Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας μύλος . . . Σκληρή δουλειά και χρόνος θα δείξουν

Με εντύπωση διάβασα στο διαδίκτυο τις δηλώσεις - συνεντεύξεις κάποιων ανθρώπων σχετικά με τους τραυματισμούς των παικτών μας. Και γράφω εντύπωση, γιατί δεν πιστεύω ότι χρειάζεται τόση μεγάλη ανάλυση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Και εύκολα ! ! ! Εύκολα να τα καταλάβει ακόμα και κάποιος που δεν έχει αθληθεί ποτέ του.

Η ομάδα δεν δούλεψε καλά. Δεν δούλεψε όπως έπρεπε. Και προσέξτε κάτι όλοι. Δεν φταίει μόνο ένας γι' αυτό. Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Όλοι φταίνε.

Λοιπόν.. Για να λέμε ουσιαστικά πράγματα. Όταν μία ομάδα είναι γνωστό ότι στόχο έχει την παραμονή της, τότε πρέπει να φροντίσει η φυσική κατάσταση των παικτών της να είναι Ά-Ρ-Ι-Σ-Τ-Η. Ο ΆΡΗΣ, τα τελευταία χρόνια δεν είναι ομάδα που θα παίξει κατακτητικό ποδόσφαιρο, δεν είναι ομάδα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, που θα βγάλει αυτοματισμούς . . . Δεν είναι τεχνική ομάδα, με λίγα λόγια.

Και ως γνωστόν, στόχο έχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Όταν μία ομάδα έχει στόχο την παραμονή και γνωρίζει ότι είναι άτεχνη ποδοσφαιρικά, τότε φροντίζει ακόμη περισσότερο να βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται την φυσική κατάσταση της, έτσι ώστε να έχει μία βάση η σκοπιμότητα που θα έχει στους εκτός έδρας αγώνες.. Το να αντέχει δηλαδή στην πίεση των αντιπάλων παικτών...

Αντίθετα, όταν παίζει εντός με αντιπάλους στα μέτρα της, να έχει τις αντοχές και το επίπεδο να αγωνίζεται στο μέγιστο επίπεδο της (όποιο κι αν είναι αυτό) σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου. Και ρωτάω τώρα εγώ . . . .
Βλέπετε εσείς τίποτα από αυτά ; ; ;

Τρίχες κατσαρές θα απαντήσω εγώ . . .  Μηδέν από μηδέν, ίσον μηδέν, κύριοι και κυρίες... Και για αυτό δεν φταίει ο Χατζηνικολάου. Γιατί οι πιο πολλοί αυτόν κατηγορούν. Έχει μερίδιο ευθύνης αλλά όχι μόνο αυτός.

Και θα τοποθετηθώ ευθύς αμέσως . . .

Η ομάδα, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ζαμάν φου.. Το γράφω όσο πιο απλά γίνεται... Και εξηγώ τι εννοώ.. Άλλοι, το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα μπει η ομάδα στο άρθρο 99... Άλλοι, το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα έρθει επενδυτής... Άλλοι, σου λέει δεν μας παρέχουν τα μέσα που πρέπει άρα κάνε την δουλειά σου και δρόμο... Άλλοι, σου λέει φέτος είμαστε εδώ και του χρόνου θα πάμε αλλού..
Αυτή την εντύπωση σχημάτισα αγαπητοί μου . . .Την γνώμη μου γράφω... Στην ομάδα δεν υπάρχει υποδομή... Δεν υπάρχουν ρόλοι... Δεν υπάρχει πειθαρχία...

Έχουν μάθει οι καινούριοι να κατηγορούν τους παλιούς... Ναι εντάξει. Σε κάποια πράγματα έχετε δίκιο. Κοιτάξτε πως θα βελτιώσετε την κατάσταση όμως.

Για τους παίκτες δεν θέλω να πω πολλά. Σκληρή δουλειά καθημερινά. Και βελτίωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν λέμε ότι δεν προσπαθούν οι παίκτες. Και δεν ρίχνουμε όλες τις ευθύνες πάνω τους. Σκληρή δουλειά και γρήγορη βελτίωση.

Το καινούριο προπονητικό team εμένα μου αρέσει. Τους έχει ανεβάσει ρυθμούς, προσπαθεί να τους βελτιώσει ατομικά και ομαδικά. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γίνεται να τους βελτιώσει μεσούσης της περιόδου 100%. Είναι αδύνατο. Ένα 30% με 40% να τους βελτιώσει θα είναι επιτυχία. Το 100% ξεχάστε το ! ! !

Προσωπικά, θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν κερδίσουμε έναν αγώνα εκτός στους επόμενους δύο. Και με δυο ισοπαλίες (άσχετα που θέλουμε νίκες) θα είμαστε καλά με βάση την εικόνα μας. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις καθημερινά δεν θα λάβει σάρκα και οστά άμεσα... Χρειάζεται χρόνος.. Που φυσικά δεν υπάρχει και άφθονος...

Σ' αυτό δεν φταίει το προπονητικό Team που ήρθε... Κάθε άλλο... Αυτοί οι άνθρωποι ως άνθρωποι του αντικειμένου ξέρουν πολλά περισσότερα από τον καθέναν μας. Και προσπαθούν να φέρουν την βελτίωση.

Φυσικά σε όλο αυτό καθοριστικό ρόλο αρχίζει να παίζει και η ψυχολογία. Έξι συν ένα ματς κυπέλλου χωρίς νίκη οι παίκτες, αρχίζει να πέφτει το ηθικό τους.

Ο κόσμος από την πλευρά του έχει σκάσει (και με το δίκιο του)... Και γίνεται ένα μπάχαλο με όλα αυτά... Ένα μπάχαλο, στην κυριολεξία, όμως...

Και απαντήσεις ή λύσεις σε όλα αυτά θα δώσουν η σκληρή δουλειά και η πίστη σ' αυτήν (όταν λέω πίστη στη σκληρή δουλειά, εννοώ νοοτροπία ότι θα τα καταφέρουν αργά ή γρήγορα οι παίκτες) και ο χρόνος. Αυτός ο κύριος θα δείξει τι στο καλό θα γίνεται και θα γίνει.

Μέχρι τότε όσο μπορεί ο κάθε ένας να κρατάει λίγο τα νεύρα του. Και επαναλαμβάνω.. Ο κόσμος έχει σκάσει και έχει 1.000.000.000.000.000 Δ-Ι-Κ-Ι-Α με όλους αυτούς που μας μόλυναν. Εγώ με τον κόσμο είμαι και θα είμαι. Όμως χρειάζεται λίγο κράτημα. Προς τους παίκτες κυρίως. Αυτοί είναι και αυτοί θα είναι.

Σκληρή δουλειά, γρήγορη βελτίωση και έχουμε πολύ δρόμο . . .

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:58 μ.μ.

παντως ολοι οι ξενοι(ιμπεχ, ουντοτζι, ελσνερ, πουλιδο, αγκανθο) εχουν συμβολαιο ως το 2015...Αρα θα εχουν και οι ιδιοι ζητημα αμα πεσουμε στην β (αρα γ)...

Μαραουντερ

Unknown είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

Και εμενα μου αρεσει το νεο προπονητικο τιμ φιλε Τζιμ. Μου δειχνε την εντυπωση οτι ειναι σοβαροι ανθρωποι, που θελουν να οργανωσουν την ομαδα, να επιβαλλουν μια ηρεμια και μια πειθαρχια, να δουλεψουν και οτι γνωριζουν το αντικειμενο.

Τα αποτελεσματα θα ερθουν. Το θεμα ειναι να ερθουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα γινεται, προτου γινει μη αναστρεψιμη η κατασταση. Σκληρη δουλεια στις προπονησεις και συγκεντρωση. Και πανω απο ολα τσαμπουκα και παθος.

Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα εχει καλο υλικο. Και ξερω οτι υπαρχουν πολλοι που συμφωνουν μαζι μου. Απλα μεχρι στιγμης δεν αποδιδουν, η μαλλον, λογω κακης προετοιμασιας, δεν μπορουν να αποδωσουν με βαση της δυνατοτητες τους.

