Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πάοκ - ΆΡΗΣ Match Preview‏

Άλλο ένα ντέρμπι στη Σαλόνικα είναι έτοιμο να περάσει στην ιστορία. Ο ΆΡΗΣ αντιμετωπίζει τους αντιπαθείς της πόλης με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα (χ2). Το ματς είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι.



Το παιχνίδι διεξάγεται στις 20:30.


Πιθανή 11άδα ΆΡΗ:
Βελλίδης - Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Καζναφέρης, Ψυχογιός - Κοέλιο, Νταμαρλής - Σουνάς, Γιαννιώτας, Καπετάνος - Αγκάνθο
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής: Διούδης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Μαργαρίτης, Ασλανίδης, Παπαστεριανός, Γκέσιος, Αγγελούδης

Πιθανή 11άδα Πάοκ:
Γλύκος - Κουμάλο, Κατσικάς, Έτο, Λίνο - Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ - Λόρενς, Αθανασιάδης
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής: Χακόμπο, Ιντζίδης, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Γιάννου

Παράδοση

Στην Τούμπα μεταξύ των δύο ομάδων έχουν παιχτεί 51 ματς, με τον συμπολίτη να υπερτερεί με 29 νίκες, ο ΆΡΗΣ έχει νικήσει 9 φορές, ενώ 14 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Ο ΆΡΗΣ έχει πετύχει 35 γκολ με 73 παθητικό.

(ευχαριστώ τον φίλο μου τον jim για τις πληροφορίες)

Τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε

Ο Λάζαρ είναι αναμφίβολα ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων. Είναι ίσως ο μόνος παίκτης που θα ήθελα στο ρόστερ του ΆΡΗ (όχι τώρα βέβαια, γενικά). Κάνει τα πάντα στον άξονα, τρέχει, κόβει μοιράζει πάσες, σουτάρει. Θέλει ιδαίτερη προσοχή και στενή επιτήρηση.

Επίσης, πρέπει να χτυπήσουμε στο αδύναμο σημείο του αντιπάλου. Την άμυνα. Ο Κουμάλο με τον Κατσικά πίσω είναι πιο αργοί απ' τη σκιά τους, ενώ οι Έτο-Λίνο μπορεί να έχουν κάποιες επιθετικές αρετές, αλλά αμυντικά είναι όπως ο Μίσελ. Καταλάβατε, δηλαδή, ότι με την ταχύτητα των Σουνά-Γιαννιώτα, τη δημιουργηκότητα του Καπετάνου και την εκτελεστική δεινότητα του Αγκάνθο, μπορούμε να χτυπήσουμε.

Διαιτητής

Ο Τάσος Κάκκος ορίστηκε για το ντέρμπι. Όλοι τον ξέρουμε. Άμα θέλει είναι καλός, αρκεί να μην αρχίσει πάλι τις... ανθρώπινες γκάφες και έχουμε άλλα. Εγώ εύχομαι να περάσει απαρατήρητος.




                                           ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!

0 σχόλια: