Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μία ακόμη βραδιά περηφάνειας

Ούτε η Μάντσεστερ Σίτυ, λοιπόν, κατάφερε να περάσει από το Κλεάνθης Βικελίδης..Βέβαια, τα πράγματα, θα ήταν ιδανικά, αν πετυχαίναμε και ένα γκόλ, αλλά, ας μην είμαστε πλεονέκτες. Στηριζόμενη, κυρίως, στην άψογη, αμυντική της λειτουργία, η ομάδα μας, έκλεισε διαδρόμους, οι παίχτες, πρόσφεραν καλυψη, ο ένας στον άλλον και από κει και πέρα, ψάξαμε το γκόλ, σε κάποια κόντρα. Εξαίρεση, αποτελεί, το πρώτο τέταρτο, του 2ου ημιχρόνου, που πήραμε, τα ηνία του αγώνα και πιέσαμε..


Από όλους τους παίχτες μας, είδαμε περίσσιο πάθος και ενέργεια. Όλα τα παιδιά, έδωσαν, τον καλύτερο, εαυτό τους και θα πω, αυτό που είπα, μετά τον αγώνα, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, εδω.Μόνο το γκόλ, έλειπε, για να χαρακτηριστεί, η βραδιά, τέλεια ! ! !

Αυτό, όμως, δεν είναι ικανό, να μας χαλάσει την ψυχολογία. Αυτήν την απόδοση, γουστάρουμε, να βλέπουμε, από τους παίχτες μας, σε κάθε μάτς. Το ίδιο πάθος, την ίδια αυταπάρνηση.

Ο Σηφάκης, ήταν, ξανά "εκεί", όποτε χρειάστηκε..Ο Βαγγέλη, πρόσθεσε, στην λίστα των παιχτών που σβήνει επιθετικά, αλλά 2-3 μεγάλα ονόματα..Ο Μίτσελ, τα έδωσε όλα, αν και σε κάποιες φάσεις, άφησε κενά..Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, για άλλη μια φορά, παρουσιάστηκε, αντάξιο, των προσδοκιών.

Φατι-Τόχα-Πρίττας, παρουσιάστηκαν, αγνώριστοι, σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου..Πολλά κουβαλήματα μπάλας από όλους, έξυπνες μπαλιές, κοψίματα..Ο Μπομπαντίγια, πάλεψε και έδειξε, ότι, είναι ένας επιθετικός, που ξέρει να κρατά μπάλα και να ξεμαρκαρίζεται..Αρνητικό στοιχείο του, η κατάχρηση μπάλας, σε αρκετές φάσεις..

Ο Νέτο, τα έδωσε όλα κι αυτός και ο Σάκατα, έδειξε ότι με τον καιρό, μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτόν...Μου αρέσει πολύ, από τον Ιάπωνα, που βοηθάει πολύ, το μπακ, πισω του (Μιτσελ)..

Αυτό που έλειπε, ήταν το κάτι παραπάνω στην επιθετική δραστηριότητά μας. Ή στην ανάπτυξή μας, αν θέλετε..Έλειψε, δηλαδή, η μια κάθετη μπαλιά, η διαγώνια κίνηση, η κίνηση μακρυά από την μπάλα, έτσι ώστε να βάλουμε το γκολ..

Σε γενικές γραμμές, όμως, είμαστε, ευχαριστημένοι, από την προσπάθεια των παιχτών μας. Επαναλαμβάνω, ότι, έτσι θέλουμε να τους βλέπουμε να αγωνίζονται, σε κάθε μάτς.

Μεγάλη υπόθεση, να βλέπεις, επίσης, ένα μάτς με 50-50 διαιτησία. Σ' αυτά τα μάτς φαίνονται, οι πραγματικές δυνατότητες των ομάδων. Και όχι, στα ενός συνόρων μάτς, που όλοι ξέρουμε ότι, τα πάντα κυλούν και γυρίζουν, γύρω από τους δυο της Αττικής..

