Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ιαπωνία - Ελλάδα Preview

Την νίκη θα επιδιώξει στον σημερινό αγώνα ενάντια στην Ιαπωνία η εθνική μας ομάδα , για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Σάντος !






Ιαπωνία


Οι Ιάπωνες ηττήθηκαν με 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού , παρότι προηγήθηκαν στο παιχνίδι. Βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμάς και για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν.

Τα "δυνατά" ονόματα της Ιαπωνίας είναι οι δύο ακραίοι μπακ , Ναγκατόμο και Ουτσίντα,  όπως και οι επιθετικοί μέσοι Καγκάβα και Χόντα.


Πέρα από αυτούς οι Ιάπωνες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα ! Ναι μπορεί να είναι γρήγοροι , αλλά αυτή η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει πρέπει να σταματήσει !








Από την στιγμή που η Αυστραλία παίζει στα ίσια τους Ολλανδούς , η Χιλή στέλνει στους...καναπέδες τους Ισπανούς και το Μεξικό κόντεψε να κερδίσει την Βραζιλία  , ε τότε και Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Ελλάδα


Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα , η εθνική μας χρειάζεται την νίκη στον σημερινό "τελικό".

Ο Φετφατζίδης θα πάρει φανέλα βασικού στην θέση του Σαλπιγγίδη , ενώ επιστρέφει και ο Μήτρογλου στην ενδεκάδα στη θέση του Γκέκα.

Με αυτές τις κινήσεις ο Σάντος θέλει να κάνει την ομάδα πιο επιθετική και να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Στην άμυνα φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές , παρά τα τραγικά λάθη που μας στοίχησαν το παιχνίδι με την Κολομβία.

Μπορεί λοιπόν οι Ιάπωνες να είναι γρήγοροι , αλλά εμείς υπερτερούμε στο ψηλό παιχνίδι , λόγο του σωματότυπου των παικτών μας.  Αν κερδίσουμε λοιπόν τις προσωπικές μονομαχίες και εκμεταλλευτούμε τους Σαμαρά και Μήτρογλου μέσα στην περιοχή , τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την νίκη.

**Όσον αφορά τον επεισόδιο Μανιάτη - Τζαβέλλα :

Η εθνική δεν είναι ούτε μπαοκ ούτε γαύρος!!! Τις βλαχομαγκιές σας να τις κάνετε εκεί που περνάνε ( Βέροια , Πλατανιάς) , όχι όμως στην εθνική μας. Αντιπροσωπεύετε την Ελλάδα και από τη στιγμή που σας τίμησαν καλώντας σας  στην εθνική θα έπρεπε να είστε...στρατιωτάκια και να λέτε και ευχαριστώ !!!

Ούτε χάρη μας κάνετε που αγωνίζεστε , ούτε ανάγκη σας έχουμε. Αν δεν θέλετε και δεν μπορείτε και νομίζετε ότι σας πιέζουν , να φύγετε...χθες ! 

** Η άποψη μου είναι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έπρεπε ήδη να πετάνε για Ελλάδα ! Κουκουλώνοντας τα γεγονότα το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύνεται αλλά διογκώνεται. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν...στρατόπεδα στην εθνική και αυτό θα έχει επίπτωση μέσα στο γήπεδο στο μέλλον.



Όπως και να έχει ,

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ !

...δεν σταματώ να τράγουδω ποτέ...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουνίου 2014 στις 7:12 μ.μ.

0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