Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Φήμες για Ελληνικό Χρυσό...

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο Άρης είναι κοντά στο να εξασφαλίσει χορηγία 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από την  "Ελληνικός χρυσός".

Παρότι τίποτα δεν είναι επίσημο , τα περισσότερα αθλητικά site το παρουσιάζουν ως "σίγουρο"  και ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από οπαδούς!





Να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρόταση (αν ισχύει τελικά)  , θα είναι   με προϋπόθεση την συμμετοχή του Άρη στην ΄Β εθνική. Αν πέσουν οι υπογραφές , τότε  ο Άρης θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Η άποψη μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Ένα μεγάλο ΝΑΙ ! Γιατί αν μπει ένα τέτοιο ποσό στα ταμεία από τον βασικό χορηγό και υπολογίσουμε πιθανά έσοδα από τηλεοπτικά και άλλες χορηγίες , τότε ΙΣΩΣ να μπορούμε να παίξουμε στην Β εθνική και να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω όμως , θεωρώ εντελώς αστείες τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών της ομάδας , που δεν θέλουν καμία ανάμιξη με την συγκεκριμένη εταιρεία. Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνετε , τον πρίγκηπα καβάλα στο άλογο? Γιατί τα τελευταία χρόνια πολλοί τέτοιοι εμφανίστηκαν για να αποδειχθεί τελικά ότι ούτε λεφτά για περίπτερο δεν είχαν...

Άλλοι λένε ότι η εταιρεία είναι "στιγματισμένη" , ότι είναι "βρώμικη" ,ότι είναι επιζήμια (!!!) και ότι θα κάνει το ευρύ κοινό να αντιπαθήσει τον Άρη.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !


Καταρχάς:

- Είδαμε τα τελευταία χρόνια την κατάσταση στην οποία περιήλθε η ομάδα μας. Και όλα αυτά έγιναν από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ . Από "παιδιά" που αγαπούσαν την ομάδα , που ήθελαν να την φτάσουν ψηλά , που ήθελαν να μας προστατεύσουν από "κακόβουλες" εταιρείες. Αλλά όχι !  " Ο Άρης είναι ένα άρμα μόνο του" , όπως είπε παλαιότερα γνωστός παράγοντας. " Εμείς μπορούμε μόνοι μας" ειπώθηκε και έγινε το "πρωτοποριακό" πείραμα με την ΚΜΑ , με την γνωστή κατάληξη... ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !

- Παρόμοιες αντιδράσεις είχαμε πριν λίγα χρόνια , όταν είχε εμφανιστεί η DOYEN ως υποψήφιος επενδυτής. Οι αντιδράσεις ήταν και τότε...παρόμοιες. Φυσικά αποδείχθηκε  (για όσους έκαναν μια μικρή έρευνα) ότι η εταιρεία ούτε "πλασματική"ήταν , ούτε χρεοκοπημένη , όπως έλεγαν τότε οι "αρειανάρες" οι πρόεδροι .  Δείτε το και το σχετικό άρθρο για να καταλάβετε...

- Όσοι λένε ότι η εταιρεία είναι επιζήμια.... ας πάνε σε ψυχίατρο !

-Θα γίνουμε αντιπαθείς  λέει στο ευρύ κοινό ? Δηλαδή μέχρι τώρα μας συμπαθούσαν όλοι ε??? Περιμένουν δηλαδή έτοιμοι στα σπίτια τους για να εκφράσουν το μίσος και την απέχθεια τους???
Μας συμπαθούσαν τόσο καιρό , για αυτό μας έσφαζαν τα κοράκια και οι φυλλάδες τόσα χρόνια??? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ????

 -Όσο για το αν είναι "στιγματισμένη" η εταιρεία , εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική...


Με απλά λόγια , αν ισχύει η πρόταση , θα είναι εντελώς ΗΛΙΘΙΟ από μέρους μας να αρνηθούμε , λόγο του κλίματος που καλλιεργούνε μερικοί...

10 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 17 Ιουνίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

Για το καλο τουΑΡΗ και αριστεροι και δεξιοι και μαυροι και ασπροι και πουστηδες να ναι.
Εκτος απο τουρκοι(εχω και εγω τα κολληματα μου)

Vamos_G1 είπε... 17 Ιουνίου 2014 στις 11:03 μ.μ.

Giorgo 100% σύμφωνο με βρίσκει το άρθρο σου.

Συμφωνείστε λοιπόν κύριοι της "διοίκησης" με τον Χρυσό, πάρτε κ τα τηλεοπτικά όπως έκανε το αεκάκι κ μετά βγείτε κ πείτε στον κόσμο: "να εμείς κινούμαστε, σας θέλουμε όμως κ σας δίπλα μας, ελάτε κ πάρτε διαρκείας"! Τότε μάλιστα να βοηθήσουμε. Όχι όμως δεν κάνουμε τπτ, ξύνουμε τα τέτοια μας, βγάζουμε διαρκείας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ κ να έχετε κ την απαίτηση να στηρίξει ο κόσμος...

Giorgos T. είπε... 17 Ιουνίου 2014 στις 11:20 μ.μ.

Αν τα κανει αυτα ο Στεφανιδης , τοτε και θα τον ψηφισουμε και διαρκειας θα παρουμε εννοειται.

Πρωτα οι υπογραφες ομως και μετα τα διαρκειας !

Ανώνυμος είπε... 18 Ιουνίου 2014 στις 7:45 μ.μ.

