Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Άρης - Γιάννενα 1-0

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος κάθε νίκη είναι σημαντική ανεξάρτητα με τον τρόπο που θα έρθει.

Κάνοντας άλλη μία μέτρια, να μην πω κακή εμφάνιση σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε τη νίκη απέναντι στον Πας, ο οποίος ίσως να είναι η χειρότερη ομάδα μαζί με την Δόξα (εμείς είμαστε μετά :) )

Αν δει κανείς τη βαθμολογία η νίκη ήταν επιβεβλημένη και δεν υπήρχε περιθώριο για στραβοπάτημα...


Ήταν το 1ο ματς χωρίς τον Πρόμπιερζ στον πάγκο και με το δίδυμο Μιχαλήτσιος-Σεμερτζίδης να έχουν αναλάβει χρέη προπονητή. Δεν είδαμε καμία αλλαγή στο παιχνίδι πέρα από τη χρησιμοποίηση των "τιμωρημένων".


Κακή εμφάνιση απλά αυτή τη φορά ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ στην 1η μας ευκαιρία. Απο κει κ πέρα δεν κάναμε κ πολλά πράγματα παρά μόνο στο τέλος κάτι ψευτοευκαιρίες.

Από την άλλη ούτε ο Πας έκανε κάτι σπουδαίο για να μας απειλήσει. Έφτανε όμως με σχετική ευκολία έξω από την περιοχή μας αλλά τα χαλούσε στην τελευταία πάσα ώστε να βγάλει κάποια αξιόλογη πάσα.

Οι Τιμωρημένοι
Ο Παπαστεριανός έπαιξε μετά από έναν μήνα στη βασική ενδεκάδα κ μάλιστα για πρώτη φορά στη θέση του, στα κέντρο. Δε μπορώ να πω ότι ήταν κορυφαίος αλλά επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί έπαιζε ο Τόχα κ όχι αυτός τόσο καιρό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλύτερος από τον Τόχα, απλά δεν είναι χειρότερος. Και σίγουρα βγάζει περισσότερο πάθος. Κουράστηκε όμως σχετικά γρήγορα...

Ο Καστίγιο ήταν λίγο πιο ορεξάτος, έβαλε κ γκολ μετά από πολύ καιρό. Δεν περιμένω πολλά από αυτόν τον παίχτη. Τον θεωρώ τελειωμένο. Μακάρι να βάλει κ άλλα γκολ κ να βοηθήσει. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω ποιοι βλαμένοι πάνε κ ψηφίζουν για καλύτερο γκολ του Καστίγιο κ έχει πάρει 45%; Ήμαρτον ρε παιδιά, είπαμε Άρης είμαστε αλλά...

Έπαιξε κ ο Πρίττας μετά από πολύ καιρό αλλά η συμμετοχή του ήταν μικρή κ δε μπορεί να κριθεί. Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι αποθεώθηκε από τον κόσμο κατά την είσοδο του στο γήπεδο. Ο κόσμος έδειξε ότι δε συμφωνούσε με τον παραγκωνισμό των συγκεκριμένων παιχτών από τον πρώην προπονητή.

Νέος προπονητής;
Τώρα εμείς υποτίθεται ότι ψάχνουμε για προπονητή. Τι να πω; Εγώ θα προτιμούσε να κρατήσουμε Μιχαλήτσιο-Σεμρτζίδη μέχρι το τέλος. Ξέρουν την ομάδα, ξέρουν τους παίχτες, ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα, είναι και φτηνοί. Που πάμε πάλι με τα λαχεία από την Ισπανία...

Επιστροφή Κόκε;
Μέσα σε όλα φαίνεται να επιστρέφει κ ο Σέρχιο Κόκε. Και αυτόν τον παίχτη τον θεωρώ τελειωμένο. Αλλά στην κατάσταση που είναι η ομάδα φέτος πιστεύω ότι κάπως θα βοηθήσει. Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα... ελπίζω κάπως να βοηθήσει.

