Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννενα - Άρης (Preview)

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου , ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ  θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο σερί των άσχημων αποτελεσμάτων , έχοντας και νέο προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο.





ΠΑΣ Γιάννενα


Από καλή εμφάνιση προέρχονται τα Γιάννενα , κόντρα στον Ολυμπιακό. Το τελικό 3-2 αδικεί τους φιλοξενούμενους , αφού στο Καραισκάσκη δόθηκαν πέναλτι που καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν θα κέρδιζε....

Στα αγωνιστικά , ο Τσιώλης έχει κάνει καλή δουλειά και τα Γιάννενα αποτελούν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ντε Βινσέντι , ενώ σημαντική είναι η απουσία του Τσάβες. Απων θα είναι επίσης και ο Βισέντο.


Μπορεί το ρόστερ των γηπεδούχων να μην ''τρομάζει'' από άποψη ονομάτων , αλλά πρόκειται για δυνατό σύνολο που έχει αρχίσει να αφομοιώνει τα στοιχεία που θέλει να δώσει ο Τσιώλης στην ομάδα...




 

Άρης

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο να επιστρέφει στον πάγκο του Άρη , θα δούμε πιθανότατα και αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και στο σχήμα.    

Το σενάριο με τις πιο πολλές πιθανότητες είναι να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου με εσωτερικούς μέσους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε να ελέγξουμε το κέντρο με 4  χαφ  σε κοντινές αποστάσεις ,φορτώνοντας παράλληλα την αντίπαλη περιοχή με 2 φορ. Μοναδικός δημιουργικός  μέσος θα είναι ο Τάτος.

Το δεύτερο σενάριο είναι να παίξουμε με 4-2-3-1.

Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πως θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτή την αλλαγή τακτικής και αν αυτή θα επιφέρει ένα καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα....                                                      



1 σχόλια:

Unknown είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:14 π.μ.

Το σχημα φανταζει ορθολογικο, καθως ολοι ειναι στις φυσικες τους θεσεις και ετσι κι αλλιως καλυτερα ειναι να παιξουμε χωρις εξτρεμ καθως οι μονοι διαθεσιμοι ειναι ο Σταυροπουλος που ειναι ντεφορμε και ο Καραγιαννης που δεν εχει ουτε λεπτο συμμετοχης. Μενει να το δουμε αν θα επαληθευτει στην πραξη (το οτι ειναι ορθολογικο).

Γ. Παπ. επιτελους δικαιωσε και εμας που σε πιστευουμε!