Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Υπάρχει υπομονή ; ; ;

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα γράφω και πάλι για την ομάδα μας. Μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά τις δύο εβδομάδες και ανάλογα με την επικαιρότητα και τις καταστάσεις θα ετοιμάζω μία ανάρτηση, καταθέτοντας τις προσωπικές μου απόψεις.

Αυτό θα γίνεται συνήθως Τρίτη ή Τετάρτη. Σπανιότερα άλλες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα γράφω 2-3 μέρες μετά το εκάστοτε παιχνίδι της ομάδας μας . . . Προχωράω λοιπόν . . .

 Γενικά




Όλοι γνωρίζουμε εδώ και δύο χρόνια περίπου ότι οι χρονιές που διανύσαμε (πέρυσι για παράδειγμα), που διανύουμε (φέτος για παράδειγμα) και που θα διανύσουμε (του χρόνου και όσο πάει τέλος πάντων) θα είναι αγωνιστικά μετριότατες. Δεν πιστεύω να υπήρχαν πολλοί που να θεωρούσαν ότι η ομάδα είναι για υψηλούς στόχους.

Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους, να έχει απίστευτο πάθος και το προπονητικό team να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων όλων των παικτών...

Υπάρχουν δύο στοιχεία που "μιλούν" μόνα τους.. Πρώτο, το γεγονός ότι μετά από δύο αγωνιστικές είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και δεύτερον οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής, ότι ο ΆΡΗΣ ήταν ένας καλός αντίπαλος από το 75ο λεπτό και μετά.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μας θεωρούν μια ομαδούλα της σειράς που απλά συμπληρώνει το πρωτάθλημα... Πως εμείς βλέπαμε πριν κάποια χρόνια κάποιες νεοφώτιστες ομάδες ή ομάδες που πάλευαν για να σωθούν.... Έτσι μας βλέπουν εμάς τώρα και μάλιστα, ομάδα που είναι νεοφώτιστη.

Κάποιοι λένε ότι είμαστε στην αρχή. Δηλαδή, αρχή δεν είναι για την Βέροια ; ; ; Για τον Πανιώνιο ; ; ; Για τον ΠΑΣ ; ; ; Για τον Εργοτέλη ; ; ; Για τον Παναιτωλικό ; ; ; Μόνο για μας είναι αρχή ; ; ; Μόνο εμείς θέλουμε χρόνο ; ; ; Μόνο εμείς θέλουμε δέσιμο ; ; ; Οι παραπάνω ομάδες που ανέφερα γιατί παρουσιάζονται δεμένες και εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό ; ; ;



Δηλώσεις προπονητή




Για την κάκιστη εικόνα της ομάδας θα πω λίγα λόγια στο τέλος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά βγαίνει και ο προπονητής και μας μιλάει για υπομονή και για οικογενειακό κλίμα..


Κύριε Χατζηνικολάου, στους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ οπαδούς είναι όχι απλά αμαρτία αλλά ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να μιλάτε για υπομονή... Εμείς οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ είμαστε ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ από υπομονή... Είμαστε άτιτλοι 43 χρόνια, φάγαμε δύο πτώσεις στην βήτα, έχουμε κοροϊδευτεί, μας αλλάζουν κάθε χρόνο 10-12 παίκτες και 3-4 προπονητές.

Τα τελευταία 7 χρόνια (από τα μέσα του 2006 μέχρι σήμερα) αλλάξαμε 20 προπονητές. Και πάνω από 120 παίκτες. Οι άνθρωποι στον ΆΡΗ μας έχουν για βόδια.... Και θα βγείτε εσείς να μιλήσετε για υπομονή στους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ; ; ; Κοιτάξε εσείς να δώσετε την αγωνιστική υπομονή και τον σχεδιασμό στους παίκτες και αφήστε τον ταλαιπωρημένο κόσμο στην ησυχία του.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι δηλώσεις του Χατζηνικολάου, ήταν για να καλύψει τον εαυτό του. Και όλα αυτά τα γράφει ένας άνθρωπος (εγώ δηλαδή) που τόσα χρόνια σ' αυτό το μπλοκ έχετε καταλάβει πόσο στηρίζω τον θεσμό του προπονητή στον ΆΡΗ.



Κόσμος




Πάω και στον κόσμο... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι αντοχές του λαού μας έχουν τελειώσει. Και είναι λογικό. Δεν υπάρχει υπομονή. Είναι εκνευρισμένος ο κόσμος. Έχει απαιτήσεις. Και έχει δίκιο. Ότι κι αν πει ο κόσμος έχει δίκιο. Τον έχουν σκάσει τον κόσμο τόσα χρόνια. Και απαντήσεις του τύπου "υπάρχει νέα διοίκηση και προσπαθεί" δεν καλύπτουν τον κόσμο. Γιατί αν για την νέα διοίκηση ο ΆΡΗΣ υπάρχει από τα μέσα του 2013, για τον κόσμο του ΆΡΗ, ο ΆΡΗΣ υπάρχει από τότε που γεννήθηκε...


Παίκτες



Και τέλος, ας πω και δύο λόγια για το αγωνιστικό. Για τους παίκτες. Ρε σεις.... Τσαμπουκαλευτείτε... Την φανέλα του ΆΡΗ φοράτε και από πίσω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί. Οι περισσότεροι είστε νέοι.. Πρέπει να έχετε πάθος, ενέργεια, τσαμπουκά... Να μπαίνετε μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζεστε όπως αγωνιζόταν οι μονομάχοι στο κολοσσαίο της Ρώμης...

Σας έβαλε τα γυαλιά ο πιτσιρικάς ο Σταυρόπουλος. Παράδειγμα πάθους ήταν αυτός. Ένας παίκτης ούτε καν 18,5 ετών. Και αγωνιζόταν παθιασμένα. Σα να πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του. Αγριέψτε, μπείτε μέσα στο γήπεδο και φάτε σίδερα... Ο τσαμπουκάς δίνει νίκες και κατακτά στόχους.

Μπορείτε πολλά παραπάνω από αυτό που παίξατε τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Τι παραπάνω έχουν οι παίκτες των άλλων ομάδων ; ; ; Αγριέψτε και αποκτήστε τσαμπουκά ! ! !

11 σχόλια:

Sotos είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 4:11 μ.μ.

Υπάρχει ή όχι η υπομονή λίγη σημασία έχει αφού δεν υπάρχει και άλλος δρόμος.Όλοι σκασμένοι είμαστε αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε αλλά τι μπορεί να γίνει.Αποτελέσματα που να μας ικανοποιούν δύσκολα να βρούμε, μπάλα να δούμε ακόμα πιο δύσκολο, μόνο με πάθος όπως λες μπορείς να κερδίσεις τον κόσμο και να νιώσουμε ότι τουλάχιστον στην ομάδα την ώρα του αγώνα είναι όλοι τους Αρειανοί που πονάνε τον Άρη όπως εμείς.

jim είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 4:49 μ.μ.

Το πάθος είναι βασικό. Μία ομάδα χαμηλοτάβανη αγωνιστικά όπως η δικιά μας, στο πάθος θα στηριχτεί για να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Υπομονή φίλε Soto πρέπει να υπάρχει. Η διαφορά στον ΆΡΗ είναι ότι ο κόσμος αισθάνεται γαϊδούρι από την πολύ υπομονή. Και πολλοί την έχουν χάσει.

Και την έχουν χάσει γιατί προσπαθώντας να ρίξουν μια ματιά στο μέλλον και να πιαστούν από κάτι, βλέπουν μόνο ερωτηματικά και υποθέσεις... Για να μην πω σκοτάδι...

Ανώνυμος είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 5:12 μ.μ.

Τον Σουλη Παπαδοπουλο που μας εσωσε και ειχε αρχισει να δενει με την ομαδα γιατι τον διωξανε;Αυτοκτοναμε;Τι σκ@@α γινεται;Εγω βλεπω ενα μεθοδευμενο σχεδιο εξαφανισης του ΑΡΗ,με σκοπο να μεινουν οι φιλοξενουμενοι αθιγγανοι μονοι μεσ'την πολη μας.Εχθροι υπαρχουν και εκ των εσω... Μας το εχει δειξει αυτο η ιστορια και σαν χωρα αλλωστε!Ισως σκεφτειτε οτι ειμαι μια συνομωσιολογος αλλα δεν ειμαι.Βλεπω την αληθεια και το παρασκηνιο που υπαρχει.Αριστέα

jim είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 5:37 μ.μ.

