Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Διαγωνισμός Μπάσκετ 22η αγωνιστική: Ηλυσιακός - Άρης, Σάββατο 22/03/2014 στις 16:00

Σήμερα λίγο πριν το ποδόσφαιρο έχουμε και μπάσκετ. Στις 16:00 αντιμετωπίζουμε τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων. Ένα ματς στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Μάλιστα έχουμε χτίσει μια παράδοση κόντρα στην ομάδα του Ηλυσιακού με την οποία μετράμε μόνο νίκες - 11 - σε ισάριθμους αγώνες. Μπορεί πλέον η 6άδα να είναι μακρινό όνειρο, αλλά επιβάλλεται να κερδίσουμε τον τελευταίο και υποβιβασμένο Ηλυσιακό.
Ο Χαντ είναι και πάλι εκτός. Και εντός να ήταν βέβαια δε θα έκανε καμιά ιδιαίτερη διαφορά. Ο Μίνιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το ότι είναι τελευταίος ο Ηλυσιακός δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει. Μπορεί να μετράει μόλις 5 νίκες σε 21 αγώνες, αλλά και εμείς δεν έχουμε κάποιο ρεκόρ φέτος: μόλις 8 νίκες μέχρι στιγμής.

Ο Ηλυσιακός σκοράρει αρκετά. Το πρόβλημά τους είναι κυρίως στην άμυνα που δέχονται αρκετούς πόντους. Το τελευταίο παιχνίδι τους κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλό, αφού κατάφεραν να χάσουν μόλις με 83-77. Τελευταία τους νίκη αρχές Φεβρουαρίου κόντρα στον Πανελευσινιακό με 84-75. Από εκεί και πέρα 4 συνεχόμενες ήττες, παρόλα αυτά παλεύουν όλα τα παιχνίδια, π.χ. Τρίκαλα - Ηλυσιακός 88-87, Ηλυσιακός - ΚΑΟ Δράμας 70-74.

Οι μπουκ μας θεωρούν οριακό φαβορί, δίνοντας αβαντάζ 2,5 πόντων στον Ηλυσιακό. Ως όριο δίνονται οι 142,5.

Πρόβλεψη
Νίκη με 7 πόντους. 64-71, με πρώτο σκόρερ τον Μποχωρίδη!

Δώστε και εσείς τις προβλέψεις σας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Προβλέψτε τελικό σκορ και πρώτο σκόρερ από την ομάδα μας!

8 σχόλια: