Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

LIVERPOOL RE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Κάποιοι  βιάστηκαν  να την ξεγράψουν  κάποιοι  άλλοι  έκαναν  λόγο για κίνδυνο υποβιβασμού!!!!!!

Το παρελθόν  βρυχάται  στο    Άνφιλντ  και ο Τόρες  που  το  νιώθει  στο πετσί  του τιμωρεί,με δυο πανέμορφα  γκολ του, έστειλε  στο καναβάτσο  τους επίδοξους  πρωταθλητές Αγγλίας Τσέλσι!


Λίγες  μέρες  πριν ο Τζέραρντ  βγαλμένος από την ιστορία της  Λίβερπουλ  διέλυσε  τους Ιταλούς  της Νάπολι  σε 45 λεπτά κάνοντας  χατ-τρικ  και ανατρέποντας  το  0-1 από το πρώτο  ημίχρονο .

Η  Λίβερπουλ  είναι εδώ επανέρχεται  και μαζί  της οι  απίστευτες   συγκινήσεις   του ποδοσφαίρου .

θρυλικό "Άνφιλντ"
Ο πρόεδρος  της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, μετά την ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ για το Europa League  δήλωσε : "Ήταν μία συγκινητική βραδιά. Παίξαμε στα ίσα τη Λίβερπουλ, έναν σύλλογο ένδοξο με ένα στάδιο που εκφράζει τον πολιτισμό και την ποδοσφαιρική κουλτούρα σε μέγιστο βαθμό".

Λίβερπουλ-Τσέλσι 2-0
Ένα απολαυστικό  ντέρμπι  είδαμε  σήμερα με μια Λίβερπουλ  να παίζει για ένα ημίχρονο καλά  και  να απειλείτε  ελάχιστα  από την Τσέλσι και τον Τόρες να σφραγίζει το πρώτο  45 λεπτό,  στο 11 και στο 44 να βάζει  δυο γκολαρες .
Στην επανάληψη η  Τσέλσι προσπάθησε για κάποιο γκολ  άλλα η  καλή  αμυντική λειτουργία  των κόκκινων  αποτέλεσμα της  δουλειάς  του Ρόι Χόγκντσον  κράτησε μακριά τους πολλούς και καλούς  επιθετικούς της Τσέλσι.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε ντέρμπι για τους «κόκκινους» επί εποχής Τζον Χένρι, ο οποίος βρέθηκε στο “Anfield” βλέποντας από κοντά την ομάδα του να φτάνει στον θρίαμβο.





Καλή  συνέχεια  λοιπόν …….

3 σχόλια:

Skolix είπε... 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:46 π.μ.

Τι γκολαρα ηταν το 2-0; Αρρωσταινω με αυτα τα σουτ! Και δεν ειναι λομπες, οπως αυτα που δοκιμαζει ο Καλβο (ατυχης συγκριση :-P ) αλλα σουταρα!

Ειναι τυχερος παντως ο Τορες που εχει φυγει απο την Ατλετικο. Γλιτωσε το επερχομενο ταπεινωμα απο το θεο του πολεμου!

Ανώνυμος είπε... 8 Νοεμβρίου 2010 στις 4:52 μ.μ.

χαχαχαχαχαχα ρε τι λέμε κ δε πέφτει φωτιά να μας κάψει;!!!

geokampour