Αριστέα, αυτό που λες με το σχέδιο για να μείνει μόνο μία ομάδα στην πόλη ακούγεται από διάφορα στόματα εδώ και χρόνια. Και σιγά σιγά εδώ που τα λέμε παίρνει σάρκα και οστά..

Απόλλων αρχικά, Ηρακλής μετά, ΆΡΗΣ τώρα και οι ασπρόμαυροι που ήταν οι χειρότεροι όλων είναι στον αφρό...

Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ως σύλλογος. Τι μηχανισμούς έχουμε... Και η αλήθεια είναι ότι δεχτήκαμε τρυπήματα εκ των έσω όπως λες όλα αυτά τα χρόνια...

Και βασικά δεν το λες εσύ μόνο ή κάθε οπαδός μας ξεχωριστά, αλλά οι πράξεις..

Για το θέμα προπονητή που λες, καλό θα ήταν (γνώμη μου αυτό) να είχαμε έναν προπονητή με εμπειρία. Και κυρίως να γνωρίζει τα δεδομένα και τις καταστάσεις του πρωταθλήματος.

Sotos είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Όπως τα λέτε παιδιά σχέδιο για να αφανίσουν τους υπόλοιπους στην πόλη υπάρχει.Αυτό που με τρελαίνει όμως δεν είναι το σχέδιο γιατί έτσι και αλλιώς αυτοί πάντα τέτοιοι ήταν και δεν θα τους μάθουμε τώρα.Με τρελαίνει που όπως είπε και ο jim μόνοι μας τους δώσαμε και συνεχίζουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες με τα χτυπήματα εκ των έσω που ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ να δεχτούμε.Από μόνοι τους ήταν πολύ μικροί για να μας χτυπήσουν, με τον μισοπεθαμένο Άρη όμως τώρα νιώθουν ότι έχουν ελπίδες και δυστυχώς βάσιμες

Ανώνυμος είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 6:46 μ.μ.

Φταινε και τα μεσα ενημερωσης!Ο Αρβανιτης ο δημοσιογραφος της ΝΕΤ αν και μ@@ας αν και εχει πει πα@@ιες για τον ΑΡΗ μια φορα ομολογησε οτι οταν διαβαζει εφημεριδες στην εκπομπη,ζηταει τα αθλητικα νεα και δε του τα δινουν!!!!!Τους προωθουν πολυ και τα κ@@ωκαναλα.Τα οποια ειναι βαζελοκρατουμενα σχεδον ολα!Τους γλειφουν κιολλας οι δημοσιοκαφροι γιατι τους φοβουνται επειδη ειναι μ@@ες και κανους φασαριες.Αριστέα

jim είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 7:52 μ.μ.

Παιδιά μην χρησιμοποιείται βρισιές στις φράσεις σας. Γιατί δεν είναι ωραίο.

Πείτε τις απόψεις σας, χωρίς να βρίζετε. Η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που ότι και να θέλουμε να πούμε υπάρχουν 4 και 5 λέξεις...

Giorgos T. είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 8:11 μ.μ.

πολυ σωστος σε ολα δημητρη , σαν να διαβασες την σκεψη μου!

Ανώνυμος είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 9:07 μ.μ.

Παιδια συγνωμη :-( Δεν θα ξανα επαναληφθει.Αριστέα

Vamos_G1 είπε... 28 Αυγούστου 2013 στις 9:38 μ.μ.

Ο Λεβαδειακός είναι πολύ κοντά (αν δεν τον έκλεισε ήδη) στην απόκτηση του Ολιβιέ Καπό! Σας θυμίζει κάτι το όνομα? Θα τον δούμε τελικά στην Ελλάδα, με άλλη όμως ομάδα! Ας φροντίσουν λοιπόν κάποιοι εκεί στο τεχνικό τιμ του Άρη να κάνουν τα βουντού τους να βγει τελικά παλτό κ αυτός, γιατί σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την ομάδα (ναι κύριε Μούτα, καλά καταλάβατε, για σας το λέω)...

jim είπε... 29 Αυγούστου 2013 στις 12:09 π.μ.

Προσωπικά το μόνο που με νοιάζει είναι να βλέπω την ομαδα μου να κερδίζει...

Σε περίπτωση που είχαμε τώρα τέσσερις βαθμούς, θα είχαμε γραμμένο και τον Καπό και όλους... Θα μου πεις, ότι δεν τους εχουμε..

Όταν υπάρχει άσχημη κατάσταση όλα μας φταίνε..