Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη‏

Ο ΆΡΗΣ έκανε και την τρίτη μεταγραφή που διακιούται να πραγματοποιήσει σε ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα 24. Μετά τον στόπερ Πουλίδο και τον χαφ Κοέλιο, ήρθε και ο Ισπανός σέντερ φορ Νταβίντ Αγκάνθο.



Ο Αγκάνθο ήρθε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Άρη, αφού στερείται έμπειρου σέντερ φορ και σίγουρα Γκέσιος, Κανούλας και Τριανταφυλλάκος δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος.


Το who is who

Ο Νταβίντ Αγκάνθο Μέντες γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1981 στη Μαδρίτη.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των μερένχες μετράει 4 συμμετοχές. Δυστυχώς, ποτέ δεν υπολογίζονταν στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα όσο ανήκει στους Μαδριλένους να δοθεί 4 φορές δανεικός: στην Εξτρεμαδούρα (16 συμμ., 5 γκολ), στην Εσπανιόλ (11 συμμ.), στη Βαγιαδολίδ (30 συμμ., 9 γκολ) και στηΛεβάντε (33 συμμ., 9 γκολ). Από το 2004 έως το 2007 ήταν βασικό μέλος της Ράσινγκ Σαταντέρ (49 συμμ., 10 γκολ), με ένα εξάμηνο να το περνάει ως δανεικός στη Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (12 συμμ., 3 γκολ). Ακολούθησε μια σεζόν στην Αλαβές (30 συμμ., 11 γκολ), και η επόμενη τριετία (2008-2011) τον βρήκε με τα χρώματα της Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ., 28 γκολ). Πέρσι αγωνίζονταν στη Χέρκουλες (19 συμμ., 2 γκολ). Έχει χριστεί διεθνής με όλα τα μικρά τμήματα της Ισπανίας.

Άποψη

Το βιογραφικό του είναι καλό έως πολύ καλό για τα δεδομένα του τωρινού Άρη. Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα γιατί σίγουρα στηρίζουμε πολλά πάνω του (όχι στο πρόσωπο, αλλά στη θέση, οποιοσδήποτε ερχόταν θα υπήρχαν απαιτήσεις).

Καλή του επιτυχία...

8 σχόλια:

RedDragon είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Δεν θέλω να το γκαντεμιάσω αλλά μάλλον πρόκειται για μεγάλο παλτό...

Κάπου διάβασα ότι σε φόρουμ της Hercules αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να έχει προτάσεις για μεταγραφή...

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...

Unknown είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:09 μ.μ.

Red, να το απευχεσαι, γιατι σε περιπτωση που δικαιωθεις, δε μας βλεπω καλα.

RedDragon είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:39 μ.μ.

Καλά κ εγώ μετέφερα τι διάβασα σε κάτι σχόλια. Μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

VardARIS είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 μ.μ.

Ξερεί κανείς τα χρήματα που θα πάρει(;) ο Αγκάνθο;

Το θέμα είναι τι πάσες θα πάρει ο Αγκάνθο για να τις κάνει γκολ... Μακάρι να είναι υγιής και να μας βοηθήσει, γιατί το χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε!

KANTHAR0S είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:53 π.μ.

Μια χαρά θα τα πάει ο παίχτης. Όπως και να έχει είναι σαφώς πιο έμπειρος και έτοιμος παίχτης από τους υπάρχοντες. Την χρειαζόμασταν την συγκεκριμένη ένεση.

Unknown είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 2:31 μ.μ.

@VardAri, ακομα δεν εχει γινει τιποτα γνωστο οσον αφορα το συμβολαιο του, γιατι πολυ απλα ακομα δεν εχει υπογραψει!

@Kanthare, ας το ελπίσουμε γιατί είναι ζωτικής σημασίας η απόδοσή του...

Μαναβης είπε... 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:51 π.μ.

Για μένα ο Αγκάνθο μια χαρά μου φαίνεται. Μαζί του θα τα πάμε καλύτερα. Μακάρι να μην είναι κανένα παλτό για πάμε πάλι στο 0, και μετά πάνε όλα στράφι, η τρίτη μεταγραφή χάθηκε και καλό επιθετικό δεν έχουμε.