Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Same Color - Same Madness...

Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο στην αδελφοποίηση των φιλάθλων της Watford και του Άρη, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα την αναγνωρισιμότητα που τυγχάνουμε ως φίλαθλοι ακόμη και στο εξωτερικό. 

Χθες λοιπόν μετά από σχετική πρόσκληση, είχαμε μια πολύ δυνατή παρουσία στον αγώνα της Charlton με την Watford. Τα κιτρινόμαυρα αδέλφια μας φρόντισαν να βρουν 7 εισιτήρια τα οποία πλήρωσαν οι ίδιοι (!) ώστε να τους συνοδεύσουμε, να φωνάξουμε όλοι μαζί τόσο για την Watford όσο και τον Άρη, να τους δώσουμε ιδέες για νέα συνθήματα κλπ. Πραγματικά, περάσαμε πάρα πολύ καλά και τους ευχαριστούμε για αυτό. 

Η συνάντηση με τα παιδιά και τον αρχηγό του συνδέσμου τους (The 1881)
Συνάντησα τον William και πραγματικά απόρρησα με το πόσα πράγματα γνωρίζει σχετικά με την ομάδα μας. Το ακόμη πιο απίστευτο είναι το πως ξεκίνησε η γνωριμία του με την ομάδα του Άρη. Συζητούσε με φίλους του για το πως μπορεί να γίνει πιο ενεργή η κερκίδα τους. Ένας φίλος του που ήταν οπαδός της Manchester City, του πρότεινε να μπει να δει μερικά βιντεάκια των οπαδών του Άρη, αφού οι συγκεκριμένοι οπαδοί ήταν αυτοί που του έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση από την επίσκεψη τους στο Manchester!

Το πρώτο βίντεο που είδε ήταν από αγώνα μπάσκετ με τον συμπολίτη, τότε που έσβησαν τα φώτα και άναψαν οι πυρσοί. Αυτό ήταν! Μου έλεγε ότι δεν πίστευε στα μάτια του. Στη συνέχεια είδε βίντεο από το φιλικό με την Boca. Έκανε σχόλια σε κάποια από αυτά και μερικοί δικοί μας του απάντησαν. Με 1-2 παιδιά από Θεσσαλονίκη έγινε φίλος και κάπως έτσι γνωρίστηκε και με εμάς που μένουμε μόνιμα Λονδίνο.

Charlton - Watford στις 19:45. Ραντεβού νωρίτερα στην pub...
Όλες τις προηγούμενες ημέρες κανονίζαμε τα τυπικά. Βρεθήκαμε κέντρο, στην περιοχή London Bridge σε μια pub, 4-5 ώρες πριν το ματς. Η γνωριμία με τα παιδιά έγινε και μετά από 1-2 μπύρες άρχισαν τα πρώτα συνθήματα. Περιττό να πω ότι στο τέλος όλη η pub ήταν στο πόδι... 




Βοήθησε ο καιρός και τα συνθήματα συνεχίστηκαν έξω στους δρόμους!


Η πορεία προς το γήπεδο
Οι Άγγλοι σε γενικές γραμμές είναι πολύ καθώς πρέπει και ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επικρατεί απόλυτη ησυχία. Οι περισσότεροι διαβάζουν βιβλία και εφημερίδες... Αυτή η ατμόσφαιρα άλλαξε. Το τι έγινε μέσα στο τρένο είναι δύσκολο να το περιγράψω...

Στο γήπεδο της Charlton




Η αναγνώριση από τους αντίπαλους οπαδούς

Φανέλα ενθύμιο
Στο τέλος του αγώνα μερικοί παίκτες της Watford ήρθαν και πέταξαν τις φανέλες, ακόμη και τα παπούτσια τους για να ευχαριστήσουν όλους εμάς που τους ακολουθήσαμε εκτός. Ήμουν ένας από τους τυχερούς που άρπαξα μία... Μάλισταν ήταν η φανέλα ενός παίκτη που είναι γνωστός στα ελληνικά γήπεδα, ενώ είχε ακουστεί και για Άρη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δυστυχώς δε μας έκανε, ενώ ο Μούτας προτίμησε τον Έλσνερ!

Εκδρομή στην Ελλάδα
Το σίγουρο είναι ότι το χθεσινό ήταν απλά η αρχή. Είναι βέβαιο ότι θα τους επισκεφτούμε ξανά. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συνέχεια ποστάρουν βιντεάκια και φωτογραφίες στο γκρουπάκι μας.

Από εκεί και πέρα οι Άγγλοι προγραμματίζουν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Τους εξηγήσαμε ότι η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη, λόγω πτώσης της ομάδας. Παρόλα αυτά αυτοί είναι απτόητοι. Γύρω στα 15 παιδιά κανονίζουν να κλείσουν εισιτήρια για μέσα - τέλη Οκτωβρίου. Θα σας ενημερώσουμε και τυπικά μέσω του blog όταν θα ξέρουμε ημερομηνίες ώστε όποιος μπορεί να κανονίσει να πάει μαζί τους για μπύρες. Αλλά να ξέρετε: πίνουν αρκετά (ως αυθεντικοί Άγγλοι)!

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν μπορώ να ποστάρω εδώ τα βιντεάκια... Όποιος μπορεί ας μπει στην σελίδα μας στο facebook: Άρης - God of War για να ρίξει μια ματιά στο το τι έγινε στην πλατφόρμα των τρένων και στη διάρκεια της διαδρομής, με συνθήματα Άρη...

8 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 2:27 π.μ.

Καλοπερνατε βλεπω στο Λονδινο ;)

ας ερθουν τα παιδια οποτε θελουν , εμεις εδω θα ειμαστε !

VardARIS είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 2:30 π.μ.

Μαθαίνω πως κάλεσαν τον William για να του πάρουν συνέντευξη από Ελλάδα...

Άλλη μια πρωτιά το Aris - God of War!

Ελεύθερα ας μπουν εδώ και ας πάρουν υλικό, (αρκεί να γράψουν την πηγή).

Vamos_G1 είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 2:01 μ.μ.

Πολύ αντιγραφή πέφτει εκεί προς pressaris μεριά Βαρδ...

VardARIS είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 2:17 μ.μ.

Όχι μην είμαστε άδικοι, δεν αντέγραψαν κάτι. Ίσα - ίσα πολύ γρήγορα ανακάλυψαν το θέμα και μπράβο τους.

Απλά κάποια πράγματα που είπε ο William δεν τα μετέφρασαν σωστά. Λέει για παράδειγμα ότι:

"Πριν λίγες μέρες ήρθαν από την Ελλάδα 8 παιδιά και παρακολουθήσαμε παιχνίδι στο γήπεδό μας" ή "κρατάμε επαφες με τον Super 3 Λονδίνου".

Όλοι όσοι παρεβρέθηκαν σε παιχνίδια της Watford ήταν παιδιά που μένουμε Λονδίνο.

Και κάτι άλλο Super 3 Λονδίνου δεν υπάρχει (προς το παρόν). Απλά ο William λόγω της σελίδας μας στο fb νόμιζε πως έχουμε σύνδεσμο...

Vamos_G1 είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 3:43 μ.μ.

Ήταν λίγο στο πόδι το ρεπορτάζ! Πάντως πρώτη μούρη είσαι κ στο press!

Ανώνυμος είπε... 1 Μαΐου 2014 στις 11:19 μ.μ.

http://www.pressaris.gr/pressaris-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1

Βαρδαρη εισαι αυτος με την μπυρα στο χερι?χαχα

VardARIS είπε... 2 Μαΐου 2014 στις 1:31 π.μ.

Όλοι μπύρες πίναμε! Αν μπλέξεις με Άγγλους...