Το κακό που θέλει να κάνει αυτή η εταιρεία στην υγεία μας και στο περιβάλλον θα το λουστείς κι εσύ κι εγώ και όλοι μας.Και το έχει προαναγγείλει όλη η πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης μας και όχι μόνο.
Το καλό είναι ότι το έργο αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Αυτοί που θέλουν να αναστήσουν την ομάδα με βρώμικα λεφτά βαμμένα με αίμα, και όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό, είναι εν γνώση τους και είναι δική τους απόφαση.
Οι υπόλοιποι όμως, που έχουμε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης... επίτρεψέ μας να αντιδράσουμε κ να γυρίσουμε την πλάτη μας.
Εσύ θέλεις να σωθεί μια ομάδα, που αγαπώ και μεγάλωσα μαζί της, και κάποιοι θέλουν να σωθεί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.

Oρκ είπε... 19 Ιουνίου 2014 στις 1:06 π.μ.

Συμφωνώ σε όλα με τον ανώνυμο. Τα παιδιά μου δεν θα με συγχωρούσαν ποτέ αν έκλεινα τα μάτια μου και τα αυτιά μου και δεν αντιδρούσα στην καταστροφή του τόπου μου. Ενημερωθείτε παιδιά για το τι κάνει η συγκεκριμένη εταιρία στη Χαλκιδική, υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο...το οφείλουμε στα παιδιά μας , μακάρι η ομάδα μου (κόσμος - συνδεσμιακό κίνημα) να με κάνει περήφανο με την απόφασή της να μην ξεπουληθεί για τα χρήματα και να μην πετάξει αξίες και ιδανικά...Δεν υπάρχει το δίλημμα ματωμένα λεφτά και επιβίωση ή αφανισμός. Ο Άρης δεν αφανίζεται γιατί είναι ιδέα και για πολύ κόσμο συμβολίζει την αξιοπρέπεια την περηφάνια και την μαχητικότητα απέναντι σε κάθε τι βρώμικο και στημένο. Ο Άρης κινδυνεύει όμως μόνο με την αλλοίωση της ίδιας του της ψυχής , την αλλοτρίωση δηλαδή του συμβολισμού του . Μην σκοτώσετε την ιδέα μου, την θρησκεία μου, την ιδεολογία μου, την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου.

Vamos_G1 είπε... 19 Ιουνίου 2014 στις 2:13 π.μ.

Παιδιά μην ξεφεύγετε από τα όρια της πραγματικότητας κ μεταφέρεστε σε παράλληλα σύμπαντα. Μην λέτε για "ματωμένα λεφτά" κ "σωτηρίες του τόπου" κ μην μπλέκεστε με θεωρίες περί "ιδεών κ συμβολισμών" γιατί εκτίθεστε... Το να είστε εναντίον της συγκεκριμένης πρότασης είναι φυσικά δικαίωμα σας, αλλά αυτού του είδους η επιχειρηματολογία (κ το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας αλλά επειδή το πιστεύω) αγγίζει τα όρια της γραφικότητας.

Giorgos T. είπε... 19 Ιουνίου 2014 στις 10:59 π.μ.

Κακα τα ψεματα , η ολη ιστορια που δημιουργηθηκε με τον Ελληνικο Χρυσο , οφειλετε καθαρα σε πολιτικα παιχνιδια! Και εμεις εδω μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !

Ποια πανεπιστημιακη κοινοτητα ?
Γιατι εγω βλεπω ορισμενους καθηγητες να τα λενε αυτα , οι οποιοι εμφανιζονται συχνα πυκνα στην τηλεοραση και εχουν αποψη για ολους και για ολα !

Η διακιοσυνη εκρινε οτι τα μετρα που περνει η εταιρεια ειναι επαρκη.

Φυσικα και ειναι ο καθενας ελευθερος να εχει την αποψη του , απλα οπως λεει και ο Vamos ,δεν μπορω να δεχθω τα συγκεκριμενα επιχειρηματα περι ματωμενων χρηματων κλπ.

Δλδ ο Σαββιδης , ο Κοκκαλης ο Μαρινακης και ολοι αυτοι ειναι καθαροι και νομιμοι , αλλα αυτος που θα επενδυσει στον Αρη ειναι "βρωμικος" και "στιγματισμενος" ?

Ανώνυμος είπε... 19 Ιουνίου 2014 στις 6:59 μ.μ.

Και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου για την επένδυση στη Χαλκιδική.
Παρ' όλα αυτά θα έλεγα ναι στη χορηγία για τη σωτηρία της ομάδας.
Μήπως τα λεφτά του Σαββίδη , του Μελισσανίδη , του Κόκκαλη, του Σπανού, του Αλαφούζου, του Μπέου, του Ψωμιάδη και πολών άλλων είναι πιο καθαρα ή λιγότερο "ματωμένα";
Από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί να μην συμμετέχουμε με τους ίδιους όρους.

necon

Giorgos T. είπε... 20 Ιουνίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

Αυτο ακριβως... Σημερα παντως εβγαλε ανακοινωση ο super 3 και λεει οτι ειναι αντιθετος στην χορηγια.

Παροτι ειμαι μελος του συνδεσμου , τον τελευταιο χρονο δεν συμφωνω με τις αποφασεις που πηραν κατα καιρους.

Δλδ ρε παιδια προτιματε την Γ εθνικη ? Εχουμε την ταση να δημιουργουμε φαντασματα και ματωμενα χρηματα εκει που δεν υπαρχουν !

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουνίου 2014 στις 7:08 μ.μ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΡΩΣΕΤΕ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