Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΆΡΗΣ - Χάποελ 91 -70

Στο άδειο Αλεξάνδρειο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς πήραμε τη νίκη με καλή εμφάνιση κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο. Η Χαποέλ παίζει να είναι η χειρότερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Τερματίσαμε κ τυπικά 1οι στον όμιλο μας με ρεκόρ 5 - 1.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τσεντεβίτα κέρδισε κ τερμάτισε 2η όπως αναμενόταν διότι ήταν η 2η καλύτερη ομάδα του ομίλου μετά από μας.

Από τις άλλες Ελληνικές ομάδες, ο τελευταίος στο ελληνικό πρωτάθλημα, Πανελλήνιος, κέρδισε εκτός έδρας κ κατάφερε να περάσει στη φάση των 16, αντιθέτως με τον φουκαρά τον συμπολίτη που έχασε από τη Μπενετόν (η οποία έκανε 6 στα 6) κ σταματάει πρόωρα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.



Τελική Βαθμολογία

Θ ΟΜΑΔΑ Ν Η ΔΠ
1 ΆΡΗΣ 5 1 +51
2 Τσεντεβίτα 4 2 +4
3 Αζοφμάς 2 4 -12
4 Χαποέλ 1 5 -43

Το παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε πολύ κριτική. Αδιάφορο βαθμολογικά απέναντι σε μία ομάδα ότι να'ναι. Αρκούσε ένα καλό 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 26-10 για να πάρουμε μία εύκολη νίκη.

Οι παίχτες
Από τους παίχτες θα ξεχωρίσω τον Μπράουν ο οποίος έβαλε 19 πόντους κ είχε κ 4 ασίστ.  Έπαιξε τον περισσότερο χρόνο από όλους (λογικό γιατί ήρθε πρόσφατα στην ομάδα) αλλά για να βάλει τους 19 πόντους πήρε πολλές προσπάθειες κ ήταν κ πολύ άστοχος (4/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα). Ήταν πολύ καλύτερος από προηγούμενα παιχνίδια αλλά ακόμη εμένα δε με έχει πείσει ως παίχτης.

Πολύ καλός ήταν για άλλη μία φορά κ ο Σλούκας.


Γενικά πήραν συμμετοχή όλοι οι παίχτες εκτός από τον Κουμπούρα. Θα περίμενα να πάρουν περισσότερο χρόνο παίχτες που δεν παίζουν πολύ όπως οι Σκορδίλης, Τσαϊρέλης κ Χρυσικόπουλος. Για τον Κουμπούρα δε μπορώ να το εξηγήσω. Δεν υπολογίζεται; Μου κακοφάνηκε που δεν έπαιξε καθόλου αλλά προπονητής δεν είμαι.

Μερικοί έξυπνοι όμως, δεν ξέρω πως την έχουν δει κ εκμεταλευόμενοι τον λιγοστό κόσμο φώναζαν στο τέλος "Βάλε τον Κουμπούρα". Αυτό ήταν άσχημο κ για τον προπονητή αλλά κ για τον παίχτη...

Η επόμενη φάση
Στην επόμενη φάση όπως είναι γνωστό έχει πάλι ομίλους των 4 ομάδων. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε τους 2 αντιπάλους μας:
  • η Γαλλική Λε Μαν 
  • η Γερμανική Γκέτινγκεν
Θα περιμένουμε μέχρι τις 4/1 για να μάθουμε τον 3ο που μάλλον θα είναι η Ουκρανική Μπουτιβέλνικ.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται εύκολος ο όμιλος. Δεν υπάρχει μέσα κάποια ομάδα που να μην μπορούμε να κερδίσουμε. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε. Περαιτέρω ανάλυση των αντιπάλων όμως θα γίνει σε άλλο post.

Ο κόσμος;
Για το τέλος άφησα την αποκαρδιωτική εικόνα στις κερκίδες. Ζήτημα να ήμασταν 500 άτομα χθες. Ακόμη κ οι συνδεσμίτες δεν μας έκαναν την τιμή... Εντάξει δεν περίμενα να έχει πολύ κόσμο διότι ήταν αδιάφορο το ματς αλλά όχι κ έτσι.

Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει κινήσεις ώστε να μαζέψει πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Χθες έπρεπε να βάλει φτηνή γενική είσοδο κ γενικά να έχει πιο φτηνό εισιτήριο. Προσωπικά όμως, δεν νομίζω ότι φταίει αυτό...

Ελπίζω στην επόμενη φάση να μην ξαναπαρουσίασουμε τέτοια εικόνα...

2 σχόλια:

jim είπε... 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:24 μ.μ.

Πολή καλή η παρουσία μας στον όμιλο της φάσης των 32...

Τώρα στην δεύτερη φάση των ομίλων, αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και στα τρία παιχνίδια, νομίζω θα περάσουμε...

Εγώ, θα είμαι, ικανοποιημένος με την είσοδο μας στην οχτάδα για δεύτερη σερί χρονιά...

Και από κει και πέρα, όπου πάει το πράμα...

Skolix είπε... 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:55 μ.μ.

Η ομαδα πηγε καλα και εκανε το χρεος της στη φαση των ομιλων. Εχει χρεος ομως με αυτους τους αντιπαλους να περασει στους 8. Μονο η Λεμαν μου λεει κατι, αλλα και αυτη με 2 ηττες περασε. Οι αλλοι δυο δεν υπαρχουν. Δε θελω να τους υποτιμησω, αλλα Αρης ειμαστε, αυτους πρεπει να τους εχουμε για πρωινο