Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΆΡΗΣ - Αρμάνι Μιλάνο 83-68

Καλησπέρα σε όλους. Προχθές στο Παλέ ο ΆΡΗΣ πέτυχε μία μεγάλη νίκη, χωρίς αντίκρισμα, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας στο Παλέ με 15 πόντους διαφορά, κλείνοντας έτσι την πορεία του στο φετινό Eurocup με το κεφάλι ψηλά.





Ο ΆΡΗΣ αποκλείστηκε από το θεσμό με μία νίκη επί της καλύτερης ομάδας του ομίλου, που του είχε ρίξει 41 εκεί μέσα. Σίγουρα οι Αρμάνηδες δεν φόρτσαραν, αντίθετα με τους παίκτες του ΆΡΗ που, παρότι αδιάφορο παιχνίδι, έπαιξαν με απίστευτο πάθος (κυρίως λόγω κόσμου), ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει τη μεγάλη νίκη της ομάδας, που πλήρωσε το τραγικό 4ο δεκάλεπτο στη Λιθουανία..

Η φετινή ομάδα έκανε υπέρβαση στο Eurocup, τερματίζοντας πρώτη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και παλεύοντας πολύ για την πρόκριση μέχρι τελευταία στιγμή. Το προχθεσινό ήταν η απόδειξη ότι με γεμάτο Παλέ (μόνο ο Παναθηναϊκός νίκησε φέτος!) και με τα αστέρια του σε καλή μέρα, ο ΆΡΗΣ δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ αντίπαλο!

Οι περισσότεροι παίκτες ήταν πολύ καλοί, με μπροστάρηδες του Αμερικάνους, σε μία εμφάνιση εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο! Κορυφαίος του ΆΡΗ ο Τζαμέλ Χάγκινς με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ μαγικός ήταν ο Τσούπκοβιτς (3/3 τρίποντα):



Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο μέσα στα Τρίκαλα.

0 σχόλια: