Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Συνέντευξη Τύπου: Θεόδωρος Καρυπίδης 22/01/2019

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι θα έχετε είτε διαβάσει ή ακούσει ζωντανά τη συνέντευξη του Προέδρου της ΠΑΕ ΆΡΗΣ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την κάνουμε και εδώ copy-paste. Προσωπικά, η συνέντευξή του μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Σε γενικές γραμμές να πω, πως θεωρώ ότι μέχρι στιγμής ο Καρυπίδης το πάει καλά το καράβι. Το σημαντικότερο είναι πως είναι (τονίζω και πάλι - μέχρι στιγμής) συνεπής οικονομικά, δεν υπάρχουν ανοίγματα, οι παίκτες πληρώνονται, πρώην παίκτες έχουν εξοφληθεί κλπ.

Θα σταθώ μόνο στα σημεία της συνέντευξης που δε μου άρεσαν:
Από το ξεκίνημα βρίζουν τον τεχνικό διευθυντή, τον Καρυπίδη, τους παίκτες. Με αποκορύφωμα το ματς με τη Λαμία. Στο τέλος βάζαμε γκολ και μετά βρίζαμε όποιον βρίσκαμε. 
Μπορεί και εγώ να μην συμφωνώ με τα εκτεταμένα βρισίδια στο ματς με τη Λαμία, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν Αρειανό που μετά από τόσα χρόνια ανυποληψίας, πίστεψε σε κάτι, αλλά τελικά βλέπει πως δεν υπάρχει μέλλον. Στο κάτω-κάτω κ. Καρυπίδη να είσαι έτοιμος να ακούς είτε επευφημίες (π.χ. αν πηγαίνει καλά η ομάδα) ή μπινελίκια (αν η ομάδα αποκλείεται από τον Εργοτέλη στο κύπελλο). Μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα που βρίσκεται στην Ελλάδα με ό,τι αυτό σημαίνει, δε μιλάμε για μια ομάδα της Premier που βρέξει-χιονίσει οι οπαδοί στο τέλος θα χειροκροτήσουν και θα πάνε όλοι μαζί για μπύρες... Η αποθέωση, ή τα μπινελίκια είναι και τα δύο μέσα στο πρόγραμμα! Εννοείται πως θα υπάρχει πίεση, όποιος από τους παίκτες δεν μπορεί να αγωνιστεί σε καθεστώς πίεσης, τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξει ομάδα και να μεταγραφεί σε ομάδες τύπου Ξάνθης, Λεβαδειακού ή Τρίπολης.

Στην Β' Εθνική τα ίδια, μηδέν στήριξη.
Και ότι πήγαιναν αυτοί που πήγαιναν ήταν ικανοποιητικό. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που αποφάσισε να μην πηγαίνει στο γήπεδο, από την στιγμή που η ομάδα έπεσε για 3η φορά στην χαμηλότερη κατηγορία. Κάναμε 4 χρόνια για να ανέβουμε 2 σκαλοπάτια, και πάλι ο κόσμος βοήθησε όσο μπορούσε, και εντός και εκτός σε όλα τα χωριά. 
Τα περί Ερέρα.
Προσωπικά το θεωρώ άκαιρο. Το κεφάλαιο Ερέρα τελείωσε. Λίγο-πολύ όλα αυτά τα είχαμε ακούσει. Ποιος ο λόγος να τα αναπαράγουμε ξανά; 
Κάποιοι δημοσιογράφοι όταν ανέλαβα, ζητούσαν ρουσφέτια. Δεν τους τα έκανα και τώρα θέλουν να σπιλώσουν τους πάντες. Λένε πως δεν υπάρχει οργάνωση. 
Ονόματα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το ότι δεν υπάρχει οργάνωση στην ΠΑΕ, αυτό το γνωρίζουμε. Δεν είναι ψέμματα...
Για το γήπεδο.
 Ο κόσμος του ΆΡΗ χόρτασε από λόγια. Τα ίδια ακούσαμε και στο μπάσκετ, για επενδύσεις εκατομυρίων και μεγαλεπίβολα σχέδια. Αν δε δούμε πράξεις δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού. 


0 σχόλια: