Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΆΡΗΣ 2006-2014 Part II (Σέντερ μπακ)

Καλησπέρα σε όλους. Και για αυτήν την Τρίτη συνεχίζουμε τα αφιερωμάτά μας σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΆΡΗ, την περίοδο 2006-2014, δηλαδή μεταξύ των δύο υποβιβασμών.

Συνεχίζουμε σήμερα με τους κεντρικούς αμυντικούς.







Γιώργος Κολτσίδας: Η σημαία του σύγχρονου ΆΡΗ. Χωρίς να είναι κανένας παιχταράς, είναι στις καρδιές των φίλων του ΆΡΗ αφού πονούσε τη φανέλα όσο λίγοι και ήταν ο αρχηγός επί πολλά χρόνια.

Σπύρος Γόγολος: Δυστυχώς δεν τον θυμάμαι καλά αν και θα ήθελα να έχω καλύτερη άποψη γι' αυτόν.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δίπλα στον Ρονάλντο Γκιάρο έγινε παίκτης πρώτης γραμμής, κάνοντας καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκπληκτική άμυνα του ΆΡΗ στις πρώτες σεζόν μετά την άνοδο.

Ευθύμης Κουλουχέρης: Επί περίπου 6 χρόνια ήταν η αλλαγή της αλλαγής, ενώ όταν έφυγε μας φέσωσε και με μία προσφυγή. Άμπαλος και ανεπιθύμητος.

Ρονάλντο Γκιάρο: Τα λόγια περιττά. Απλά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον ΆΡΗ την περίοδο 2006-2014, και ένας από τους καλύτερους ξένους αμυντικούς που ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Ο απόλυτος ηγέτης!!!

Σανέλ Γιάχιτς: Εργάτης που πάντα τα έδινε όλα και αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Μαχητικότατος, πάντα μέσα στις φάσεις, με το πάθος του να περιορίζει τα όποια λάθη του με τη μπάλα στα πόδια.

Αλεχάντρο Λέμπο: Τοίχος στην άμυνα, σταθερότατος και η εμπειρία του προσέδιδε άλλον αέρα στην αμυντική γραμμή του ΆΡΗ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλός παίκτης που αγωνιζόταν με την ίδια ευχέρεια και στόπερ και ως αριστερό μπακ. Εγκεφαλικός και ταυτόχρονα δυναμικός αμυντικός, με άριστες τοποθετήσεις. Δεν είναι τυχαίο το ότι αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σάντερλαντ, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στη Ρεμς.

Κριστιάν Νασούτι: Πολύ καλός παίκτης είχε όλο το πακέτο του ποιοτικού στόπερ και μακάρι να έμενε παραπάνω.

Θέσαρ Ορτίθ: Αγωνίστηκε σε ελάχιστα ματς και δεν τον θυμάμαι και πολύ καλά.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης: Ως ταλέντο από τη δεύτερη ομάδα δεν έπαιξε ποτέ και έφυγε πρόωρα. Στη δεύτερη θητεία του, στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που η ομάδα υποβιβάστηκε, ήταν πολύ καλός σε όσα ματς αγωνίστηκε, όμως η διαιτησία του στέρησε τη συμμετοχή στα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Η εικόνα του να κλαίει στο καταστροφικό ματς στον Πλατανιά θα μείνει χαραγμένη. Αρειανάκι ο Μαυρουδής, πλέον αγωνίζεται στην Πολωνία και τη Λέχια Γκντανσκ.

Νίκος Λαζαρίδης: Αγαπημένος παίκτης, μεγάλη λατρεία. Φοβερός αμυντικός, με πολύ δύναμη, μυαλό και καλή τεχνική, δίπλα στον Γκιάρο έφτασε κόντα στην εθνική Ελλάδος! Χάιλάιτ αναμφίβολα το ιστορικό γκολ του στο Βιθέντε Καλντερόν!

Οριόλ Λοθάνο: Ήρθε ως ηγέτης της άμυνας με εμπειρία από τη Πριμέρα Ντιβιζιόν όμως πέρα από το γκολ στην Καβάλα ήταν τραγικός σχεδόν σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε.

Γρηγόρης Παπαζαχαρίας: Παίκτης κάτω του μετρίου που όμως πάντα τα έδινε όλα και πονούσε την ομάδα όσο λίγοι. Ειδικά τα δάκρυά του στο Περιστέρι δεν θα ξεχαστούν ποτέ από κανέναν Αρειανό.

Φράνσις Ντίκο: Παλτό πολυτελείας. Προσέφερε ελάχιστα.

Καλίφα Σανκαρέ: Μεγάλο πουλέν. Πολλοί τον βρίζουν αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Παθιασμένος, δυνατός και πάντα τα έδινε όλα. Ο τελευταίος πολύ καλός στόπερ που πέρασε από την ομάδα

Μιχάλης Γιαννίτσης: Ένα πρώην ταλέντο που δεν είχε την εξελιξη που περιμέναμε. Βλέπε αναλυτικότερα ΕΔΩ.

Δημήτρης Κοτσώνης: Ποιος είναι αυτός;

Ρούμπεν Πουλίδο: Ότι έχτισε την πρώτη του χρονιά, όντας ο ηγέτης της άμυνας του ΆΡΗ, το κατέστρεψε στη δεύτερη που ήταν από τους κυριότερους αγωνιστικούς λόγους που η ομάδα υποβιβάστηκε.

Νίκος Παντίδος: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε τόσο γρήγορα, αφού σε όσα ματς αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός. Αναντικατάστατος στον Πανιώνιο από τότε που έφυγε.

Μιχάλης Κύργιας: Παίκτης με ταβάνι τη Β' εθνική. Μαχητικός, δυνατός, καλός στον αέρα, αλλά επικίνδυνος με τη μπάλα στα πόδια.

Αριστοτέλης Καρασαλίδης: Σα να μην ήρθε ποτέ. Μόλις 2 συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή.

Ροκ Έλσνερ: Ήρθε ως αμυντικό χαφ, αλλά δεν έστριβε και έτσι μεταφέρθηκε στα στόπερ όπου έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις. Έφυγε το Γενάρη του 2014 αφού δεν πληρωνόταν. Πλέον αγωνίζεται στη Γερμανική Κότμπους.

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 24 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:54 μ.μ.

Απο τον Αρη εχουν περασει πολλοι και καλοι αμυντικοι , ομως για διαφορους λογους δεν εμειναν στην ομαδα ! Αμα θυμηθουμε τα αμυντικα διδυμα ανα σεζον :

Γκιαρο -Παπαδοπουλος
Γιαχιτς-Λεμπο
Νασουτι-Γκιαρο
Γκιαρο- Λαζαριδης

Ειχαμε για συνεχομενες σεζον μια απο τις καλυτερες αμυνες του πρωταθληματος.

Φυσικα υπηρχαν και αλλοι που ηταν κακιστοι , οπως πχ ο Ντικο.

Και ο σανκαρε στον Αρη ηταν χαλια μαυρα σε ολα τα παιχνιδια. Πολυ κακη εικονα...

Vamos_G1 είπε... 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:38 μ.μ.

"Ροκ Έλσνερ: Ήρθε ως αμυντικό χαφ, αλλά δεν έστριβε..."! Χαχαχαχαχα κλαίω Νικ!

Αν πάντως έπρεπε να διαλέξω τους 2 αγαπημένους μου αμυντικούς (Έλληνας+ξένος), θα διάλεγα τους Λαζαρίδη κ Νασούτι (βάλε βρε αγόρι μου το γκολάκι στον τελικό του ΟΑΚΑ να τρελαθούμε)!