Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Άρης - Παο 68 - 72

Σε ένα Αλεξάνδρειο που θύμισε παλιές καλές εποχές δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παρά την τεράστια προσπάθεια της ομάδας.

Παίξαμε πολύ καλά και πειθαρχημένα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και πολύ πιο πλήρη αντίπαλο.

Εγώ είμαι περήφανος για την εμφάνιση, δεν περίμενα να το φτάσουμε το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αν η ομάδα κάνει τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια...


Μπορεί το ματς να ήταν ένα ακόμη που το χάνουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά δε μοιάζει με τα προηγούμενα. Η ομάδα έπαιζε έχοντας βασικούς παίχτες στον πάγκο φορτωμένους με φάουλ. Βλέπετε η διαιτησία είναι πολύ ευαίσθητη στους αντιπάλους του Βάζελου αντιθέτως με τους παίχτες του.

Στα τελευταία λεπτά με τον Τζέιμς στον πάγκο με 5 φάουλ η ομάδα δε μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα κ να εκδηλώσει σωστές επιθέσεις. Ακόμη κ στις 2 τελευταίες επιθέσεις μας δεν καταφέραμε να κάνουμε σουτ αλλά υποπέσαμε σε λάθος. Αφήνω όμως μια επιφύλαξη για την τελευταία φάση που ο Περπέρογλου έκλεψε από τον Ντέιβις με υποψία φάουλ(;) την οποία δεν είδαμε ποτέ σε ριπλέι.

Εντάξει δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Ο βάζελος κ ο γαύρος απαγορεύεται να χάνουν. Το είδαμε την περασμένη βδομάδα στον ματς του Ολυμπιακού με τον Ηλυσσιακό το είδαμε εν μέρη κ σήμερα.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα των 3 Αμερικανών μας με το τέλος του αγώνα να διαμαρτύρονται στους διαιτητές για τις τελευταίες φάσεις. Τα παιδιά γνώρισαν από την καλή κ την ανάποδη την ελληνική διαιτησία και το σπρώξιμο που ρίχνουν στους 2 μεγάλους.

Τι να κάνεις, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας διότι κάναμε πολλά σε αυτό το ματς (17). Επίσης χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ μερικά από αυτά στις τελευταίες πολύ κρίσιμες φάσεις.

Φάνηκε κ σήμερα η απειρία των παιχτών μας. Μέσα στο παιχνίδι κάνουμε μερικά χαζά φάουλ και αβίαστα λάθη. Σήμερα είχαμε και πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας όταν μας πίεζε ο Παναθηναϊκός. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά αλλά το ρόστερ μας είναι περιορισμένο...

Οι περισσότεροι παίχτες μας σήμερα ήταν πολύ καλοί. Θα ξεχωρίσω την παλικαρίσια εμφάνιση του Κερούς με 18 πόντους. Απλά θα ήθελα να σταθεροποιήσει περισσότερο την απόδοση του ο συγκεκριμένος παίχτης.

Πολύ καλός ήταν κ ο Μπόγρης. Ο οποίος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής 26 λεπτά κ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την ομάδα. Φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά στατιστικά εδώ

Ολοκληρώνοντας κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Την Τρίτη παίζουμε με την Κίμκι στο Παλέ στις 7.45. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη.

Όλοι στο Παλέ να βοηθήσουμε την ομάδα.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 π.μ.

Απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα. Γοητεύτηκα απο την εμφάνιση. Μπράβο στην ομάδα και στον κόσμο.

jim είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 12:23 μ.μ.

Συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών... Είναι όλοι τους, άτομα με φιλότιμο και μεράκι για αυτό που κάνουν. Έχουν δίψα για καθιέρωση και δεν τα παρατούν ποτέ..

Όλα αυτά σε συνάρτηση με τις αντίξοες - κυρίως οικονομικά - συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, δεν μπορούν παρά να ανεβάσουν στην συνειδηση του κόσμου αυτά τα παιδιά..

Πραγματικά, η προσπάθεια τους είναι αξιαίπενη...

Και πιστεύω, ότι, ο κόσμος, βλέποντας αυτή την προσπάθεια, θα γεμίσει και πάλι το παλέ...

Φυσικά, πολλά μπράβο και στον Αλεξανδρή...

Στα αγωνιστικά, το μόνο που έλειψε, ήταν το "κρύο αίμα", στα τελευταία δεύτερα... Εκεί που η μπάλα ζυγίζει "πολλά κιλά".. Φαίνεται, ότι, υπάρχει πρόβλημα σ' αυτόν τον τομέα..

.

Ανώνυμος είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 10:31 μ.μ.

Πολυ καλη εμφανιση. Μπραβο αλανια. Ο Κερους ειναι μεγαλος παικτης. Επισης, οι εμπειροι Ελληνες, ο Ταπουτος και ο Τσαλδαρης ειναι εξαιρετικοι. Ο Μαυραειδης δεν μου αρεσε καθολου. Τραγικα λαθη. Τετοιο Παλεθελουμε να βλεπουμε. Συνεχιζουμε δυναμικοτερα, η ομαδα εχει βελτιωθει κατα πολυ. Μπραβο τιγρη.

Sifakis3