Μια νικη στο Νιονιο η στη Βεροια θα ειναι βαλσαμο για την ομαδα. Θα επαναφερει την ηρεμια, θα ανεβασει την ψυχολογια ολων μας. Πρεπει να ερθει μια γαμωνικη να χαμογελασει λιγο και το δικο μας το χειλακι..

VardARIS είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:25 μ.μ.

Για πρώτη φορά φέτος κατάφερα και είδα ματς ολόκληρο του Άρη από τηλεόραση, και όχι από κάποιο link που κολλούσε, (χρειάστηκε να πάω δυτικό Λονδίνο)...

Έβλεπα το ματς, και μου γύρισε το μυαλό με τους τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που στην 6η αγωνιστική παθαίνουν κράμπες οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον. Έβριζα λοιπόν τον προηγούμενο γυμναστή.

Σήμερα βέβαια διάβασα και άκουσα, ότι ενδεχομένως να μην φταίει ο παλιός γυμναστής, αφού τους προετοίμασε για να φορτσάρουν λέει τον Νοέμβριο, ώστε να μην έχουν και τραυματισμούς. Ακούγεται λοιπόν, ότι επειδή ο νέος γυμναστής ήρθε, τους φόρτσαρε, για αυτό και βγάζουν κράμπες. Τέντωσαν...

Δεν ξέρω ποιος έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο, (ο παλιός ή ο νέος), πάντως εγώ μόνο θα ρωτήσω: ενώ έχουμε 4 μήνες κενό ως ομάδα, γιατί δεν προετοιμάσαμε τους παίκτες μας να είναι στο φουλ από την αρχή? Ποιοι είμαστε η Μπαρτσελόνα, που χρειάζεται να φορτσάρουμε από Γενάρη για να είμαστε και στο Ch. League? Γιατί να μην πάρουμε βαθμούς από την αρχή, και μετά ας κλατάρει η ομάδα. Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, ενώ υπάρχει και αρκετό υλικό 33 παίκτες έχουμε φέτος.

Αλλά τι ψάχνεις να βρεις... Άρης είσαι, όλα γίνονται.

tRomaktikos είπε... 1 Οκτωβρίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

@Μαραουντερ

Αμα πέσεις Γ εθνική (βλέπε την ΑΕΚ) τότε τα συμβόλαια όλων των παικτών δεν υφίστανται όντας σε ερασιτεχνική κατηγορία και πρέπει να επαναδιαπραγματευτείς μαζί τους αν θές να τους κρατήσεις..
Οπότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα οι κύριοι που αναφέρεις να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να την κάνουν..

tRomaktikos

Ανώνυμος είπε... 1 Οκτωβρίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

Ρομαντικε ακριβως αυτο εννοω..οτι δεν θα παρουν τα λεφτα τους....Ενταξει δεν το λεω φυσικα με την εννοια οτι του χρονου θα μεινουν..δεν υπαρχει ερωτημα

μαραουντερ3

Vamos_G1 είπε... 1 Οκτωβρίου 2013 στις 8:35 μ.μ.

Αφού πέρασαν κάποιες μέρες από ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας, θέλω κ γω να σχολιάσω 2-3 πραγματάκια.

Καταρχήν για το κωμικοτραγικό θέμα της επιδημίας θλάσεων/κραμπών, το πράγμα μιλάει από μόνο του. Η ομάδα πετούσε αετό στην προετοιμασία, οι παίκτες ήταν εντελώς αγύμναστοι, το τιμ του σέρβου τους γκάζωσε απότομα για να έρθουν τα αποτελέσματα άμεσα κ φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, οι παίκτες μας δηλαδή από το 60' να πέφτουν σαν τις μύγες...

Ατομικά τώρα. Αν κ θα ακουστεί κακό, για τον 30cent δεν στεναχωρέθηκα κ ιδιαίτερα. Προς Θεού δεν έχω κάτι με το παιδί, αλλά ας ξεκουραστεί λιγάκι τώρα. Κ πάνω από ένα μήνα αν θέλει, δεν με πειράζει.

Για Τάτο τώρα: ρε συ Αντρίκο πότε θα παίξεις λίγο μπαλίτσα? Καλό το ταλέντο, αλλά πρέπει να το δείχνεις κιόλας μεγάλε. Σταμάτα να βαριέσαι επιτέλους. Αν ακόμα δεν έχεις λύσει τα ψυχολογικά σου, κάτσε λιγάκι στον πάγκο να δούμε κ κανέναν άλλο στο χορτάρι με διάθεση να τα δώσει όλα.

Κ τέλος για τον ισπανό στην άμυνα: πουλιδάκο επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, κάτσε φρόνιμα κ μη μας τρελαίνεις. Άσε λοιπόν τις χειρονομίες κ τα σχετικά κ κοίτα να παίξεις μπάλα κ συ. Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση, φύγε μόνος σου, θα τα καταφέρουμε κ χωρίς εσένα. ΣΥγκεντρώσου λοιπόν γιατί στο τέλος θα την πληρώσεις εσύ την νύφη.

Κ για να λέμε κ τα θετικά, ένα διπλό thumbs up στους Παπαδόπουλο/Ψυχογιό για την αυταπάρνηση που δείξανε κ συνέχισαν τον αγώνα της Κυριακής ενώ ήταν τραυματίες, ενώ ένας παίκτης που συνέχεια τον κράζω, ο Έλσνερ, φαίνεται ότι κάτι κάνει ως μπακ. Δεν το περίμενα, αλλά τα γεγονότα με διαψεύδουν. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια κ Ροκ, don't worry, παίζε εσύ καλά κ θα σταματήσω να σε λέω παλαίμαχο!

Ξανατονίζω, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ, αλλά παίκτες του Άρη πρέπει να τα δίνετε όλα σε κάθε ματς, σαν να ήτανε το τελευταίο σας. Μόνο έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα που τόσο θέλουμε κ έχουμε ανάγκη. Αυτά.

Ανώνυμος είπε... 2 Οκτωβρίου 2013 στις 4:02 π.μ.

Την ειδα την ξανθουλα την ειδα ψες αργα,που εμπηκε στην βαρκουλα να παει στην ξενιτεια...

Vamos_G1 είπε... 2 Οκτωβρίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

Στις 4 το πρωί, αυτό σκέφτηκες να γράψεις ρε αρχηγέ??? Μάλιστα. The masturbation goes cloud, βλέπω...

Ανώνυμος είπε... 2 Οκτωβρίου 2013 στις 4:50 μ.μ.

Τρελαρειανη βαμος=παμε;Του παμε ειστε;Και γιατι μιλατε περι αυνανισμων;Θα επρεπε να ντρεπεσθε!Λυπουμαι για την διαγωγη σας κυριε παμε!Μια ζωη ολο Αρης.Γυναικα ειμαι και δοξα τον Θεο εχω αντρα και δεν κανω αυτο που λετε.Ξεχασα να βαλω ονομα.Να μην μου ξανα απευθυνεται το λογο.ΑΙΣΧΟΣ.Καλο σας απογευμα

Ανώνυμος είπε... 2 Οκτωβρίου 2013 στις 4:58 μ.μ.

Τρελαρειανη Και που ειστε κυριε Παμε,πλακιτσα κανω.Δε θυμωσα με το μηνυμα σας.Απλα να ξερετε σε λιγες μερες που εορταζω δε θα σας κερασω παστα σοκολατινα.Να μαθετε!

Vamos_G1 είπε... 2 Οκτωβρίου 2013 στις 5:05 μ.μ.

Δεν είναι κακό πράγμα ο αυνανισμός κυρία μου. Μη φοβάστε, ούτε θα τυφλωθείτε, ούτε θα βγάλετε τρίχες στις παλάμες σας. Εξάλλου βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2013, όχι στο 1950. Ευτυχώς... Καλό απόγευμα κ σε σας.

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 4:12 π.μ.

Τρελαρειανη αμα εσας σας αρεσει δικαιωμα σας να επιδιδεστε σε αυτο.Εγω προτιμω αντι αυτου να συνευρισκομαι με τον ανθρωπο μου.Αντε και καλες επιδοσεις κυριε παμε!Εισθε και κ.κ.ε.!Τσ τσ τσ!

Vamos_G1 είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:53 π.μ.

Μπορείτε να κάνετε ότι κ όπως το θέλετε κυρία troll, αλλά μιας κ δεν νομίζω αυτό να ενδιαφέρει κανέναν, την επόμενη φορά γράψτε γενικά τους παντός είδους "προβληματισμούς" σας σε διαφορετικού είδους site κ όχι σε οπαδικό blog...

jim είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

Πάντως σε κάθε ανάρτησή μου (εβδομαδιαία μέσο όρο) που γράφω για τον ΆΡΗ, το θέμα πηγαίνει αλλού.. Την μία πήγε στα πατριωτικά... Τώρα πήγε στα σεξουαλικό--αυτοϊκανοποιητικά..

Αυτό από την μία με προβληματίζει και από την άλλη με τονώνει.. Και θα εξηγήσω γιατί...

Με προβληματίζει μήπως αυτά που γράφω για τον ΆΡΗ δεν σας αγγίζουν και καταφεύγετε σε άλλες κουβέντες - θέματα...

Και με τονώνει διότι για να πηγαίνει σε δική μου ανάρτηση ή αναρτήσεις το θέμα σε άλλα θέματα (πόσο μάλλον τα σεξουαλικά) πάει να πει ότι αποτελώ πηγή έμπνευσης ο άτιμος...

Χα χα χα χα.. Πλάκα κάνω..

Για να καταθέσω και γω την γνώμη μου σύντομα για το θέμα σας... Η αυτοικανοποίηση δεν είναι ντροπή και έχει αρκετά οφέλη για τα δύο φύλλα. Τα υπόλοιπα είναι ιδεολογίες του καθένα..

Φυσικά, όποιος ή όποια έχει ταίρι και αυτοϊκανοποιείται συχνά πάει να πει κάτι δεν γίνεται σωστά στην σχέση. Αυτό δεν είναι αποκλειστικά η βαρεμάρα απέναντι στον/στην σύντροφο.. Είναι και αυτό, αλλά είναι και το άγχος, η πίεση χρόνου..

Η αυτοϊκανοποίηση σε μεγάλο βαθμό προέρχεται και από την ψυχολογία. Και συνήθως βοηθάει στην αποβολή του άγχους και στην ενίσχυση της χαλάρωσης...

Αυτά αγαπητοί μου φίλοι...

Και τώρα στο θέμα μας επιτέλους...

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ; ; ;

ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ; ; ;

Vamos_G1 είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 2:45 μ.μ.

Jim μην ξεχνάς κ τον άλλο που κόλλησε με τα χωριά κ τις κωμοπόλεις! Χαχαχα! Το'χουν τα άρθρα σου ρε φίλε τι να πω, είναι trollo-μαγνήτες!

Όσο για τον νιόνιο μακάρι, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές κ το χινάρι για επιτυχία θα πρόκειται!

jim είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 5:25 μ.μ.

χα χα χα..

Πάντως παράπονο δεν πρέπει να έχει το κοινό..

Καταθέτω και άποψη περί των θεμάτων που θέτει..

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 5:48 μ.μ.

Τρελαρειανη Παμε δεν εχεις καθολου χιουμορ!Εγω δεν σε προσβαλα.Εσυ το πηγες στο προσβλητικο και απαντησα μετα ετσι.Ειμαι ανθρωπος με χιουμορ και ανοιχτοκαρδη.Απο τη πρωτη στιγμη που ξεκινησα να γραφω στο μπλογκ μου την πεταξες την ειρωνια.Δεν γουσταρω να δω ξανα την αποψη σου για τα σχολια μου.Οσον αφορα τον Κυριο αρθρογραφο χαιρομαι που εχετε την αισθηση του χιουμορ.Απλα μου αρεσει η πλακιτσα.Με συγχωρειτε αν εγινα αγενης αλλα με εκνευριζουν οι ειρωνες οπως ο παραπανω κυριος

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 5:52 μ.μ.

Τρελαρειανη Και οπου θελω θα γραφω.Δεν ειναι δικο σου το μπλογκ.Αντε γιατι παραγνωριστηκαμε.

jim είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 5:54 μ.μ.

