Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Πάλι εκτός???

Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...

Στην περίπτωσή μας φαίνεται να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής οι πιο απαισιόδοξοι , αφού ο Νταβίντ Αγκάνθο θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής.








Το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο δεν του επιτρέπει την συμμετοχή ούτε στο φιλικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Το ερώτημα είναι πότε επιτέλους θα παίξει?

Στην αρχή της χρονιάς , περιμέναμε (η μάλλον ελπίζαμε) να ακολουθήσει την προετοιμασία με την ομάδα χωρίς απρόοπτα ώστε να είναι έτοιμος για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Αποτελεί άλλωστε μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη  και η παρουσία του είναι απαραίτητη , αφού καταφέρνει εύκολα η δύσκολα να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Το θέμα είναι όμως πως φέτος , από την αρχή ως σήμερα , είναι συνέχεια εκτός! Τι αποθεραπείες , τι ταξίδια στην Ισπανία...Στα φιλικά αγωνίστηκε ελάχιστα μέχρι στιγμής και δεν τον βλέπω να αγωνίζεται ούτε καν στο τελευταίο μας φιλικό στον Βόλο.

Η τιμωρία του για 5 αγωνιστικές , αποτελεί την τελευταία ευκαιρία να ξεπεράσει (έστω προσωρινά) το πρόβλημα στο γόνατο και να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων προτού μπορέσει να αγωνιστεί.

Μέχρι τότε βασιζόμαστε στον (πολύ καλό μέχρι στιγμής) Μιχάλη Μανιά και στον Νίκο Αγγελούδη που έδειξε πέρσι ότι μπορεί να δώσει λύσεις...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 11 Αυγούστου 2013 στις 1:13 μ.μ.

http://arisgod.blogspot.gr/2013/07/dimitris-moutas-case.html

επαγγελματίας που δε φοβάται να πει την αλήθεια.-

τώρα αν μικρός ήταν παοκτσής λίγο με ενδιαφέρει αν τιμά τα χρήματα που παίρνει

περου

Giorgos T. είπε... 11 Αυγούστου 2013 στις 1:33 μ.μ.

ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσει να προσφερει παντως...