Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ανανέωσε ο Πουλίδο

Την επέκταση της συμφωνίας για άλλο ένα χρόνο με τον Ρούμπεν Πουλίδο ανακοίνωσε ο Άρης.

Ο Ισπανός αμυντικός και αρχηγός του Άρη είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 ωστόσο , μετά από μερικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ  Δημήτρη Ηλιάδη , αυτό ανανεώθηκε μέχρι το 2015.








Ο ίδιος δήλωσε :

Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον πρόεδρο για να παραμείνω στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Στο διάστημα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ έχω δεθεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχω με όλους.
Ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και είναι τιμή να φοράς την φανέλα του και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη για να ζεις.
Φέτος γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Ο Πουλίδο είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες που διαθέτουμε και ο καλύτερος αμυντικός . Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μας θυμίζει λίγο τον Ρονάλντο Γκιάρο...

Σωστή κίνηση από την διοίκηση που τον 'δένει'' για άλλα 2 χρόνια.


*Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γράφει για προφορική συμφωνία , που λογικά έχει να κάνει με την απαγόρευση μεταγραφών. Μάλλον η ανανέωσή του είναι όπως η περίπτωση του Αγκάνθο που  συμφώνησε προφορικά πέρσι και υπέγραψε τελικά το καλοκαίρι.


2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 10 Αυγούστου 2013 στις 10:56 π.μ.

ο Γκιαρο ηταν στον Αρη μεχρι τα 38 του... λες και ο Πουλιδο να γινει ετσι?