Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Καστοριά - ΆΡΗΣ 0-1 Δύσκολα στη λασπομαχία

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. Πολύ καλά μπήκε πάντως ο Φλεβάρης, με την περιποίηση του συμπολίτη στο μπάσκετ και τη νίκη στην Καστοριά για το ποδόσφαιρο.

Αυτό, το τελευταίο, το μτς στην Καστοριά θα σχολιάσουμε και θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο, με τον ΆΡΗ να ξεκινά με δύσκολη νίκη τον δεύτερο γύρο. Πάμε να δούμε τι έγινε.




Ο αγώνας

Με το γνωστό 4-4-2 παρέταξε τον ΆΡΗ ο Ντομπρασίνοβιτς. Ο Φυσέκης κάτω από τα δοκάρια, Φερνάντες και Σαμαράς στόπερ, δεξιά ο Λιόνης, αριστερά ο Λιόλιος. Αμυντικά χαφ Λεμονής και Σουνάς, δεξιά ο Παπαδόπουλος, αριστερά ο Ν'Λουντούλου κα το γνωστό δίδυμο μπροστά (Πόι-Καπνίδης). Να σημειωθεί ότι η διαλυμένη Καστοριά κατέβηκε με ακριβώς 11 παίκτες στον αγώνα, καθώς οι 3 δηλωμένοι στον πάγκο ήταν και οι 3 τραυματίες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην αρχική 11άδα της η γηπεδούχος ομάδα είχε έναν 14χρονο (14 χρ., 9 μην.) ποδοσφαιριστή!

Ο ΆΡΗΣ ευτύχησε να προηγηθεί στον αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Μάριο Παπαδόπουλο να τροφοδοτείται από τον Ν'Λουντούλου και με ωραία ενέργεια έστειλε τη μπάλα στη γωνίατου τέρματος και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια και για περίπου μισή ώρα αγώνα, ο ΆΡΗΣ υποχώρησε αδικαιολόγητα και έδωσε αρκετό χώρο στην Καστοριά. Από το 33' και μετά ωστόσο είχε 3-4 ευκαιρίες με τους Πόι και Ν'Λουντούλου να χάνουν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα του ΆΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ήδη άθλιος αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα χειρότερος με συνέπεια η μπάλα να μην τσουλάει και να βλέπουμε... λασπομαχίες. Στο 55' ο Πόι με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Καστοριάς.

Στο 60' και στο 61' είχαμε 2 συνεχόμενες φάσεις για τον ΆΡΗ, ενώ στη συνέχεια η Καστοριά άρχισε να... παίρνει θάρρος, βλέποντας τους παίκτες του ΆΡΗ να μην τελειώνουν το παιχνίδι, και πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να απειλήσει συχνά και ουσιαστικά τον Φυσέκη. Τελευταία φάση στο 87' με τον Καπνίδη, με τον Κοκκίνη (ή Κοκκινίδη, ακόμα δεν κατάλαβα πώς τον λένε) να αποκρούει και έτσι το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.



Οι παίκτες

Ο Λεμονής για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε ψήγματα του τρομερού του ταλέντου, κάνοντας πραγματικά τα πάντα στο χώρο του κέντρου. Πολύ σταθερός για άλλη μια φορά ο Φερνάντες, πίσω με πολύ καλή συνεργασία με τον Σαμαρά. Θεατής ο Φυσέκης, Λιόνης και Λιόλιος στα πλάγια της άμυνας με καλές και κακές στιγμές, όπως και ο Σουνάς στο κέντρο δίπλα στον Λεμονή. Καλή δουλειά από Παπαδόπουλο (σκόραρε κιόλας), Καπνίδη, ανούσιοι οι Πόι και Ν'Λουντούλου.



Συμπέρασμα

Ο ΆΡΗΣ πέτυχε άλλη μία νίκη και έκανε το 2 στα 2 με τον Ντόμπρα στον πάγκο. Θα μπορούσε βέβαια να πετύχει κι άλλα γκολ απέναντι στην ουραγό και διαλυμένη Καστοριά, που κατέβηκε απλά για την τιμή της, ωστόσο λίγο η αστοχία παικτών-κλειδιά και λίγο ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του στέρησαν αυτή την προοπτική. Όπως και να 'χει, άλλοι 3 βαθμοί προστέθηκαν και κοιτάζουμε το επόμενο ματς στο Χαριλάου με τον Καμπανιακό, που είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκδίκηση..

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

Σημαντικο επισης οτι δεν ειχαμε τραυματισμους !.

Κανονικα δεν επρεπε να γινει ο αγωνας σε τετοιο γηπεδο, ειναι πολυ επικινδυνο για τους ποδοσφαιριστες !

VardARIS είπε... 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:20 μ.μ.

Συμφωνώ σε όλα και με Νικ και με τον Γιώργο που πολύ σωστά αναφέρει ότι οι παίκτες και των 2 ομάδων ήταν πραγματικά τυχεροί που δεν τραυματίστηκαν. Κάτι τέτοια παιχνίδια σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι αγωνιζόμαστε στην Γ' Εθνική...

Κρατάμε μόνον τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε. Στόχος κατ'εμέ είναι να τελειώσουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος χωρίς να χαθεί έστω και ένας βαθμός. Η ομάδα ενισχύθηκε οπότε έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, οπότε λογικά αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο.