Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ηρακλής Αμπελοκήπων - ΆΡΗΣ 0-0 ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ...

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας, με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό του, ο ΆΡΗΣ πέταξε στα σκουπίδια ακόμα 2 βαθμούς από το φετινό μαραθώνιο, σε μία ισοπαλία που αποτελεί τεράστιο πισωγύρισμα για την ομάδα.

Από εδώ και πέρα πλέον άπαντες καλούνται να βάλουν το κεφάλι κάτω και να βλέπουμε μόνο νίκες γιατί τα μυαλά μας πονάνε... Πάμε να δούμε τι έγινε στον αγώνα.





Ο αγώνας

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παρέταξε τον ΆΡΗ με το γνωστό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν και πάλι ο Καρατζιοβαλής, με την 4άδα της άμυνας να αποτελείται από τους Λιόνη, Λιόλιο, Φερνάντες και Γκόλια. Στο κέντρο ήταν ο Σουνάς με τον Προβατίδη, δεξιά ο Ρένια, αριστερά ο Μάριος Παπαδόπουλος και δίδυμο στην επίθεση ο Μάουρο Πόι με τον Παναγιώτη Ατματσίδη.

Το πρώτο ημίχρονο σε όλη τη διάρκειά του ήταν πανομοιότυπο. Ο ΆΡΗΣ πίεζε συνεχώς στο μισό γήπεδο τον Ηρακλή, είχε ανάπτυξη αρκετά καλή στη μεσαία γραμμή ωστόσο λίγο η αστοχία στην τελική πάσα και λίγο τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων (προκλητικός ο άκρως επιεικής διαιτητής) του στέρησαν τις πολλές ευκαιρίες. 

Οι 2 καλύτερες ευκαιρίες του α' ημιχρόνου ήταν με τον Ατματσίδη, όμως και στις 2 επενέβη εξαιρετικά ο αντίπαλος γκολκίπερ. Κάποιες μικροευκαιρίες ακόμα για τον ΆΡΗ, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να έχει 2 καλές ευκαιρίες, με τη 2η, προς το τέλος του ημιχρόνου, να σώνεται με υπερένταση από τον Γκόλια τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν παρόμοια, και ακόμα πιο έντονη. Στο 52' ο Ζιάκας (τερματοφύλακας του Ηρακλή) απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Λιόλιος έσωσε τον ΆΡΗ πάνω στη γραμμή.

Στη συνέχεια είχαμε πάρα πολλές φάσεις όμως λίγο η αστοχία και λίγο η άμυνα και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν επέτρεψαν στον ΆΡΗ να σκοράρει. Στο 71' ο Πόι έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον ίδιο παίκτη στο 80' να αστοχεί και πάλι από πλεονεκτική θέση. 

Ο Προβατίδης στο 85' μπροστά από την εστία έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την Ευκαρπία, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Φερνάντες έσωσε την ομάδα και πάλι πάνω στη γραμμή. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Καπνίδη που ήταν ολομόναχος να περνάει αόυτ.



Συμπέρασμα

Αυτή ήταν και η τελευταία επιτρεπτή γκέλα για φέτος. Τέρμα τα ψέματα. Από εδώ και πέρα, αν θέλετε να τα πάμε καλά, βιάστε πάσης φύσεως χωριά που θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Ακόμα να καταλάβετε μάλλον ότι αν ο ΆΡΗΣ φέτος δεν ανέβει τελείωσε... Ακόμα και τώρα που το έγραψα τρέμει το χέρι του. ΝΙΚΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!





ΆΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 19 Οκτωβρίου 2014 στις 7:22 μ.μ.

Να τα βλεπει ο Καλαιτζιδης αυτα που αφησε την ομαδα γυμνη αγωνιστικα και εδιωχνε παικτες για να εχει βασικο τον ρενια !

τοσες αλχημειες στην ομαδα , ουτε στον μεσαιωνα δεν γινονται :
το αριστερο μπακ εγινε δεξι , το εξτρεμ εγινε κεντρικος χαφ και το αλλο εξτρεμ επιθετικος...

Ανώνυμος είπε... 19 Οκτωβρίου 2014 στις 9:34 μ.μ.

Συνέλθετε ΟΛΟΙ σας διότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.... Μας βγάλατε την ψυχή πέρσι στην Α΄ δεν θα έχουμε τα ίδια και φέτος στη Γ΄.... Όποιος δεν μπορεί, να πάρει τον πούλο.... ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.....