Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 88 - 79

Ο Αυτοκράτορας σήμερα μας χάρισε ακόμη μία μεγάλη βραδιά. Και είμαστε τυχεροί όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο κ την απολαύσαμε.

Εντάξει μπορεί να μη πήραμε τον τίτλο αλλά ακόμη κ η συμμετοχή στον τελικό έχοντας αποκλείσει 2 δύσκολους αντιπάλους είναι σημαντικό επιτεύγμα.

Στο διαγωνισμό μας όσοι πίστεψαν στη δύναμη του αυτοκράτορα κ του κόσμου του δικαιώθηκαν. Νικητής είναι ο Κώστας ο οποίος πέρα από τη νίκη, προέβλεψε κ τη διαφορά 6-10 πόντων. Κερδίζει το ειιστήριο για τον Ίκαρο. Στη 2η θέση ισοβαθμούν ο Nick N μαζί με τον Giorgos Bet που βρήκαν κ τον Αθηναίου. Γράψτε στα σχόλια αν ενδιαφέρεστε για το εισιτήριο.

Στα του αγώνα δεν έχω να πω πολλά, πιστεύω το είδατε όλοι στην τηλεόραση. Για όσους δεν το είδαν απλά κέρδισε η πιο ψυχωμένη ομάδα, η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ.

Επιγραμματικά θα σταθώ σε μερικά σημεία του αγώνα:

1. Το εξωπραγματικό 1ο δεκάλεπτο (το οποίο δεν είδαι γιατί μπήκα στο γήπεδο στο ημίχρονο!!!!). Το καλύτερο μας φέτος να μην πω των τελευταίων ετών. Πιστεύω ότι η νίκη ήρθε από αυτό το δεκάλεπτο αλλά  και από..

2. Την αντίδραση μας όταν στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά μειώθηκε στους 4 πόντους. Εκεί με σωστές επιλογές κ βοήθειες από τον πάγκο καταφέραμε να την ξανανεβάσουμε στους 15.

3. Απίστευτος Βεζένκοφ (εντάξει μιλάμε για τον καλύτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ πιτσιρικά στην Ελλάδα), Φανταστικός Αθηναίου.

4. Φοβερός κόσμος, φοβερή ατμόσφαιρα. Είχαμε καιρό να ζήσουμε κάτι τέτοιο. Τόσο κατά τη διάρκεια όσο κ μετά το τέλος του αγώνα.

Τρελά πανυγήρια με το σφύριγμα της λήξης

Αφιερώνω τη νίκη στον Jim
που δεν πίστεψε στη δύναμη του
Αυτοκράτορα κ βγήκε τελευταίος
στο διαγωνισμό
Με τη λήξη του αγώνα έγινε ένας χαμός. Ο κόσμος παραληρούσε στις εξέδρες αλλά κ οι παίχτες δεν πήγαν πίσω. Αρχικά με πανυγήρια στο κέντρο του γηπέδου κ στη συνέχεια στις κερκίδες με τον κόσμο. Με μπροστάρηδες τους Βεζένκοφ, Μποχωρίδη και Ασημακόπουλο.

Πραγματικά αυτή η εικόνα μου άρεσε πολύ κ μου θύμισε περασμένα μεγαλεία. Τότε που δεν έπαιζε το σημαντικοτέρο ρόλο το χρήμα κ ο επαγγελματισμός. Τα παιδιά αυτά έδειξαν σήμερα ότι είναι Άρης ανεξάρτητα με το πως θα εξελιχθεί η καριέρα τους.

Μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν υπερβολικά τα πανυγήρια αυτά για την πρόκριση σε ένα τελικό, μπορεί ακόμη κ να χλευάσουν.

Αλλά ο κόσμος έχει φάει τόσες πίκρες που ακόμη κ σε μία τέτοια νίκη του αξίζει να ξεσπάσει. Το ίδιο κ η ομάδα μπάσκετ η οποία έχει τα δικά της προβλήματα κ η σημερινή πρόκριση είναι μια επιτυχία που τις αξίζει να την πανυγηρίσει με την ψυχή της.


Το αντίο του Αγγέλου

Το σημερινό ήταν κ το τελευταίο παιχνίδι του Αγγέλου με την ομάδα του Άρη. Φεύγει για την Τουρκία και αν ισχύουν τα νούμερα που ακούγονται καλά κάνει αρκεί να πάρει κ ο Άρης κάποια λεφτά. 

Να πω την αλήθεια δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα αλλά θεωρώ ότι έκανε δουλειά όσο έμεινε στην ομάδα. Είχε ένα πλάνο κ το ακολουθούσε ότι κ να γίνει. Σε βάθος χρόνου φάνηκε ότι αυτό αποδίδει. Επίσης θεωρώ ότι ήταν κ ένας από τους λόγους που υπέγραψα ο Βεζένκοφ το καλοκαίρι.

Δε πειράζει πάμε να δούμε τον αντικαταστάτη του...

6 σχόλια:

Unknown είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:04 π.μ.

Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα ΑΛΑΝΙΑ για το παθος και την ψυχη που εδωσαν χθες. Τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και στον κοσμο που θυμισε Παλε απο τα παλια και εδωσε στην ομαδα την προκριση. Τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και στην προπονηταρα μας που του ευχομαστε καλη επιτυχια στη συνεχεια της καριερας του!

Ανώνυμος είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:14 μ.μ.

Μεγάλη εμφάνιση της ομαδάρας και φοβερός λαός!! Μπράβο σε όλους....Έχουμε πλάνο και αμα στρηιχτούμε σε αυτό θα εχουμε καλα αποτελεσματα καθως στο ροστερ μας εχουμε καποια απο τ αμεγαλυτερα ταλεντα της ευρωπης....Ας λυθει το μπαν να παρουμε 1 αμερικανο που να κανει την διαφορα!

Περιμενω κοουτς με χαρακτηριστικα Αγγελου..(Γιαννακης η Μαρκοβιτς δλδ)

Κωστας

jim είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:14 μ.μ.

Μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο και γενικά στο πρώτο ημίχρονο. Σ' αυτό το διάστημα η ομάδα θύμισε τις τεράστιες παλιές εποχές που όλοι μας νοσταλγούμε..

Ότι έκαναν οι παίκτες μας έβγαινε ενώ ότι έκαναν οι αλλοι δεν έβγαινε. Το καλό ήταν ότι ακόμα κι όταν ο πανιώνιος μείωσε στους 7 πόντους αμέσως ανεβάσαμε την διαφορά στους 14. Αντιδράσαμε άμεσα δηλαδή..

Είναι ΑΡΕΙΑΝΟΙ οι νεαροί και φαίνεται.. Ο ΆΡΗΣ έχει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στηριζόμενος σ αυτους τα επόμενα χρόνια όμως δυστυχώς θα φύγουν αν έρθει πρόταση.. Έτσι λέω εγώ..

Και κάπου εκεί αρχίζει το ξενέρωμα και η στενοχώρια.. Εκεί που βλέπουμε ένα όραμα, που νοιώθουμε ότι επππ νατο το παρελθόν ξαναζωντανεύει, εκεί πάνω χτυπάει το ξυπνητήρι και συνειδητοποιούμε ότι ήταν ένα όνειρο κι αυτό...

Ο ΆΡΗΣ θα πρωταγωνιστήσει στηριζόμενος σε Έλληνες παίκτες...

jim είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:53 μ.μ.

Και κάτι ακόμα . . .

Αν πάω στο παλέ θα επιδιώξω να βρεθώ με τον Red ragon (τον γνωστό σε όλους μας και ως Ασημακόπουλο πλέον)...

Εεε... Μόλις τελειώσει το ματς θα του πω να περιμένουμε έξω μέχρι να βγει ο Ασημακόπουλος (ο παίκτης)...

Και θα πω έναν περαστικό να τραβήξει τους τρεις μας μία φώτο για την βάλουμε εδω στο μπλοκ ως background....

Θα πέσει πολύ γέλιο . . .

Giorgos T. είπε... 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Πολλα μπραβο σε ολους για την προκριση! Παικτες - προπονητης - λαος , ολοι βοηθησαν!

Να ευχηθουμε και καλη συνεχεια στον κοουτς στο εξωτερικο !

Giorgos T. είπε... 24 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 π.μ.

Για το εισητήριο , έχω ήδη ένα, τι να το κάνω το δεύτερο ? :P