Περίεργη, η κατάσταση με τον Κόκε. Κανείς, δεν είναι πάνω από την ομάδα και οφείλει να υπακούει, τους υπεύθυνους της ομάδας, για το καλό της ομάδας.

Η πρόκριση, είναι ανοιχτή και όλα παίζονται..Θεωρώ, ότι, είμαστε σε θέση, να πάρουμε αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ, την άλλη εβδομάδα.

10 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

Βρε Άρης είσαι. Τι να λέμε τώρα. Για αυτό πρέπει να βγούμε Ευρώπη φέτος. Για να εξελίξουμε το ευρωπαϊκό μας DNA.

Φαντάζεσαι να κάνουμε καμιά κηδεία στο Μάντσεστερ;

Όσο για τον Κόκε δεν εκφέρω άποψη (ακόμα).

pavvou είπε... 15 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:51 μ.μ.

Δεν ειδα το ματς, αλλα μπραβο σας ρε αλανια!

O_BETATZIS είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:04 π.μ.

Μπράβο ρε Αρειανάρα, μπράβο και στον Σακάτα που από την αρχή μου άρεσε (να δω τι θα λέει αύριο ο μίρτσος που σήμερα τον κορόιδευε). Πορτίγια κάτσε πάγκο και μη κουνιέσαι!

Όσο για τον Κόκε κακό του κεφαλιού του γιατί δε θα παραστεί στη μεγάλη πρόκριση μέσα στο Μάντσεστερ.

Πολύ θα ήθελαν οι Άραβες της Σίτυ να αγοράσουν τον Άρη.
Λέτε να είναι φίλοι με τους άλλους του Άραβες που θα αγόραζαν τον όμιλο της Κλεάνθους?

Ανώνυμος είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:14 π.μ.

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛAIΝΕΙΣ...


DOTORE

RedDragon είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:29 π.μ.

Η Σιτι ήταν με διαφορά η πιο ποιοτική ομάδα που πέρασε από το Χαριλάου. Μπροστά της κάτι ομάδες σαν τον γαύρο κ τον βάζελο είναι γατάκια...

Παίξαμε πολύ καλά κ είχαμε κ λίγη τύχη στις 2 φάσεις του Τζέκο.

Αλλά η Σίτι κοστολογείται 800 εκ ευρώ παρακαλώ!! Οπότε το Χ δεν είναι απλά επιτυχία είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ.

Με παρόμοια εμφάνιση κ λίγη παραπάνω τύχη μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Γιατί όχι;

Δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά μετά τη τέλος του αγώνα ο Μαντσίνι έβαλε να κάνουν προπόνηση 2 παίχτες που δεν έπαιξαν. Τρέξιμο το γήπεδο πάνω κάτω... Αυτά να τα βλέπει ο Κόκε...

Ανώνυμος είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:30 π.μ.

Σκίσανε τα παλικάρια σήμερα.

Στον Κοκε παίχτηκε λίγο μπινιά νομίζω. Έχει πέσει τόσα χρόνια σε όλα τα ματς βασικός και τώρα στο καλύτερο θυμήθηκαν ότι δεν κάνει για βασικός. Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , εγώ τον δικαιολογώ αν και γενικώς θεωρώ ότι παικτικά δεν προσφέρει πια αρκετά.

Vamos Αρειανάρα

Χαβίτο

jim είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:38 π.μ.

KANTHARE, μακαρι, να παιζουμε καθε χρονο Ευρωπη. Εκει ειναι που θα αποκτησουμε, ακομα μεγαλυτερο μεταλο. Στο Μάντσεστερ, είναι όλα πιθανά.

Pavvou, στηριχτήκαμε, στην καλή αμυντική λειτουργία μας και μέσα από αντεπιθέσεις, ψαξαμε το γκολ.Στο διάστημα 45-60, ειχαμε, εμεις τον ελεγχο και ειχαμε 1-2 καλες φασεις..

