Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΑΕ ΆΡΗΣ: Υποψήφιοι Επενδυτές

Με αφορμή το σημερινό ξέσπασμα του Γιώτα περί επενδυτών (Γαλανός και Ρώσσοι), θα ήθελα να αναφερθώ σε μία από τις εταιρείες που ακούστηκε παλαιότερα ότι θα αναλάβει τον Άρη - την εταιρεία DOYEN.
Στον Άρη γενικότερα έχουμε την τάση να γενικεύουμε λέγοντας ότι ο κάθε υποψήφιος είναι μπατίρης, τυχάρπαστος ή απατεώνας. Από ότι φαίνεται το σύστημα δουλεύει καλά, ώστε μερικοί που αρέσκονται να κατέχουν τον τίτλο του Προέδρου, να μην αποχωρίζονται τις αγαπημένες τους καρέκλες. 

Εκείνη την περίοδο λοιπόν, με το που ακούστηκε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ενδιαφέρεται για τον Άρη, αυτομάτως δημοσιεύτηκαν άρθρα που ανέφεραν ότι είναι χρεωκοπημένη, ότι είναι ένα φάντασμα, ότι κρύβονται από πίσω Τούρκοι (που δε θέλουν το καλό του Άρη και της Ελλάδας). Δεν εξετάζω το αν ήταν μία απλή φήμη - όπως τελικά αποδείχθηκε, απλά θέλω να τονίσω το πόσο εύκολα μηδενίζουμε τα πάντα, με απώτερο στόχο το να παραμείνει ο Άρης δέσμιος στα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. 

Από τη μια είναι λογικό να έχουμε αμφιβολίες. Άλλωστε τόσοι και τόσοι ήταν υποψήφιοι για τον Άρη και αποδείχθηκαν απένταροι, ποιον να πρωτοθυμηθούμε: τους Αραβο-Ισπανούς με τα πιτόγυρα και τα λάδια, τον μεγιστάνα εξ Αμερικής Ζαχουδάνη, τον πρόσφατο Κωνσταντινίδη που δεν μπορεί να αγοράσει ούτε την Δόξα Δράμας, ή τον α-Πλα;

Η εταιρεία Doyen
Στόχος μου δεν είναι να τους κάνω διαφήμιση, δεν την χρειάζονται άλλωστε οι άνθρωποι. Εγώ τυχαία γνώρισα την εταιρεία τον καιρό που μένω Λονδίνο (τα τελευταία 3 χρόνια).

Τυγχάνει να εργάζομαι στον συναυλιακό χώρο του The O2 Arena. Ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενεί όλα τα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και όχι μόνο σκηνής (π.χ. μπορούν να διεξαχθούν αγώνες τένις, μπάσκετ, μποξ κλπ).
Το συγκεκριμένο στάδιο έχει χωρητικότητα 23.000 κόσμο, ενώ υπάρχουν και 100 σουίτες οι οποίες ενοικιάζονται από εταιρείες ανά χρόνο. Μόνον η αφρόκρεμα των εταιρειών του Λονδίνου μπορεί και νοικιάζει εκεί σουίτες, αφού αυτές είναι πανάκριβες, 150.000 - 200.000 £ τον χρόνο + έξοδα για ποτά, φαγητό κλπ!!!

Στη λίστα με τις εταιρείες που διαθέτουν σουίτα μαζί μας είναι εταιρείες όπως: JP Morgan, BMW, Nissan, O2, Nokia, Sony, Barclays, Credit Suisse και μεταξύ άλλων και η Doyen!

Η θέα του γηπέδου μέσα από την σουίτα της Doyen... (Εκείνη την ημέρα είχαμε αγώνες για το Ultimate Fighting Championship - UFC, εξ ου και το κλουβί στο κέντρο του γηπέδου!). 




Καταλήγοντας λοιπόν θα έλεγα μακάρι να μας είχε αναλάβει μια εταιρεία σαν την Doyen, ή μια αντίστοιχή της, αφού σίγουρα θα άλλαζε το επίπεδο της ομάδας μας. 


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

ΑΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 27 Μαΐου 2014 στις 3:16 μ.μ.

Που τετοια τυχη αδερφε...

τωρα το καλυτερο που ακουγεται ειναι γ εθνικη με 1-2 εκατ μπατζετ.

θα μαθουμε αυριο τι θα γινει.

VardARIS είπε... 27 Μαΐου 2014 στις 10:10 μ.μ.

"Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι" λέει η λαϊκή ρήση. Πλέον είμαστε καχύποπτοι με όλους.

Για παράδειγμα μου κακοφάνηκε που σήμερα από τη μια στο Μετροπάοκ ο Μπούζος είχε συνέντευξη τον Πέρι, που μιλούσε για τον Γαλανό, ενώ από την άλλη ο Τσαλτίδης είχε τον Ζαμπέτα να λέει τα δικά του.

Μετά μάλιστα από λίγο βγήκαν και τα πρώτα άρθρα από το allaboutaris, που έλεγαν ιστορίες σχετικά με τις υποσχέσεις του Γαλανού προς το μπάσκετ του Ηρακλή - που δεν έγιναν ποτέ πράξεις.

Ρώτησα την άποψη φίλου μου Ηρακληδέα για τον Γαλανό. Μου είπε ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχει την οικονομική επιφάνεια για να σηκώσει μια ομάδα όπως ο Άρης.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν και άλλες προτάσεις ώστε να επιλέξουμε...