Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Άρης - Γιαβόρ Ματις 0-0 , φιλικό στην σκιά των εξελίξεων...

Το πρώτο του φιλικό έδωσε χθες ο Άρης , κόντρα στους...ξυλοκόπους της Γιαβόρ που μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήρθαν στην Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας ήταν αδιάφορος και είχε λίγες μόνο καλές στιγμές. Η κερκίδα άδεια με ελάχιστο κόσμο να δίνει το παρών , που φανερώνει τον έντονο προβληματισμό και την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών...





Ο Άρης που ούτε 18αδα δεν συμπλήρωνε , χρησιμοποίησε τους "θεωρητικά" βασικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ ,σε σύστημα 4-2-3-1. Οι  μεσοεπιθετικοί άλλαζαν συνεχώς θέση και προσπαθούσαν να βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο ,αφήνοντας χώρο στα πλάγια για να ανεβαίνει ο Ψυχογιός με τον Λιόνη . Ο Σανιά , που έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση , έπαιρνε την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς και προσπαθούσε να οργανώσει από πίσω το παιχνίδι.Οι κεντρικοί αμυντικοί μας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα , και όποτε χρειάστηκε ο Καλογεράκης ήταν εκεί που έπρεπε για να μπλοκάρει κάποια σέντρα ή κάθετη πάσα.

Κάποια στιγμή στο 2ο ημίχρονο ο Καλαιτζίδης αποφάσισε να δοκιμάσει το 4-4-2 ,χωρίς να αλλάξει όμως η "νωχελική" εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά απείλησε ελάχιστα , με τον Σταυρόπουλο και τον Σουνά.


Για την φιλοξενούμενη Γιαβόρ , δεν θα αναφερθώ σε κάτι. Οι άνθρωποι δεν είναι ποδοσφαιριστές και δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα άλλο πέρα από σκληρά τάκλιν και αγκωνιές. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι φιλικά με ομάδες "αμφιβόλου" ποιότητας μόνο κακό κάνουν ,αφού οι Σέρβοι κατάφεραν σε πολλές περιπτώσεις να τραυματίσουν τους παίκτες μας με το αντιαθλητικό παιχνίδι τους.

Γενικά , οι νεαροί παίκτες μας έδειξαν διάθεση , είχαν τρεξίματα και ορισμένες καλές προσπάθειες αλλά πέρα από αυτά , η κατάσταση της ομάδας δεν εμπνέει καμία αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι φανερό ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό , με παίκτες πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων. Από τεχνικής άποψης , ο Σανιά ξέρει περισσότερη μπάλα από όλους τους μεσοεπιθετικούς μας μαζί.Για όλα τα παραπάνω , δεν φταίνε φυσικά  οι ίδιοι οι παίκτες που χθές προσπάθησαν πολύ . Το φταίξιμο είναι της ανύπαρκτης διοίκησης και ΌΛΩΝ των φορέων που αρνούνται να δούνε την αλήθεια κατάματα και καταδίκασαν την ομάδα σε αυτή την αγωνιστική ανυπαρξία.


Από το χθεσινό φιλικό υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα. Αν στην σημερινή συνάντηση οι φορείς καταλήξουν στην Β εθνική , χρειαζόμαστε 11 παίκτες για βασικούς !  Σε αντίθετη περίπτωση , θα είμαστε ο περίγελος του κάθε χωριού και στην Β εθνική...

Η ενδεκάδα του Άρη :

Καλογεράκης : Ήταν θεατής του αγώνα , αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να μπλοκάρει την μπάλα. Έδειξε γενικά καλά στοιχεία και σωστές τοποθετήσεις.

Ψυχογιός : Καλό παιχνίδι από το δεξί μπακ του Άρη. Βοήθησε πάρα πολύ επιθετικά ενώ και αμυντικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Λιόνης : Λίγα πράγματα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Δεν συνεργάστηκε καλά με τα εξτρέμ και δεν προωθήθηκε αρκετά. Αμυντικά τον ταλαιπώρησαν οι Σέρβοι που ανέβαζαν συνεχώς 2 παίκτες από την πλευρά του.

Γιαννίτσης : Πολύ καλά εμφάνιση , κέρδισε μονομαχίες και έδιωξε την μπάλα όταν έπρεπε.

Γκόλιας : Ορεξάτος ,δυναμικός , με τρεξίματα , αλλά στα αρνητικά μετράνε τα 2-3 πολύ σκληρά τάκλιν που έκανε. Αν δεν ήταν φιλικό θα μπορούσε να δει και κόκκινη κάρτα.

Λεμονής : Μέτριος ο νεαρός , χωρίς σταθερή απόδοση. Χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Σανιά : Η ευχάριστη έκπληξη ! Σωστές πάσες , καλή τεχνική και πολλά τρεξίματα.

Σουνάς : Πέρα από ορισμένες καλές ενέργειες , κινήθηκε στην μετριότητα. Στα θετικά το ότι έδειξε να έχει αρκετά τρεξίματα , κάτι που δεν είδαμε πέρσι...

Σταυρόπουλος : Δεν μπόρεσε να βοηθήσει παρά ελάχιστα. Χάθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς της Γιαβόρ που τον έβγαζαν εκτός διεκδίκησης με ευκολία.

Ρένια : Λανθασμένες τοποθετήσεις και πολύ κακές μεταβιβάσεις , έδειξε ότι δεν αποτελεί αξιόπιστη λύση. Θέλει πολύ δουλειά...

Καπνίδης : Κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και εξαφανισμένος στο δεύτερο. Δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο ενώ φάνηκε ότι δεν έχει και καλή τεχνική.


6 σχόλια:

Unknown είπε... 19 Αυγούστου 2014 στις 2:51 μ.μ.

Ευχαριστουμε Γιωργο για την εικονα που μας εδωσες απο το φιλικο... Βεβαια κανεις δεν ξερει ποσο σημασια εχει αλλα πρεπει να ασχολουμαστε γιατι ειμαστε και μπαλαδοφατσες (:Ρ) οχι δικηγοροι-λογιστες-κλπ...

Giorgos T. είπε... 19 Αυγούστου 2014 στις 4:43 μ.μ.

Μετά από μήνες που ασχολούμαστε με διοικητικά , νομικά και φήμες , καιρός ήταν να γραφτεί και ένα καθαρά αγωνιστικό άρθρο.

Πιθανόν βέβαια να είναι το πρώτο και τελευταίο παιχνίδι των συγκεκριμένων παικτών , αν βέβαια οι φωστήρες μας αποφασίσουν να παμε στην Γ εθνική...

Ανώνυμος είπε... 19 Αυγούστου 2014 στις 7:09 μ.μ.

Περίμενε κανείς περισότερα πράγματα; Έπρεπε όλοι να ξέρουμε ότι τα ψέματα κάποτε τελειώνουν!!!

Giorgos T. είπε... 20 Αυγούστου 2014 στις 3:06 μ.μ.

πραγματικα... λες και υπηρχε κανενας που πιστευε τον Στεφανιδη !

Αυτοι που τον ψηφισαν η ηταν εντελως μαλακες η (το πιθανοτερο) ηταν σκυλακια καποιου "πρωην" που δεν γουσταρει να χασει την περιουσια του.