..

Και από την στιγμή που φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε να αποκλειστούμε από ομάδα βητα εθνικής και να μην ανοιγει μυτη, τότε είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...

Απλά, δεν το συνειδητοποιούμε. Γιατί, δεν ευημερούμε ως πολίτες. Εχουμε αλλα δηλαδη να μας τρωνε και δεν δινουμε τοση βαση.

Η ουσία, είναι το ματς της Κυριακής, όντως. Αλλά η πραγματική ουσία είναι ότι η ομάδα, ο σύλλογος ΆΡΗΣ, ένας παλιάτσος... Ποδοσφαιρικά και μπασκετικά...

Και είναι κρίμα για τον κόσμο και την ιστορία...

VardARIS είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:31 μ.μ.

Jim εγώ σου έλεγα και πριν το παιχνίδι. Θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε για έναν και μόνο λόγο, για τις εισπράξεις του αγώνα με τον συμπολίτη.

Παρόλα αυτά και ένας διαφαινόμενος αποκλεισμός δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Διάβασα σήμερα το εξαιρετικό άρθρο του Γ. Ιωαννίδη που υποστηρίζει το ίδιο και μάλιστα αναφέρει το παράδειγμα της ομάδας του Χατζάρα που έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά τελικά υποβιβάστηκε. Το πάθημα αν μη τι άλλο πρέπει να μας γίνει μάθημα...

Από ότι διαβάζω και η άεκ σήμερα θα κάνει κάτι αντίστοιχο, θα κατέβει με πολλές αλλαγές και πρωτεύον μέλημα είναι ο αγώνας τους με τον Ατρόμητο.

RedDragon είπε... 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:40 μ.μ.

Και εγώ θεωρώ ότι το κύπελλο είναι μεγάλη πολυτέλεια.

Δε με νοιάζει καθόλου. Ούτε πήγα να δω το ματς. Απλά έμαθα το αποτέλεσμα.

Σίγουρα όταν τρως 3 γκολ από ομάδα Βου εθνικής είναι απογοητευτικό αλλά κακά τα ψέματα η ομάδα που έχουμε φέτος είναι επιπέδου Β Εθνικής...

Και μάλιστα χαμηλού επιπέδου Β Εθνικής. Αν έχουμε μάθει κάτι τόσα κ τόσα χρόνια κ μετά από 2 υποβιβασμούς είναι ότι η φανέλα δεν παίζει κανένα ρόλο...

Ματς τελικός με την Ξάνθη και μετά με Νιόνιο. Με 2 νίκες μπορεί κ να σωθούμε. Με λιγότερους από 6 βαθμούς χλωμό...