Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μαρινάκης , τα επεισόδια και η Κουρομπύλια

 Το ότι θα μιλούσε ο Μαρινάκης για κτηνωδία και για άτομα που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο δεν περίμενα να το ακούσω. Όπως φαίνεται ο κυρ Βαγγέλας , που βλέπει την ομάδα του να διασύρεται από κάτι ανύπαρκτους στο europa league και από τον βάζελο που δεν έχει μαντήλι να κλάψει ,  έχει την δικιά του αντίληψη περί κτηνωδίας ενώ ξεχνά τα όσα έχουν γίνει κατά καιρούς στο δικό του γήπεδο.




Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που οι...αιώνιοι "σφάζονται" για μερικά σφυρίγματα και επεισόδια , το μυαλό μου πηγαίνει πάντα στην Κουρομπύλια και την ερμηνεία της για όσκαρ.







Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν μπορώ να δικαιολογήσω και την συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού , μετά από μια τέτοια νίκη.
Κάθε ομάδα έχει και μερικά ορκ για οπαδούς , δεν εξηγείται αλλιώς...Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο !





Ας θυμηθούμε πως αντιμετωπίστηκε η ομάδα του Πειραιά πέρσι όταν χτυπήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟ αλλά και το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του Άρη πριν μερικά χρόνια  όταν Τριτσώνης και Κουρομπύλια έβαλαν την υπογραφή τους σε μια απόφαση σκάνδαλο.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:45 μ.μ.

και εμεις στην θεση των βαζελων να μασταν τα ιδια θα καναμε..με τοσες αδικιες φυσικο ειναι να αντιδρουν ετσι ειδικα αμα υπαρχει ιχνος προκλησης απο τους αντιπαλους...τα ιδια λεγαμε και εμεις για τους διαιτητες περυσι οτι κατι πρεπει να γινει..

Giorgos T. είπε... 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

δεν υπαρχει συγκριση. Ο Βαζελος παντα ειχε και θα εχει υπερ του σφυριγματα. Απο το ιδιο μαγαζι ψωνιζουν οι αθηναιοι...

Ανώνυμος είπε... 24 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:53 π.μ.

σε σχεση μας ναι..σε σχεση με τους γαυρους αδικουνται...