Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία μεταγραφή για την ομάδα μας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σειρά πήρε ο αμυντικός χαφ Αλέξανδρος Καλογέρης. Ελπίζουμε να συνεχίσουν οι μεταγραφές, με τον φορ και τον στόπερ να είναι προτεραιότητες.

Πάμε να δούμε τα πάντα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.





Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

''Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καλογέρη.
Ο 28χρονος μέσος (αγωνίζεται –κυρίως- ως αμυντικός χαφ), μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας.''



Το who is who

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1986. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από το Μαρκό. Για λίγο χρονικό διάστημα το 2008 έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε 2 συμμετοχές.


Το 2008 πήρε μεταγραφή στον Κεραυνό Κερατέας, όπου κατάφερε να αναδειχθεί και να καταγράψει τις πρώτες του γεμάτες χρονιές. Σε 2 χρόνια αγωνίστηκε σε 62 παιχνίδια και σκόραρε 5 γκολ.

Το 2010 έκανε το βήμα στην ομάδα όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια στη μέχρι στιγμής καριέρα του. Ο λόγος για τη Βέροια, όπου συνεργάστηκε και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στη Σούπερλιγκ το 2012. Με τη φανέλα της Βέροιας είχε 88 συμμετοχές, εκ των οποίων 29 στη Σούπερλιγκ, 53 στη Φούτμπολ Λιγκ και άλλες 6 στο κύπελλο, σκοράροντας συνολικά 6 γκολ, ενώ είχε και 5 ασίστ.

Το 2013 αποχώρησε από τη Βέροια, υπογράφοντας στον Παναιτωλικό. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν είχε 9 συμμετοχές (6 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο), και έτσι το Γενάρη του 2014 δόθηκε ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα για 6 μήνες. Αγωνιζόμενος στην κυπριακή ομάδα είχε 21 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στο Αγρίνιο, ωστόσο και πάλι δεν είχε την πλήρη εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβου, αγωνιζόμενος μέχρι τον Ιανουάριο σε 11 παιχνίδια, 9 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Έτσι, ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό για να βρει μία νέα ομάδα.



Γνώμη μου

Μία πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα, αφού ήταν φανερό το πρόβλημα με την έλλειψη ενός καθαρόαιμου αμυντικού μέσου. Για τον Καλογέρη έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια, έχει εμπειρίες από Σούπερλιγκ και ευελπιστούμε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσει στην επιστροφή του ΆΡΗ στην Α' εθνική. Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 16 Ιανουαρίου 2015 στις 3:44 μ.μ.

Δεν τον εχω δει να παιζει , αλλα πρεπει να ειναι μια χρησιμη προσθηκη στην ομαδα.

λογικα αποκτηθηκε με την προοπτικη να μεινει και του χρονου