Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Που χρειαζόμαστε ενίσχυση;;

Καλησπέρα σε όλους. Ο πρώτος γύρος έφτασε στο τέλος του, με τον ΆΡΗ να έχει μόλις 2 νίκες σε αυτά τα πρώτα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, καμία νίκη στην έδρα του και να βρίσκεται φυσιολογικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πέρα από αυτό, αποχώρησαν και 2 πολύ σημαντικοί παίκτες (Ουντότζι, Έλσνερ) για τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχει και το απαγορευτικό λόγω της μη αδειοδότησης, οπότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ενόψει του δεύτερου γύρου.




Όπως θα γνωρίζετε, λόγω του απαγορευτικού που προαναφέραμε, ο ΆΡΗΣ στη μεταγραφική περίοδο έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόλις έναν ΕΛΛΗΝΑ άνω των 24 ετών και απεριόριστους Κ24. Δηλαδή ξένος δεν γίνεται να αποκτηθεί. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα περιθώρια στενεύουν, οι επιλογές είναι εντελώς περιορισμένες και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί σε καθεμία υπόθεση.

Επειδή όπως ξέρετε μου αρέσει να κάνω τον προπονητή (αρνητικό αλλά δεν αλλάζει, ως γνήσιο προϊόν της θύρας 2), παρακάτω θα αναλύσουμε το ρόστερ και θα δούμε που κατά την άποψή μας χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, εξετάζοντας και κάποια ονόματα που έχουν ακουστεί. Περιμένουμε και τις απόψεις σας φυσικά, μη διστάσετε.

Ξεκινάμε, λοιπόν...

ΤΕΡΜΑ: Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Διούδης, ο οποίος θεωρείται -δικάιως- από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στη θέση του, και έχει μεγάλες προοπτικές, όμως μέχρι στιγμής είναι ασταθής και δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά. Από πίσω του ο Μπουζάνης που στα 2 ματς που τον είδαμε ήταν μετριότατος και ο άπειρος Γκελής.

Εδώ πολλοί θα πούνε ότι χρειαζόμαστε τερματοφύλακα, όμως εγώ στηρίζω Διούδη. Θεωρώ ότι ο ΆΡΗΣ έχει πολλά να κερδίσει από αυτό το παλικάρι, αρκεί και ο ίδιος να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλεύει πολλές ώρες την ΗΜΕΡΑ, αν θέλει να κάνει την καριέρα που του αξίζει.

ΣΤΟΠΕΡ: Εδώ υπάρχει πρόβλημα με την αποχώρηση του Έλσνερ, καθώς ήταν ο μόνος σταθερός μας στόπερ. Ο Πουλίδο δεν θέλω να τον ξαναδώ με τη φανέλα του ΆΡΗ, άσε που από ότι μαθαίνω μένει έξω για 3 μήνες, ο Κύργιας ήταν τραγικός στο ξεκίνημα αλλά έχει πλέον βελτιωθεί αισθητά και οι υπόλοιποι (Γιαννίτσης, Καρασαλίδης, Γκόλιας) δεν έχουν πάρει λεπτό συμμετοχής.

Οπωσδήποτε έναν στόπερ για να κάνει δίδυμο με τον Κύργια, με τους χαφ Νταμαρλή και Ηρακλή που παίζουν άνετα ως στόπερ αλλά και τους 3 προαναφερθέντες νεαρούς να τους πλαισιώνουν. Επιβάλλεται λοιπόν το στόπερ. Ο Παπάζογλου και ο Αυλωνίτης είναι καλές λύσεις αν ψαχτούμε για δανεικό από γαύρο (δυστυχώς θα το υποστούμε πάλι), ενώ υπάρχει και ο Μπουγαϊδης που στο φετινό ΆΡΗ μια χαρά είναι.

ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ: Ο Ψυχογιός είναι από τους πιο σταθερούς μας παίκτες, ο Καραγκούνης στα 2 τελευταία ματς είναι εξαιρετικός, ενώ οι Τσουμάνης-Μαργαρίτης είναι καλοί για τη φετινή χρονιά. Για μένα όταν επιστρέψει ο Ψυχογιός το δίδυμο πρέπει να είναι Ψυχογιός-Καραγκούνης, μιας και η φυσική θέση του τελευταίου είναι αριστερά. Υπάρχει και ο νεαρός Καλούδης Λεμονής που άφησε άριστες εντυπώσεις στην προετομασία.

Θεωρώ ότι στα πλάγια μπακ είμαστε καλυμμένοι. Με τους ήδη υπάρχοντες μπορεί να βγει η χρονιά.

ΑΜΥΝΤΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ: Εδώ υπάρχει πρόβλημα από την αρχή της χρονιάς. Ο Οικονομόπουλος δεν μπορεί, ο 30φυλλάκος το ίδιο, ο Γ. Παπ. ήταν κάκιστος (με εξαίρεση το τελευταίο ματς στα Γιάννενα που ήταν καλός και ίσως αποτελέσει αξιόπιστη λύση), ο Νταμαρλής μία κρύο μία ζέστη, ο Κοτσαρίδης μία λύση πάγκου και ο Αντωνιάδης άπειρος. Μόνο ο Ηρακλής είναι σταθερότατος και μαζί με τον Ουντότζι είναι οι MVP του ΆΡΗ μέχρι στιγμής.

Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα 6αρο8άρι πλάι στον Ηρακλή για βασικό, με το δίδυμο Νταμαρλή-Γ. Παπ. να τους πλαισιώνει και τον Οικονομό ως 5η λύση. Τι καλύτερο από τον Παπαστεριανό που ακούγεται έντονα και ήταν ο περσινός μας MVP;; Αρκετά καλή λύση και ο Φωτάκης που ακούγεται.

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Και εδώ υπάρχει πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Ουντότζι. Ο Μανιάς είναι αρκετά καλός ως αριστερό εξτρέμ, ο Σταυρόπουλος ήταν εξαιρετικός στα πρώτα ματς αλλά έχει πέσει πολύ πλέον, ο Καραγιάννης ήταν καλός πέρσι αλλά του λείπουν αγωνιστικά λεπτά, ο Ρένια είναι καλό ταλέντο αλλά μόνιμα τραυματίας, και ο Τσουκάνης στα 2 ματς που μπήκε αλλαγή ήταν πολύ καλός αλλά σίγουρα όχι για βασικός. Στο 10άρι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα: Τάτος βασικός, Σουνάς μπακ-απ.

Εδώ προτείνω το παρακάτω: Να εμπιστευτούμε στον Μανιά τη θέση του εξτρέμ, αφού και ο Αγκάνθο στα φορ δείχνει να βρίσκει τον παλιό του εαυτό, και από δεξιά όμως να αποκτήσουμε έναν γρήγορο ικανό για διείσδυση και να κάνει ζημιές. Όταν ο Ισπανός λείπει, μπορεί να μεταφερθεί ο Μανιάς φορ και να παίξει ένας από τους νεαρούς.

ΦΟΡ: Ο Αγκάνθο όπως έγραψα δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και όλοι (προσ)ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι, καθώς είναι πολύ σημαντικό. Ο Μανιάς έχει καθιερωθεί ως αριστερό εξτρέμ, ενώ ο Αγγελούδης είναι μετριότατος.

Κατά τη γνώμη μου δε χρειαζόμαστε φορ. Με (τον καλό)Αγκάνθο-Αγγελούδη-Μανιά μια χαρά βγαίνει η χρονιά.



Συμπέρασμα

Για να κλείσω, η ουσία είναι ότι η ομάδα χωρίς σημαντική ενίσχυση δεν μπορεί να σώσει την παρτίδα. Οι θέσεις που πρέπει να θέσουμε προτεραιότητα είναι στόπερ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ. Με ουσιαστικές κινήσεις σε αυτές τις θέσεις και σκληρή και ασταμάτητη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ίδωμεν...


Περιμένω τις απόψεις σας πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν πέσουμε τελειώσαμε... Ξέρω ότι κάποιους σας αρέσουν τέτοιου είδους άρθρα και ίσως κάνετε τις δικές σας αναλύσεις. Προπονητές δεν είμαστε, αλλά σίγουρα έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψή μας πάνω στο αγωνιστικό με τις όποιες γνώσεις διαθέτουμε!



Υ.Γ.1 Μαθαίνω ότι ο Ολυμπιακός θέλει το Διούδη. Σκάστε 1,5 μύριο και είναι δικός σας.

Υ.Γ.2 Όχι πάνω από έναν δανεικό από τον γαύρο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο!

Υ.Γ.3 Στο μπάσκετ η ενίσχυση είναι πιο ξεκάθαρη. Με έναν Αμερικάνο ψηλό είμαστε μια χαρά.

22 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:48 μ.μ.

Συμφωνω με την αναλυση σου , οι λυσεις βεβαια ειναι περιορισμενες.

Ο Παπαστεριανος ειναι must για τον φετινο Αρη ,για τον Φωτακη ουτε απο εξω απο το γηπεδο δεν πρεπει να περναει !

Στα εξτρεμ Βλαχοδημος η Γιαννιωτα (με προτιμηση στον 2ο).

Αμυνα το θεωρω δυσκολο να βρεθει αξιοπιστη λυση και μακαρι να επιστρεψει ο Πουλιδο γρηγορα στην ενεργο δραση. Μεχρι τοτε Καρασαλιδης βασικος. Ειναι αδικο να τον κρινουμε χωρις να τον εχουμε δει !

Στο τερμα με την κατασταση μας δεν παιζει να βρουμε τερματοφυλακα καλυτερο απο τον Διουδη , οπως επισης και στα πλαγια μπακ.

Unknown είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:31 μ.μ.

Φωτακης γιατι ουτε εξω απο το γηπεδο ρε Γιωργο; Επειδη επαιζε στον Παοκ; Η μηπως εχει κανει τιποτα στραβα στο παρελθον και δεν το ξερω;

Στα εξτρεμ προτιμω Βλαχοδημο. Ξερει πιο πολυ μπαλα απο τον Γιαννιωτα, αν και ο Γιαννακης δε θα με χαλουσε.

Διαφωνω για τα στοπερ. Ο Πουλιδο ειναι ο χειροτερος μας παικτης φετος και ο Καρασαλιδης ειναι εντελως ρισκο. Με Κυργια-Καρασαλιδη διδυμο θα παραμεινεις στην κατηγορια πιστευεις; Πολυ δυσκολα λεω εγω... Οπωσδηποτε στοπερ, απο τις 3-4 αξιοπιστες λυσεις που υπαρχουν Κ24.

Συμφωνω απολυτα στην τελευταια σου προταση.

jim είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:37 μ.μ.

Όχι όχι...

Ο Φωτάκης αν είναι υγιής θα βοηθήσει πολύ... Εκεί με Τάτο στον άξονα θα δέσει καλά...

Ο πουλίδο είναι αυτός που δεν πρέπει να περνάει εξω από το γήπεδο..

Ανώνυμος είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:55 μ.μ.

Ο Αυλωνιτης θα κατσει Πανιωνιο....Ο Παπαζογλου ειναι αρνητικος..

Σαρρης η λυση!!! Τελειωνει το συμβολαιο του και θα τον δωσει λογικα...

Στο κεντρο με τον Παπαστεριανο (σημαντικη ενισχυση) δεν χρειαζομαστε αλλον παικτη....

Στα εξτρεμ προτιμω βλαχοδημο απο γιαννιωτα....

Συμπερασμα:

Οπως και δηποτε στοπερ (σαρρης), αμυντικο χαφ (παπαστεριανος), εξτρεμ (βλαχοδημος...Καλό θα ήταν για να δυναμώσουμε ακόμα πιο πολύ να παίρανμε και έναν ακόμα (καλό) εξτρέμ αν γινόταν....

Αντί για Σιώπη (τι άλλο θα δούμε....)να πάρουν Μπουχαλάκη...

marauder3

Unknown είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:03 μ.μ.

Jim συμφωνουμε απολυτα. Με 3αδα στο κεντρο Ηρακλη-Φωτακη-Τατο μια χαρα θα ειμαστε... Συμφωνουμε και για τον Πουλιδο. Οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο. Προτιμω να παιξει ο Γιαννιτσης η ο Καρασαλιδης..

Μαραουντερ, μακαρι να ερθει ο Σαρρης. Εφτασε μια ανασα και περσι το Γεναρη και φετος το καλοκαιρι αλλα τελικα δεν ηρθε. Πολυ καλη λυση για το φετινο ΑΡΗ.

Εγραψα οχι πανω απο 1 δανεικο απο τον γαυρο αυτην την περιοδο. Οποιος και αν ειναι αυτος (καλυτερα ο Βλαχοδημος). Αν θελουν να παρουν και δευτερο εξτρεμ ας παρουν Γιαννιωτα η καποιον αλλο απο Ελλαδα, ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ!

Ανώνυμος είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:22 μ.μ.

Άμα ο γιαννιώτας δεν θέλει?

Στην κατάσταση που είμαστε δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι...

Εδώ πάει να χαθεί η ομάδα....

marauder3

Ανώνυμος είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:17 μ.μ.

Και κατι ακομα....Δεν χρειαζεται να σου σκασει 1 εκατ ο Γαυρος..

ζηταμε τον μπουχαλακη σαν μεταγραφη, τον βλαχοδημο δανεικο και το συμβολικο ποσο των 200χιλ και τον δινουμε σε πακετο (to kalokairi vevaia).

marauder

psomod είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:30 μ.μ.

must Παπαστεριανος ή Μακος
ΒΕΛΙΟΣ-ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ-ΓΙΑΝΙΩΤΑΣ-ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ
μη ψάχνεστε για κίνητρο όταν κάποιοι που θα διακριθούν θα πάνε ΜΟΥΝΤΙΑΛ
οι μάνατζερ τους παρακαλάνε,άλλο είναι να παίζεις στον ΑΡΗ και άλλο να είσαι στα αζήτητα της ΄Β Γερμανίας!!!
Ποιος θα τη πληρώσει για τον φετινή αποψίλωση του αγωνιστικού και μη μου πείτε ότι και για αυτό φταίνε οι διοικήσεις 2004-2012 ή ο Μουτας.

Giorgos T. είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

Για τον Πουλιδο κανετε λαθος παιδια...

Οπως και να εχει ομως , αφου θα ειναι 3 μηνες εκτος θελουμε κεντρικο αμυντικο. Το θεμα ειναι οτι με τα σημερινα δεδομενα οποιος και να αποκτησουμε θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με Καρασαλιδη-Γιαννιτση. Επομενως ποιος ο λογος να παρουμε ακομα 1 μετριο παικτη?

Μακαρι να βρεθει καποιος εμεπιρος-καλυτερος ,αλλα δεν το βλεπω!

Ανώνυμος είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:59 μ.μ.

Ο Σαρρης γιωργο ειναι μακραν ο καλυτερος απο αυτους που εχουμε....

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ

Unknown είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

psomod μακαρι να ερθουν ολοι οσοι λες! Αλλα πως θα τους πληρωσουμε ολους; Δεν μπορουμε να τους δανειστουμε ολους εντελως τσαμπα..

jim είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

Γιώργο εσύ ανέχεσαι να παίζει στην ομάδα σου ένας τύπος που μας έχει κρεμάσει πολλές φορές φέτος ; ; ;

Εντάξει..Είπαμε..Έχουμε ξεφτιλιστεί φίλε αλλά δεν θα κάτσουμε να δεχόμαστε όλες τις ξεφτίλες...

Να θυμηθώ το ματς με βάζελο ; ; ; Να θυμηθώ το ματς με τον Πάνθρακα ; ; ; Το ματς με τον Εργοτέλη που δεν υπήρχε ΑΡΕΙΑΝΟΣ όταν μπήκε ο Πουλίδο στο 87 που να μην είπε "πουουουου...Πάει το διπλό"...

Που πέταξε το περιβραχιόνιο ; ; ;

Βρε πάρε δρόμο...

Εγώ αν μπει να παίξει αυτός κόβω τον ΆΡΗ . . .

psomod είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:59 μ.μ.

αδερφέ jim κόψε και το πουλί σου άμα θες αλλά αν είναι για το καλό του αγωνιστικού ας παίξει ο Πουλιδο.
NICK N,εγώ εάν ήμουν μάνατζερ αυτών τώρα θα έγλυφα τα κακαλα του Λάμπρου για να τους πάρει.
θα σας πω ξανά μια φράση ΜΟΥΝΤΙΑΛ στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!

jim είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:01 μ.μ.

psomod το πουλί σου κόψτο εσύ μαζί με τον πάτο σου...

αυτός αν παίξει μπάλα στον ΆΡΗ οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ θα είναι άξιοι της μοίρας τους..

Ανώνυμος είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:07 μ.μ.

Koψε και το πουλι σου..πως σου ρθε αυτο?


Πσμοντ δεν χωρανε βελλιος-γιαννιωτας -μπουγαιδης στην Εθνικη...Μονο ο βλαχοδημος χωραει και αυτο αμα ερθει σε εμας και βγαλει ματια...

marauder3

psomod είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

αδερφέ jim με παρεξήγησες το είπα χαριτολογωντας ως αναγκαίο κακό της ομάδας αγωνιστικά,
sorry ξανά καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου.

jim είπε... 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:25 μ.μ.

Πάντως παιδιά εγώ σας είπα πως το βλέπω...

Έχουμε ξεφτιλιστεί που έχουμε ξεφτιλιστεί.. Και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση..

Το να δεχθούμε πίσω έναν παίκτη που όλοι σιχαθήκαμε ε όχι ρε παιδιά... Αν είναι ας πάμε να πάρουμε και τον Πάμπλο από τους δίπλα που ψαχνει και ομάδα.

Και ποιο θα ειναι το αγωνιστικό καλο ; ; ;

Απο αποδιοπομπαίος τραγος να γινει ο Καναβάρο ;;;

Αυτο τι θα σημαινει;;;;

Ανώνυμος είπε... 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:53 π.μ.

Iδιαιτερο το χιουμορ σου φιλε...κοψε το πουλι σου...χαχαχα.χαχχαχα..

Δλδ αμα εχεις την γκομενα μπροστα σου? Θα της πεις κοψε το.... σου και θα πεις οτι κανεις πλακα?

marauder3

Giorgos T. είπε... 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:45 π.μ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποριπτεις ενα παικτη που ηταν στυλοβατης της αμυνας περσι και φετος εκανε 3 (μετρημενα) πολυ ασχημα παιχνιδια!

Δηλαδη οταν ενας παικτης δεν παιζει καλα για 3 ματς , τον διωχνεις? Για τον Αγκανθο που περσι εβγαζε ματια και φετος σερνεται γιατι δν λετε το ιδιο?

Πιστευω οτι ο Πουλιδο ειχε προβλημα με τον Μιλινκοβιτς και αυτη η εσωτερικη διαμαχη εριξε την αποδοση του Ισπανου. Βεβαια και οι εμφανισεις του ηταν κακες στα συγκεκριμενα ματς και η λογικη λεει οτι οταν ειναι ντεφορμε ο παικτης πρεπει να φαει παγκο...

Τωρα ο τραυματισμος θα τον κανει να χασει αρκετο εδαφος και θα κανουμε καιρο να τον ξαναδουμε. Ειναι ενα στοιχημα για τον Αρη και για τον Σουλη να βρει το κουμπι του Ισπανου και να τον χρησιμοποιησει σωστα ! Γιατι ο Αρης ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥΛΙΔΟ !

Unknown είπε... 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:17 μ.μ.

Γιωργο δεν ειναι μονο οι τραγικες εμφανισεις του Πουλιδο φετος.

Ειναι το οτι πεταξε κατω το περιβραχιονιο λες και ειναι δεν ξερω κι εγω τι. Το περιβραχιονιο του ΑΡΗ οχι της κατω ραχουλας...

Επισης εκανε χειρονομιες στους οπαδους οταν εκραζαν την ομαδα. Τους οπαδους που εχουν τραβηξει τα πανδεινα με αυτην την ομαδα ενας Ισπανος θα τους κανει χειρονομιες...

Επισης παραιτηθηκε απο αρχηγος με τη δικαιολογια οτι δεν συνεννοειται καλα. Αλλο αυτα κε Ρουμπεν...

Και πες μου ενα καλο ματς που εκανε ο Πουλιδο φετος. Οποτε αγωνιστηκε ηταν ο χειροτερος μας παικτης.

Και περσι εκανε 3-4 καλα ματς στο τελος της χρονιας και τον βγαλαμε ηγετη...

Giorgos T. είπε... 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:39 μ.μ.

αυτο που λες γα το περιβραχιονιο το ειδες? Γιατι πολλα γραφτηκαν , αλλα δεν ξερουμε αν ειναι αληθεια...

jim είπε... 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:28 μ.μ.

Γιώργο με δουλέυεις..Δεν γίνεται...

Δεν μπορώ να εκφραστώ εδώ όπως θα εκφραζόμουν αν ήμασταν τετ α τετ, φίλε...

Στο ματς με τον βάζελο είχε μια επιλογη να δωσει στον Διουδ, μια στο αμαρκάριστο παικτη, μια να κάνει γιόμα και μία να την βγάλει αράουτ..Και την έδωσε στον μαρκαρισμένο παίκτη και μπήκε γκολ..

Χώρια ότι στο πρώτο μερος έμεινε άγαλμα στο πρωτο γκολ..

Με Πάνθρακα πάλι έμεινε άγλαμα... Με Εργοτέλη δεν υπήρχε ΑΡΕΙΑΝΟΣ που όταν μπήκε να μην ειπε "πάει το διπλό" και όντως έκανε πως έκανε τάκλιν και μάρκαρε τον αέρα..

Πέταξε το περιβραχιόνιο...

Τώρα είναι άρρωστος... Ετσι λέγεται...

Αυτός τώρα αν μπει μέσα και κάνει ματσάρες και λέμε τι πουλίδο είναι αυτός ρε σεις";;; Ξέρεις τι θα σημαίνει ; ; ;

Το ρώτησα και πάνω... Ξέρεις τι θα σημαίνει ; ; ;

Άσε δεν θέλω να πάρω απάντηση... Τα είπα όπως πρέπει να τα πω σε έναν δημοσιο χωρο όπως εδώ... Τιποτα κακό δεν είπα..Καθαρα αγωνιστικά μίλησα...