Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΆΡΗΣ 2006-2014 Part I (τερματοφύλακες)

Καλησπέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα και κάθε Τρίτη εγκαινιάζουμε μία καινούργια σειρά αφιερωμάτων, την ΆΡΗΣ 2006-2014. Σε αυτά τα αφιερώματα θα παρουσιάσουμε ανά θέση όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΆΡΗ την 8ετία μεταξύ της ανόδου και του υποβιβασμού.

Ξεκινάμε με τους τερματοφύλακες.







Κώστας Χαλκιάς: Χαχαχαχαχα.


Δημήτρης Καρατζιοβαλής: Ο πιστός στριατιώτης του ΆΡΗ. Βλέπε ΕΔΩ.


Αλεξάντρε Νέγκρι: Χάλι μαύρο. Στα λίγα ματς που έπαιξε ήταν τραγικός. Παίζει να αποκτήθηκε μόνο και μόνο για τη συνωνυμία με τον τότε αρχηγό κερκίδας.


Κυριάκος Στρατηλάτης: Καλό ταλέντο από τις ακαδημίες που δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε. Έχει κάνει μέχρι στιγμής καλή καριέρα Σούπερλιγκ σε ομάδες όπως Λεβαδειακός και Κέρκυρα.


Μαριάν Κέλεμεν: Ασταθέστατος. Στην καλή του μέρα δεν έτρωγε γκολ με τίποτα, αλλά γενικά ήταν αρκετά γκαφατζής και δεν ενέπνεε σιγουριά.


Μιχάλης Σηφάκης: Έκανε κάποιες πραγματικά μεγάλες εμφανίσεις κυρίως στην Ευρώπη, ενώ και τα 2 πρώτα του χρόνια αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερλιγκ, ενώ μέσω του ΆΡΗ εξασφάλισε θέση και στην εθνική. Ωστόσο, πάντα είχε θέμα με τις εξόδους και με τις κακές του μέρες, πράγματα που στοίχισαν πολλάκις στον ΆΡΗ. Με την αποχώρησή του και την ιστορία με την προσφυγή και τις συνεντεύξεις του είναι πλέον ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε ούτε να ακούμε το όνομά του.


Στίβι Φρασέρι: Και αυτός ταλέντο από τις ακαδημίες που όσες φορές πήρε ευκαιρία έδειξε καλά στοιχεία. Ωστόσο, οι 2 παρακάτω κρίθηκαν... καλύτεροι και έτσι αποχώρησε.


Μίχαλ Πέσκοβιτς: Γελοίος τερματοφύλακας. Σε κάθε σέντρα και κάθετη μπαλιά κάναμε τον σταυρό μας.


Ρενάτο Πιοβεζάν: Ποιος;


Μάρκος Βελλίδης: Πάντα θα θεωρώ ότι αυτός ο τερματοφύλακας έχει τεράστιες δυνατότητες, άσχετα που σε μερικά ματς, ειδικά την τελευταία του χρονιά, κρέμασε την ομάδα. Ας μην ξεχνάμε τις πρώτες του εμφανίσεις ως βασικός στον ΆΡΗ, αλλά και την εκπληκτική του απόδοση με τη φανέλα του Πας Γιάννενα τα τελευταία 2 χρόνια. Μακάρι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει. Μεγάλο πουλέν.


Έλντιν Γιακούποβιτς: Τερματάς με τεράστιες δυνατότητες που για κάποιο λόγο δεν έπιασε στον ΆΡΗ, αγωνιζόμενος σε 1 μόλις ματς (ήττα 2-3 από Ολυμπιακό). Πλέον αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Χαλ.


Σωκράτης Διούδης: Τεράστιο ταλέντο που θα μπορούσε να χτιστεί πάνω του ο νέος ΆΡΗΣ, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε το εξωτερικό και την Κλαμπ Μπριζ και πολύ καλά έκανε, αφού κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Αν δουλέψει λίγο στα μειονεκτήματά του θα γίνει πολύ μεγάλος τερματοφύλακας. Αγαπάει την ομάδα και πάντα η πόρτα θα είναι ανοιχτή.


Πετρ Γκούσεφ: Ούτε τον θυμάμαι.


Ντιν Μπουζάνης: Αυτόν θυμάμαι ότι ήρθε με τεράστιες προδιαγραφές και με 2-3 εμφανίσεις μας έκανε να μετανιώσουμε.


Στέφανος Γουναρίδης: Χρυσή μετριότητα. Στο πρώτο του ματς έφαγε 4 γκολ (σε εκείνο το αξέχαστο 4-3 από τη Λιβαδειά).


Μάριος Γκελής: Δεν έπαιξε ποτέ.

5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 4:42 μ.μ.

Ωραια ιδεα νικο , καθε εβδομαδα θα θυμομαστε πολλους παικτες...

για τον φρασερι που λες δεν τον θυμαμαι καθολου , σαν να μην επαιξε ποτε ειναι.

Απο τον πεσκοβιτς θυμαμαι τις γκαφες του με τον Πανθρακικο στο παιχνιδι που χασαμε 0-2 στο Βικελιδης. Το γηπεδο ηταν πισινα βεβαια , αλλα το γκολ που δεχτηκαμε δεν υπαρχει !

Υπηρχε βεβαια και ενα ακομα παιχνιδι του Πεσκοβιτς που ηταν πολυ καλος , νομιζω με τον Παοκ την τελευταια αγωνιστικη των playoff που κερδισαμε 3-2

Vamos_G1 είπε... 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

Ωραία σούμα Νικ! Καλό φρεσκάρισμα μνήμης για όλους μας!

VardARIS είπε... 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

Καλή ιδέα Νίκο, ευκαιρία να θυμηθούμε μερικούς παίκτες που πέρασαν από την ομάδα μας.

(Για μερικούς από τους παραπάνω τερματοφύλακες είχαμε κάνει αφιερώματα! Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και τις αντίστοιχες υπερσυνδέσεις).

Unknown είπε... 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:42 μ.μ.

Οντως βαρδαρη δεν το χα σκεφτει αυτο.. Θα το κοιταξω στο επομενο αρθρο με τους στοπερ.