Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δόξα Δράμας - Άρης 1 - 3

Επιτέλους μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά σε ένα παιχνίδι. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό αυτή ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση.

Ο αντίπαλος βέβαια είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως δε μπόρεσε να τον κερδίσει ο Ολυμπιακός και δυσκολεύτηκε τόσο πολύ ο Παναθηναϊκός.

Πλέον απομακρυνόμαστε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιωθεί και άλλο η ομάδα διότι και χθες παρουσιάσαμε κάποιες αδυναμίες...


Στο χθεσινό παιχνίδι κάναμε για πρώτη φορά φέτος πάρα πολλές ευκαιρίες. Και αυτό γιατί η Δόξα δεν κλείστηκε για να κρατήσει το μηδέν. Αν και φτιάχναμε όμως τις ευκαιρίες τις χάναμε κιόλας. Πάλι καλά ο Καστίγιο έβαλε το 3ο γκολ στο 85 και δεν είχαμε παρατράγουδα...

Διότι μπορεί η Δόξα να είναι πολύ αδύναμη ομάδα, η άμυνα μας όμως σου έδινε την εντύπωση ότι θα την κάνει την γκέλα και θα φάμε το γκολ.

Πάλι καλά μετά το απίθανο γκολ που δεχτήκαμε απαντήσαμε αμέσως. Αν δεν το κάναμε θα είχαμε πρόβλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ακόστα που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και από τον Καστίγιο που έβαλε τα άλλα 2. Πολύ καλός ήταν για άλλη μία φορά και ο Ούμπιντες ο οποίος όμως έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Η αντικατάσταση του σχετικά νωρίς μας παραξένεψε όλους αλλά έγινε για να πάρει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ελπίζω να μην πάρουν αέρα τα μυαλλά των παιχτών μετά από τη νίκη αυτή γιατί δεν πετύχαμε κ τίποτα σπουδαίο. Κερδίσαμε τουν ουραγό της βαθμολογίας τον οποίο θα τον κερδίσουν σχεδών όλοι.

Τώρα έχουμε 2 συνεχόμενα ματς εντός έδρας με Λεβαδειακό και Εργοτέλη. Αν πάρουμε αυτά τότε θα μπορούμε να οριοθετήσουμε εκ νέου τους στόχους της χρονιάς. Αν δεν τα πάρουμε θα κάνουμε νωρίς νωρίς διακοπές φέτος...









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Ιανουαρίου 2012 στις 6:06 μ.μ.

Πολυ μου αρεσε η ομαδα χθες. Τον Ακοστα παντα τον πιστευα και το χθεσινο περιμενα και περιμενω απο αυτον. Ο Νερι φαινεται οτι αρχιζει να καταλαβαινει λιγο τη φανελα που φοραει. Ο Μασαδο φαινεται καλος προπονητης και μακαρι να μας κανει ΟΜΑΔΑ. Μπραβο και σε Σανκαρε Ουμπιντες για αλλη μια φορα. Μπραβο σε ολα τα παιδια. Πλεον αποκλειεται να πεσουμε και ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο. Τωρα πρεπει οπωσδηποτε να νικησουμε εστω και με μισο-μηδεν τη Λιβαδεια.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 23 Ιανουαρίου 2012 στις 6:10 μ.μ.

Μια παρατηρηση μετα τον Λεβαδειακο παιζουμε στην Ξανθη και μετα εδω με Εργοτελη.

Sifakis3

geokampour είπε... 23 Ιανουαρίου 2012 στις 9:01 μ.μ.

Αν νομίζετε οτι θα πάρουν πολλοί ακόμα εύκολα βαθμούς με την Δόξα είστε γελασμένοι....ειδικά αν ενισχυθεί ακόμα λίγο μεταγραφικά, μην μειώνετε την νίκη της ομάδας.

Μπράβο στα παιδιά ΑΝ συνεχίσουνε με το ίδιο πάθος με ένα καλό σερί μπορούμε να ξαναμπούμε στο κόλπο......