Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η αυτοδιαχείριση και ο Τοτός...

Μετά από άλλη μια εβδομάδα που ο Άρης έγινε...βραζιλιάνικο σήριαλ , με προέδρους και προπονητές να φεύγουν την μια μέρα και να επιστρέφουν την άλλη , φαίνεται πλέον να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.



Ας πούμε λίγα λόγια για αυτή τη κατάσταση που βιώσαμε την τελευταία εβδομάδα





Καταρχάς είναι ΑΝΉΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟ (για να μην πω τίποτα χειρότερο) , στον Άρη , το έτος 2014 να μιλάμε για ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗ ! Και το αστείο δεν τελειώνει εκεί , αλλά συνεχίζει με "ομάδα επιχειρηματιών που ΘΑ στηρίξει".... ΘΑ , ΘΑ , ΘΑ...

Εφικτή η αυτοδιαχείριση λέει ο άλλος , με έσοδα από τηλεοπτικά χορηγούς και εισιτήρια.


Δεν το έχετε καταλάβει ότι ο αρειανός ακούει "αυτοδιαχείριση" και βγάζει σπυράκια ??? Ότι διαβάζουμε για "ομάδα επιχειρηματιών" και (όλοι μας) ξέρουμε ότι πρόκειται για περιπτεράδες ???

Εγώ αυτό που ξέρω , κύριοι στον ερασιτέχνη είναι ότι μυρίσατε το μέλι από τα  έσοδα και θέλετε να κάνετε βουτιά !!! Θέλετε "αυτοδιαχείριση" με τα λεφτά από τα εισιτήρια...Ε μαντέψτε ποιος τα πληρώνει αυτά τα εισιτήρια !!!! Εσείς πάντως όχι...


***Δεν ξέρω τι θα πουν οι σύνδεσμοι στην εκπομπή τους στις 7 , δεν ξέρω αν μείνει η  όχι τελικά ο Γαλανός , αυτό που ξέρω είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! ΤΕΛΟΣ ! Πως να το πούμε ??


Εγώ στηρίζω αυτόν που βάζει λεφτά από την τσέπη του και κανέναν άφραγκο καρεκλοκένταυρο που θέλει να κάνει τον πρόεδρο με τα λεφτά της νόβα !!!


Κανονίστε την πορεία σας...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Οκτωβρίου 2014 στις 4:56 μ.μ.

η φωτο με το ερορ πανω ειναι του αρθρου η υπαρχει προβλημα στο πς;; βγαλτε αυτην την επαληθεσυη απο τα σχολια..

Giorgos T. είπε... 24 Οκτωβρίου 2014 στις 6:18 μ.μ.

του αρθρου ειναι η φωτογραφια.

ποια επαληθευση , τι εννοεις ?

Ανώνυμος είπε... 24 Οκτωβρίου 2014 στις 9:13 μ.μ.

Στεφανίδης και Καλαιτζίδης ξεγύμνωσαν την ομάδα.Υποστήριζαν ότι θα φτιάξουν μια ομάδα για Β κατηγορία που θα ανέβει τραίνο στην Α.Το αποτέλεσμα ήταν μηδέν!!! Ο ερασιτέχνης που ήταν τότε;Όλοι υποστήριζαν τον Καλαιτζίδη και του παραχώρησαν τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας.Αυτό σε κάποιους από εμάς φάνηκε από περίεργο μέχρι ύποπτο.Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε αλλά η ζημιά έχει γίνει.Αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να υπάρχουν παίχτες στον ΑΡΗ που θα ήταν δικοί του, θα κόστιζαν ελάχιστα και θα ετοιμάζονταν ώστε να βοήθησουν τον ΑΡΗ να επανέλθει στη φυσική του θέση.Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ίσως να του έφερναν και κάποια έσοδα κάποια στιγμή.Έτσι χτίζεται μια όμάδα και όχι με τον τρόπο που ήθελε ο κύριος Καλαιτζίζης ο οποίος χωρίς κανέναν ενδιασμό χάρισε την περιουσια της.Για μένα όμως δεν φταίει τόσο αυτός, όσο αυτοί που του το επέτρεψαν!!!

Giorgos T. είπε... 25 Οκτωβρίου 2014 στις 1:55 μ.μ.

Ποσο δικαιο εχεις αδερφε....

Αφησε την ομαδα γυμνη ο Καλαιτζιδης και τωρα τρεχουμε... Και οι αλλοι οι φωστηρες τον αφησαν να κανει προετοιμασια με 15 παικτες !