Δεν χρειάζετε να παρεξηγούμαστε μεταξύ μας... Το μπλοκ είναι για να συζητάμε και να καταλήγουμε κάπου μεταξύ μας... Και φυσικά να κάνουμε και πλάκες... Δεν το χουμε για να παρεξηγούμαστε..

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 6:05 μ.μ.

Τρελαρειανη Τζιμ με προσβαλε χωρις να τον πειραξω.Συνεπως το τρολ ειναι αυτος.Δεν θα ξανα ασχοληθω μαζι του.Χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας το παληκαρι.Δεν το συνεχιζω.Μην κανει το κοπο να γραψει,δεν θα ξανα μπω για να δω τις προσβολες του.

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 8:44 μ.μ.

Τα μαλλια μου θα γινουν ασπρα απο το σκασιμο!Οχι και τιποτα αλλο δεν μου περισσευουνε για βαφες!Ποτε θα δουμε νικη;Ποτε θα καμει ξαστερια;Ποτε θα γινω μανα;(ασχετο)Δημητρη διαβαζω τα γραφομενα σου κι εχω την εντυπωση οτι διαβαζω Θανο Ασκητη!Χαχαχαχα να ειστε καλα γελασα.Βαμοςςς;;; :-) Αριστέα

Vamos_G1 είπε... 3 Οκτωβρίου 2013 στις 10:17 μ.μ.

Γεια σου Αριστέα (καλώς ήρθες κ πάλι)!

@τρελαρειανή: να μιλάτε για μπαλίτσα κυρία μου, όπως πχ η Αριστέα κ θα σας διαβάζω ευλαβικά κ με προσοχή! Αλλιώς αν λέτε τα άσχετά σας, τότε κάθε φορά κ γω θα σας σχολιάζω με τον ίδιο "ειρωνικό", κατά τα λεγόμενά σας, τρόπο. Κ για να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, σας παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από το wikipedia, αν κ κάτι μου λέει ότι το γνωρίζετε ήδη...

"In Internet slang, a TROLL is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people, by posting inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a forum, chat room, or blog), either accidentally or with the deliberate intent of provoking readers into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion".

Άλλο πράγμα λοιπόν η "ειρωνία" όπως λέτε κ άλλο η απλή καταγραφή της πραγματικότητας. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 4:04 π.μ.

Τρελαρειανη Κακιες βγαζεις βαμος!Δεν αντεχεις το χιουμορ.Οσο για σενα κοπελα με το ονομα Αριστεα γελα με τον εαυτο σου.

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 8:39 π.μ.

Dont feed the trolls Βαμοςςς!Μη δινεις σημασια.Εγω απλα γελαω.Αριστέα

jim είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 2:40 μ.μ.

Αριστέα, να σου πω την γνώμη μου.. Ο Θάνος Ασκητής ήταν από τις πιο ουσιαστικές στην ελληνική τηλεόραση... Μην σου πω και η πιο ουσιαστική τόσα χρόνια.. Άντε βάλε και 2-3 ανθρώπους που μιλούσαν για ανθρώπινη ψυχολογία (πέρα του σεξ), 1-2 για διατροφολογία και κάπου εκεί κολλάει το θέμα..

Έτσι πως την έκαναν την τηλεόραση αυτοί που αξίζουν να παρακολουθηθούν, στην κυριολεξία σπανίζουν...

Πέρα από αυτό...

Εντάξει..Και λίγη πλακίτσα επιβάλλεται.. Αρκεί να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δέχομαι και πειράγματα και καζούρα. όπως κάνω, θα μου κάνουν..

Αρκεί να μην μαλώνει μεταξύ του ο κόσμος.. Καλή διάθεση να υπάρχει (όσο γίνεται) γιατί όλοι περνούν δύσκολα... Αν μαλώνουμε κιόλας μεταξύ μας εδώ, καήκαμε..

jim είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 2:41 μ.μ.

όταν λέω για τον θάνο ασκητή η πιο ουσιαστική, εννοώ παρουσία.. Απλά ξέχασα να το γράψω από την βιασύνη μου.. Ουσιαστική παρουσία λοιπόν...