Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ένα μπράβο σε παίκτες και προπονητικό τιμ. 3/3 και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία

Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, την 3η συνεχόμενη της ομάδας μας, ο ΆΡΗΣ διέλυσε τα μαύρα σύννεφα που είχαν πυκνώσει πάνω από τα Nick Galis Hall. Πλέον η ομάδα έχει να αγωνιστεί ένα παιχνίδι εκτός με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, και μετά έρχεται το παιχνίδι με τον Πανιώνιο εντός (Σάββατο 02/02), το οποίο είναι must-win.

Απέναντι στο Λαύριο, η ομάδα μας έκανε πράγματα που δεν τα είχε ξαναπετύχει:

  • για πρώτη φορά ήταν τόσο παραγωγική, με 84 πόντους
  • είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, 
  • είχε τον Μαγκί για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι με double-double (13 πόντους-13 ριμπάουντ)
Στα 3 πρώτα δεκάλεπτα, το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά με τη βοήθεια από τους Τολιόπουλο και Μποχωρίδη και κάποια συνεχόμενα εύστοχα 3ποντα, καταφέραμε να προηγηθούμε και να κρατήσουμε τη διαφορά που χτίσαμε...

Με μόλις μία προσθήκη, όχι κάποιου παικταρά Αμερικανού, αλλά ενός Έλληνα πιτσιρικά που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, και η ομάδα άλλαξε το πρόσωπό της προς το καλύτερο. Εκεί λοιπόν θέλω να καταλήξω, και να στείλω ένα μήνυμα προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ:
Οι 3 νίκες δε σημαίνουν ότι λύθηκαν τα προβλήματα. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε την ομάδα σε αυτό το χάλι. Κάνε πραγματικότητα αυτό που είχες υποσχεθεί, πως θα λύσεις το ban, ώστε η ομάδα να μπορέσει να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. 

0 σχόλια: