Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αυτά δεν χάνονται (vid)

Φέτος δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι σε γενικές γραμμές τα πάνε καλά οι διαιτητές. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα κ βαθμούς που δεν άξιζαν κ όλες έχουν χάσει βαθμούς που έπρεπε να πάρουν. Δεν έχω δει δόλο μέχρι στιγμής.

Αυτό συνέβη κ χθες. Ακυρώθηκε ένα καθαρό γκολ της Κέρκυρας κ στην ουσία αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στη συγκεκριμένη φάση ευνοηθήκαμε. Η φάση βέβαια ήταν δύσκολη για τον επόπτη γιατί υπάρχουν πολλοί παίχτες της Κέρκυρας κ ίσως δεν είδε τον Τόχα που κάλυπτε τον σκόρερ.

Αλλά για να τα λέμε κ όλα, και η Κέρκυρα την περασμένη βδομάδα ισοφάρισε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει οπότε δεν έχει νόημα να το σκαλίζουμε κ παραπάνω.


Αυτά δεν χάνονται
Δεν θα φτάναμε όμως στη συγκεκριμένη φάση αν ο Ρουίς έκανε το αυτονόητο κ έβαζε το τετ α τετ στην προηγούμενη φάση. Δε μπορείς να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κ να χάνεις τέτοια ευκαιρία. Να το χάσει ο Σισέ που έχει βάλει 10 ή ο Μιραλάς που έχει βάλει 7 να πεις ΟΚ αλλά ρε Ρουίς 11 αγωνιστικές κ δεν έχεις σκοράρει. Βάλτο να τελειώνουμε. Και να που θα το πληρώναμε κ τη γλυτώσαμε από το λάθος του επόπτη. Σκεφτείτε να έβγαινε το ματς 1-1 τι θα λέγαμε σήμερα για τον Ρουίς...

Βέβαια όλα μπαίνουν κ όλα χάνονται αλλά αυτό στο επόμενο βίντεο δεν υπάρχει...



Η ομάδα
Εμένα η ομάδα μου άρεσε χθες. Κυρίως βέβαια στο 1ο ημίχρονο διότι στο 2ο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι δεν παίζαμε με γιόμες. Επιτέλους θα έλεγα. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες κ δεν απειληθήκαμε σοβαρά πέρα από ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Επστάιν στο 10ο λεπτό. Η επόμενη φάση της Κέρκυρας ήταν το ακυρωθέν γκολ στο 90.

Επιτέλους έβαλε γκολ επιθετικός μας. Ο Τσέζαρεκ γενικά τα βγάζει τα λεφτά του. Αντιθέτως με τους Κόκε κ Ρουίς που δεν σκοράρουν κ προβληματίζουν. Ο Κόκε χθες πάλι έφτασε κοντά αλλά η μπάλα δεν μπήκε στο πλεκτό. Αυτό μόνο μετράει στο τέλος...

Ο Νέτο ως δεξί χαφ ήταν καλός. Δεν εγκλωβίστηκε πάνω στη γραμμή κ άλλαζε συνεχώς θέσεις. Δίνει κ την ασσίστ στον Τσέσαρεκ στο 1ο γκολ. Έπεσε όμως στο 2ο ημίχρονο. Χωρίς πλάκα κ ο Μίσελ αν έπαιζε αριστερό χαφ, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλός.

Αυτός ο Πορτίγια δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Αν κ μπήκε στο 30 γύρω στο 70 τα είχε "φτύσει". Βέβαια δε μπορείς να καταδικάσεις έναν παίχτη από ένα ματς. Στη φάση που πετυχαίνει το γκολ κάνει λάθος επιλογή. Έπρεπε να "σπάσει" τη μπάλα στον Ναφτί που ήταν μόνος του. Αυτός επέλεξε να πλασάρει κ κόντεψε να το χάσει διότι απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό εμένα μου δείχνει λάθος νοοτροπία.

Επόμενα παιχνίδια
Από το χθεσινό παιχνίδι κρατάμε τους 3 βαθμούς κ συνεχίζουμε. Στα επόμενα 4 παιχνίδια πριν τελειώσει ο 1ος γύρος παίζαμε κατα σειρά με Σέρρες εκτός, Τρίπολη εντός, Βόλο εκτός, Ξάνθη εντός.

