Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Διαγωνισμός Basket 14η Αγωνιστική: ΆΡΗΣ - ΚΑΟΔ

Μετά το στραπάτσο από τον Κολοσσό τι ανάλυση να κάνεις;

Όταν χάνεις από μία κακή ομάδα σαν τον Κολοσσό τι σημαίνει αυτό για τη δική σου ομάδα;

Όταν βάζεις μόλις 58 πόντους στην έδρα σου με άθλια ποσοστά ευστοχίας και πραγματοποιείς τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς πως να κάνεις πρόβλεψη;

Ο Καοδ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Κολοσσό. Έκανε εκπληκτικό 1ο γύρο. Κέρδισε τον Ολυμπιακό. Άντε πείτε μου εσείς πως θα κερδίσουμε αυτό το ματς;

Το παιχνίδι είναι αύριο Σάββατο στις 18:00 χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.


Άρης
Η δικαιολογία για την ήττα από τον Κολοσσό είναι οι απουσίες των ψηλών. Στην πραγματικότητα όμως δεν έφταιξε αυτό. Με τους ψηλούς έτσι κ αλλιώς δεν παίζουμε. Τους πόντους τους τους έβαλε ο Ασημακόπουλος αλλά κ ο Κολοσσός δεν είχε κανά ψηλό φόβητρο. Αυτό που έφταιξε για την ήττα ήταν τα τραγικά ποσοστά ευστοχίας. Ειδικά αυτό στα 3ποντα ήταν το χείροτερο της δεκαετίας.

Αύριο πάλι θα λείπουν οι ψηλοί. Άρα πάλι θα έχουμε δύσκολο έργο. Αύριο θα έχουμε καινούριο προπονητή στον πάγκο με ότι κ αν σημαίνει αυτό. Αν έχουμε παρόμοια ποσοστά ευστοχίας ε θα χάσουμε πάλι. Και αν χάσουμε πάλι, τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Εκεί που κοιτούσαμε την 4άδα αρχίσαμε να κοιτάμε πίσω μας. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά έχουμε 1 μόλις νίκη παραπάνω από τον τελευταίο της βαθμολογίας.

Καοδ

Ο Καόδ έχει πολύ καλή ομάδα. Είναι σίγουρα καλύτερος από εμάς. Το πως τον κερδίσαμε στον 1ο γύρο είναι άξιο απορίας. Μάλλον τους πιάσαμε στον ύπνο. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 4 ήττες που σημαίνει ότι χάνει λίγο από τη δύναμη του. Μαζεύει πολλά επιθετικά ριμπάουν κ εκεί θα έχουμε πρόβλημα.

Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι του έχασε από τον Παλευσινιακό 73-67 αλλά στη συνέχεια κέρδισε εύκολα τα Τρίκαλα στην έδρα του. Πραγματικά το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Ελπίζω να μην σπασουμε τα καλάθια κ ο κόσμος να βοηθήσεθ να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Ο μπουκ μας θεωρεί outsider και δίνει 3.5 πόντους στον Καοδ!!

Πρόβλεψη

Πραγματικά η ήττα απο τον Κολοσσό, με απογοήτευσε. Πως να δώσω τώρα νίκη επί του Καοδ; Κατα βάθος πιστεύω ότι θα χάσουμε. Αλλά δε μπορώ να δώσω ήττα του Άρη στο Παλέ από τον Καοδ. Έλεος. Θεωρώ λοιπόν ότι η εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας ήταν εξαίρεση κ θα επιστρέψουμε στις προηγούμενες καλές εμφανίσεις.
Άρα:

Νίκη Άρη
79-77
Πρώτος σκόρερ Ασημακόπουλος (ναι ρε ο αρχηγός)

12 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 18 Ιανουαρίου 2014 στις 11:47 π.μ.

Σήμερα βάζουμε τέλος στις κακές εμφανίσεις και επιστρέφουμε στις νίκες!

Άρης - καοδ 74-71

Μποχωρίδης

jim είπε... 18 Ιανουαρίου 2014 στις 1:12 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vamos_G1 είπε... 18 Ιανουαρίου 2014 στις 1:13 μ.μ.

Καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, με την πλάτη στον τοίχο εμείς. Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά αν είμαστε τόσο άστοχοι όσο κ στο προηγούμενο ματς θα χάσουμε κ μάλιστα άνετα. Ας ελπίσουμε σε βελτίωση λοιπόν. 2η ήττα απανωτή στο Παλέ κ 3η συνεχόμενη αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα για την ομάδα. Αν κ το φοβάμαι το ματς, ήττα δεν δίνω, πολύ απλά γιατί δεν θέλω.

Προτείνω οριακή νίκη Άρη, σκορ 71-68 (3 πόντοι) κ πρώτο σκόρερ Πελεκάνο.

jim είπε... 18 Ιανουαρίου 2014 στις 1:13 μ.μ.

Ρίγη συγκίνησης πλημμύρισαν την νύφη του θερμαϊκού από το προγνωστικό για τον πρώτο σκόρερ που έδωσε ο θεσπέσιος διαχειριστής του μπλοκ μας.

Από την τόση συγκίνηση πήγα και αγόρασα όλα τα χαρτομάντιλα από τα περίπτερα, τα ψιλικατζίδικα και τα σούπερ μάρκετ της Νεάπολης. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον θα αρχίσω να αγοράζω χαρτί υγείας αφού τελείωσαν τα χαρτομάντιλα..

Στα του ματς:

Ο καόδ δεν είναι ομάδα εκτός έδρας. Αν δεν τους πάρουμε αυτούς θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.

Προβλέπω:

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη ΆΡΗ

Όριο διαφοράς πόντων: από 6 ως 10 πόντους

Ακριβές σκορ: 7 3 - 6 6

Πρώτος σκόρερ ΆΡΗ: Αθηναίου

Υ.Γ. Κλείνω γρήγορα. Η συγκίνηση μου δεν σταματάει με τίποτα από την πρόβλεψη του Ασημακόπουλου για τον Ασημακόπουλο. Πάω να πάρω 20-30 ρολά χαρτί υγείας . . .