Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Έγιναν οι πρώτες κινήσεις !

Η ΠΑΕ προχώρησε , τις τελευταίες μέρες , σε μερικές ουσιαστικές κινήσεις   , ανανεώνοντας συμβόλαια και ανακοινώνοντας συμφωνίες με παίκτες.

Παράλληλα ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο , σε προσιτές τιμές.





Η πρώτη κίνηση ήταν ήταν η ανανέωση του συμβολαίου με τον Ψυχογιό ως το 2015. Ένας παίκτης που πέρασε από...χίλια κύματα  πέρσι ,αφού μερικοί προπονητές των είχαν βασικό και αναντικατάστατο  ενώ άλλοι προτιμούσαν τον Καραγκούνη (Ε-Λ-Ε-Ο-Σ). Πολύ σωστή κίνηση λοιπόν από την διοίκηση Στεφανίδη ,αφού ο Ψυχογιός έδειξε όσες φορές αγωνίστηκε ότι είναι υπερπολύτιμη μονάδα για τον Άρη.

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του».

Η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ αφορά τους Σουνά , Σταυρόπουλο και Γιαννίτση που την Δευτέρα θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Και αυτό είναι επιτυχία για την ΠΑΕ , αφού οι 2 πρώτοι ήταν κοντά στο να καταθέσουν προσφυγή και ο Γιαννίτσης είχε πρόταση και από άλλη ομάδα , την οποία όπως φαίνεται δεν θα δεχτεί.  Τα παιδιά έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να προσφέρουν λύσεις , για αυτό και υπήρξε ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για την απόκτησή τους...


Επίσης ανακοινώθηκε και επίσημα ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν από Δευτέρα 7 Ιουλίου. Αυτά θα περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος , τον πρώτο αγώνα κυπέλλου και ένα φιλικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο ARIS F.C.

3 σχόλια:

Στεφανίδης είπε... 5 Ιουλίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

Όλοι διαρκείας μάγκες, βοηθείστε με να σας βοηθήσω…είμαι σε μεγάλη φόρμα τώρα τελευταία, έφαγα λάχανο Σκόρδα και Γαλανό, φέρνω χορηγιάρες, ανανεώνω συμβολαιάρες είμαι και ομορφάντρας όπως με δείχνει και ο γιώργαρος στη φωτό…τι άλλο θέλετε ,όλοι ντου στα διαρκείας…
ΒΟΗΘΕΊΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Giorgos T. είπε... 6 Ιουλίου 2014 στις 12:29 μ.μ.

οτι πει ο προεδρος παιδια ! στηριξη στηριξη στηριξη !
αγοραστε διαρκειας ,αγοραστε μπλουζακια , η οτι αλλο βρειτε και στηριξτε :P

(προεδρε , ποτε θα πληρωθω ειπαμε?)

Vamos_G1 είπε... 6 Ιουλίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

Έμπαινε πρόεδρα έμπαινε!!! Όσο για το φετινό μας σύστημα? Έτοιμο στο δίνω: ΝΙΚΑΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΛΙΚΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΓΟΥΡΔΟΥΜΠΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΩΝΑΣ!!!