Πρωτάθλημα και Κύπελο με τον Ατρόμητο
Τα επόμενα 2 ματς είναι εναντίον του φορμαρισμένου Ατρομήτου κ μάλιστα εκτός έδρας. Εννοείται πως είμαστε το ουτσάιντερ και δύσκολα θα καταφέρουμε κάτι θετικό. Αλλά ποδόσφαιρο είναι... ποτέ δεν ξέρεις...

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 9 Ιανουαρίου 2012 στις 11:07 π.μ.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω χθες το παιχνίδι, λόγω δουλειάς. Φέτος το πρωτάθλημα είναι τόσο χάλια, και τόσο απρόβλεπτο (για όλους τους άλλους εκτός από Οσφπ, Παο) που αν κάνουν 2-3 σερί νίκες μπορούν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, όπως και το αντίθετο, δηλαδή να είναι κοντά σε Λεβαδειακό και Δόξα...

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απόλυτα εφικτό να ανεβούμε και να σταθεροποιηθούμε εκεί. Ήμαρτον, δεν έγινε Άρσεναλ ο Ατρόμητος, ούτε η Ξάνθη Τσέλσι. Αλλά τα δικά μας χάλια είναι αυτά που δεν μας κάνουν να αισιοδοξούμε... Οπότε το σημαντικότερο ματς παραμένει για εμάς το 1ο με Ατρόμητο, και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Θεωρώ πλέον σίγουρη την επιστροφή του Κόκε στον Άρη. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα βοηθήσει και αρκετά. Ειδικά στο κράτημα μπάλας και στην κάθετη πάσα. Οι αντίπαλοι αμυντικοί θα χρειάζεται να περιφρουρούν πλέον και τον Κόκε εκτός του Ούμπιδες, γιατί μόνο αυτοί οι 2 θα μπορούν να βγάλουν μια κάθετη πάσα της προκοπής.

Στο θέμα του προπονητή από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Τάπια. Όποιος παρακολουθεί την ισπανική λίγκα, τον γνωρίζει. Το μοναδικό αξιόλογο κομμάτι της προπονητικής του καριέρας είναι το γεγονός ότι κατάφερε με την Μάλαγα να βγει στο Uefa, μια Μάλαγα που μόλις είχε ανεβεί κατηγορία. Δεν ανανέωσε όμως τότε το συμβόλαιό του καθώς περίμενε κάποια καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα και έμεινε στο ράφι. Αναγκάστηκε να γυρίσει και πάλι στις μικρές κατηγορίες Β Ισπανίας. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, απολύσεις - απολύσεις - απολύσεις...

RedDragon είπε... 9 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 π.μ.

Όπως πολύ σωστά λες τα δικά μας χάλια είναι αυτά που δεν μας κάνουν να αισιοδοξούμε...

Ανώνυμος είπε... 9 Ιανουαρίου 2012 στις 2:35 μ.μ.

+3. Δεν εγινε κατι. Απλα νικη. Κια παλι μετριοτατη η ομαδα. Παντως πιστευω οτι τον υποβιβασμο θα τον αποφυγουμε, ευκολα η δυσκολα. Ο Παπαστεριανος μπορει να προσφερει αν παιξει στην φυσικη του θεση. Δηλαδη ο Τοχα ειναι καλυτερος; Ο Καστιγιο πρεπει να φυγει, δεν αλλαζω αποφαση. Ο Πριττας ειναι μεγαλος απικτης και δασκαλος για τους μικροτερους. Ο Ταπια δεν ξερω ποιος ειναι, ελπιζω να ειναι καλη επιλογη. Ο Κοκε πιστυεω οτι θα βοηθησει, ειναι καλος παικτης, οσο τελειωμενος και να 'ναι. Τωρα με Ατρομητο, ελπιζω σε 2 νικες, αν και δεν ειμαι σγουρος για τιποτα.

Sifakis3