BETATZIS, ο Σακατα, θελει χρονο ακομα, όπως, πρεπει να μαθει τουλαχιστον Αγγλικα, για να επικοινωνεί καλύτερα.Δειχνει φιλοτιμος, παντως και εργατης.Οι Άραβες, μπορει να μας γούσταραν, αλλά δεν ξέρω αν εμείς τους γουστάρουμε..

DOTORE, καλή παρουσία είχαμε..Μακάρι, να τρελαθούμε ολοκληρωτικά, την άλλη βδομάδα.

Red, σωστά μιλάς..Και μόνο, ότι, συζητάμε, ότι, δεν κερδισαμε την σιτυ, δειχνει το επίπεδο που εχουμε φτασει...Η χθεσινη, ηταν, μία ακόμη περήφανη βραδιά στην ευρώπη..Όσο για την προπόνηση των 2 παιχτων της σιτυ, μετά το τέλος του μάτς, το παρατηρησα..Αλλα, όλοι ξερουμε, ποσο καλομαθημενοι ειναι μερικοι παιχτες στην ομαδα μας και στο πρωταθλημα γενικοτερα..

Χαβίτο, ο ΑΡΗΣ, δεν πρέπει να στηρίζεται σε εναν παιχτη, πχ τον Κοκε..Στο σύνολο, πρεπει να στηριζεται..Με τον Κοκε, θα δουμε, στο μελλον, τι θα γινει....

XRISTOS5002 είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:11 μ.μ.

kaloi imastan alla etsi xalara pou epaize i city pistevw itan efkairia na kerdisoume kiolas alla mou bazei ton kastigio sto 87 (xenerwmeno) kai exoume ton abalo ton toja se ola ta mats na mas trypaei, xenerwsan kai to n koke xthes ante mixalisto bale siga siga kai toN KAZNAFERI!!! GIA NA DEIXEIS OTI APO ESENA EXARTATAI I OPOIA EPITYXIA. xairomaste gia ena 0-0... enw akouga xthes sto imixrono ton agglo sxoliasth na leei gia th fhmh pou eixe 42 xr aiititos kai oti kerdise tin madriti twice perimene na dei kati kalytero , kai oti oi tis city kanan plaka kai paizan san na lene ok tous exoume as min xeskistoume efkoloi einai. makari bebaia ekei na proigithoume kai na trexoun kai na mi fthanoun
kai afti i kerkida sto a imixrono ena synthimas epI 27 LEPTA FWNAZAN EKNEVRISTIOK KAI ALLO ENA 28 LEPTA , ELEOS ALLAXTE BATARIA STO DEFTERO KAPWS KALYTERA

jim είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:58 μ.μ.

XRISTOS5002, δες τα λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα..Με την Σίτυ παίζαμε..την τρίτη της Premier Leauge...Το πλουσιόπαιδο της Ευρώπης, λόγω Αράβων..Για τον Τόχα, διαφωνώ μαζί σου...Έτρεξε, πολλά χιλιόμετρα..Για την κερκίδα, που λες, εγώ, που ήμουν στην θύρα ένα, είδα τους Άγγλους οπαδούς, να τραβούν φωτογραφίες.

Και όσων αφορά, για το Άγγλο speaker που λες..Ας αναλογιστεί πρώτα γιατί η Εθνικη Αγγλίας, είναι πάντα αποτυχημένη σε κάθε διεθνή διοργανωση και γιατί όποτε μία Αγγλική ομάδα, συναντά μία Ισπανική, την κάνει μπουλκουμέ και μετά ας ασχοληθεί με τον ΆΡΗ...

Ανώνυμος είπε... 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:06 μ.μ.

ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ...
ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ?
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΣΕΖΑΡΕΚ ΣΤΟ 71 ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?
ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΤΟΧΑ ΧΘΕΣ???
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ???
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ???
ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ...


DOTORE