Από τους 12 δυνατούς βαθμούς, αν πάρουμε 6-7 θα είμαστε μέτρια, με 8-10 βαθμούς θα είμαστε καλά ενώ με 10 ως 12 βαθμούς θα είμαστε σούπερ.

Για να δούμε...

9 σχόλια:

jim είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 1:08 μ.μ.

Ήταν βελτιωμένη η ομάδα red στο χθεσινό ματς....Αυτό που παρατηρησα ηταν ότι έχει πρόβλημα όταν φτανει εξω απο την περιοχη του αντιπάλου...

Εκει λείπει η τειλκη μπαλια ή το καλό σουτ...Ή τελος πάντων η μούκα ή η κίνηση των α΄λλων παιχτων μακρυα από την μπαλα...Τελος πάντων κάτι λείπει σε εκεινο το σημειο...

Το καλό πάντως ειναι οτι η ομαδα φτιαχνει 4-5 καλες ευκαιριες σε καθε ματς και το θεμα ειναι η μπαλα να μπει στα διχτυα μετα....

Και στον ηρακλη είχαμε 3-4 ευκαιριες, μεσα στη περιοχη με καλβο και χαβιτο..

Με 10 βαθμους μεχρι το τελος του γυρου θα ειμαστε καλα...βαζω το 2/2 εντος, μια ισοπαλια και μια νικη εκτος...

ΝΑVAS είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 3:11 μ.μ.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΠΕΦΤΩ Η ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Skolix είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 4:40 μ.μ.

Εγω πριν το ματς με τη Λαρισα ειχα μιλησει για 17 ποντους. Μονο με 4/4 διορθωνεται αυτο τωρα. Οσο δε σκοραρει ομως η ομαδα, ειναι δυσκολο αυτο. Παντως για το ματς στις Σερρες ειμαι αισιοδοξος.

RedDragon είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 5:09 μ.μ.

Skolix στο είχα πει ότι ήταν πολύ αισιόδοξο εκείνο το 17άρι...

Skolix είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 5:49 μ.μ.

Ετσι φαινεται Red. Ή ημουν παραπανω αισιοδοξος ή η ομαδα υποτιμα τον εαυτο της. Δεν ξερω, με εχει μπερδεψει πολυ ο Αρης φετος.

Ανώνυμος είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 10:03 μ.μ.

πλακα μασ κανεισ ρε φιλε?η διαιτησια τα εχει παει καλα μεχρι τωρα?χειροτερο πρωταθλημα απο μερια διαιτητων δεν εχω ξαναδει.ξεχνασ πολυ ευκολα,μονο αυτο σου λεω

jik είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 10:15 μ.μ.

φταινε οι κοκε και ρουιζ η μηπως κατι αλλο? και οι διαιτιτες ειναι κακοι απλα δεν πρεπει να ασχολεισαι .....

Ανώνυμος είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 10:38 μ.μ.

Πολύ σωστά λες για το ότι έπρεπε να πασάρει στον Ναφτί ο Πορτίγια. Ας τον δικαιολογήσουμε όμως προσωρινά.
Και γω πίστευα ότι ήταν κανονικό το γκολ αλλά αν δεις προσεκτικά στο βίντεο του jim όταν φεύγει η μπάλα ήταν ένας οφσάιντ που επηρέαζε. Το πε και ο αθώος μας μάνατζερ, ο Κόντης.

Χαβίτο

RedDragon είπε... 22 Νοεμβρίου 2010 στις 11:10 μ.μ.

Οι διαιτητές πάντα θα κάνουν λάθη. Άποψη μου είναι ότι φέτος δεν είναι τόσο κακοί όσο άλλες χρονιές ή μάλλον να το θέσω αλλιώς: κάνουν λάθη σε βάρος όλων κ όχι σε βάρος συγκεκριμένων ομάδων.

Εμένα το γκολ μου φαίνεται κανονικό κ δεν συμφωνώ με αυτά που λέει ο Κόντης, αλλά όπως κ εμείς χάσαμε βαθμούς από σφλατσοσφυρίγματα έτσι θα πάρουμε κ βαθμούς. Απλά τα πράγματα.

Jik τι άλλο να φταίει;